s o f i e -

torsdag

Hejhopp!
Kom nyss hem från stan, jag och johanna har shoppat lite saker! eller ja det mest nödvändigaste, tex mascara osv ;) Fick ju studiebidraget idag också, så idag är en bra dag! :)
Ska börja laga lite mat nu, sen måste jag pluggat till en sak som ska vara klar imorgon :( bläää.

PÖSS

onsdag

hejhopp
måste plugga, men jag orkar inte

den här veckan har verkligen gått extremt snabbt, eller ja visst den är inte slut än men det känns som det nyss var söndag. Och jag har varit ovanligt trött och less dom senaste dagarna, men ja det brukar ju bli så nu när hösten kommer. Haha, vilket deppigt och tråkigt inlägg det här blev nu känner jag! men men ;)
Nu ska jag till pappa en sväng, och skjuta upp plugget ännu en dag! Pösss

måndag igen

hejdär
jag har inte haft tid att skriva någonting ihelgen så tänkte berätta nu lite vad jag har gjort
i fredags så var det fest i torvalla för johanna och therese som fyllde år, först middag och sen party party! jätte rolig kväll faktiskt! ;) sen i lördags så åkte jag hem till järpen och var där resten av helgen.

Då var det måndag igen då, veckorna går bara fortare och fortare! snart är det vinter också. bläääää
Idag har vi varit på studiebesök på räddningstjänsten, det var ju intresant förutom att jag var såå trött hela dagen och höll på att somna hela tiden.. Aja, nu ska jag fortsätta plugga till svenska provet som jag har imorgon.
(önska mig lycka till) PÖSS

lite bilder från i fredags





i'm back

hoho, nu har jag skaffat internet till lägenheten också, det tog ju sin lilla tid! ;)

hemma i järpen

Idag har vi haft frilufsdag i vålådalen med klassen! Riktigt trevligt faktiskt trots vädret :) När vi åkte därifrån så hoppade jag av i järpen, skönt att komma hem! speciellt efter en sån här dag då man bara vill lägga sig och soova i hundra år. Nu ska jag kolla på film, och sen blire idool! PÖSSS


söndag igen då!

Hello there!
Känner att det va ett tag sen jag skrev, men mitt internet har fortfarande inte kommit. Så det blir inte så mycket uppdatering på veckorna när jag är istan. Men jag hoppas det kommer till veckan iaf så det är ju bra ;)
Är iaf hemma i järpen nu, och har haft en jätte mysig helg iaf :) Men det är ju helt sjukt vad helgerna går fort :o känns som det nyss var söndag! Och imorgon är det måndag igen, och troligtvis så kommer den här veckan gå lika fort också. 

Men nu ska jag kila, och senare bär det av till stan! PÖSS


HOME!

Hemma från offerdal nu, har varit jätte trevligt där! Och alltid lika skönt att komma dit och bara ta det lugnt ibland. Idag har vi iaf plockat massvis med bär innan vi åkte hem, fast det började spöregna så det var mindre bra. hehe
Stannar hemma ikväll iaf, och åker in med morgon pendeln till stan imorgon bitti! ;) 

Nu ska jag kila, pusss!

 

lördag

Heysan!
vaknade för en stund sen, ligger fortfarande i sängen för jag orkar verkligen inte gå upp mitt huvud kommer typ sprängas då! hehe
Har iaf my new computer nu satt det blir massa mer uppdatering framöver! Är iaf hemma i järpen nu, skönt att komma hem när man inte varit hemma på två veckor. Idag så ska vi åka till min morfar i offerdal och vara där till imorgon. Där har jag inte heller varit sen i början på sommaren, så de ska bli skönt att komma bort ;)

Nej nu ska jag gå upp och kolla om det finns bullar i frysen, haha blev helt plötsligt jätte sugen på det ;)

lite bilder från förra helgen

trötter

Nu var det ett tag sen jag skrev, men som ni säkert redan vet så har jag inte haft någon data! Men nu har jag äntligen bestämt mig och köp en ;) nu väntar jag bara på att internet ska komma. Och då blir det mycket uppdatering igen.

Sitter just nu på skolan, har svenska. Ska göra någon uppgift om samiska och sen redovisa. Hehe kan bli kul!
Snart är det helg också, det känns väldigt skönt :) Nu ska jag fortsätta jobba, see ya!


RSS 2.0