s o f i e -

bye leksand!

hejsan, har som sagt inte haft tid att skrivit någonting här nere.
Men tänkte skriva lite kort nu om vad vi gjort osv,
i måndags var vi och badade i det fina sommarvädret här nere (tänker på stackars östersund), igår var vi på sommarland och det är ju alltid lika kul, och idag har vi vart i borlänge hela dagen och shoppat! ;) fick lite ont i fötterna efter ett tag också. hehe
Håller på att packar just nu eftersom jag ska åka hem imorgon bitti, tiden har gått sjukt snabbt önskar jag kunde stanna längre men längtar hem också!
Nej nu ska jag kila, packa klart osv!
skriver när jag kommit hem!

PS: har blivit jätte rödhårig ;)

I leksand

drog till leksand tidigt imorse, kom fram runt ett och då åkte vi på en båt tur! :) såå sjukt härligt för här är det iaf sommar.
Kommer nog inte skriva så mycket när jag är här nere. Berättar mer när jag är hemma ist! Puss

Midsommar!

Glad midsommar allihopa!
Är hos pappa och ska äta middag snart, sen drar jag iväg till annie och firar midsommar med brudarna :)
Nu har jag jobbat klart för den här veckan också! :D Känns sjukt härligt verkligen. Så inge jobb på fyra veckor, känns skönt. Ska föröska hitta på massa roligt under den tiden.

Puss

I want the world to see you'll be with me

Man blir såå sjukt trött tidigt på kvällen när man jobbat åtta timmar om dagen.. Bara fyra dagar kvar nu av den här veckan, jobbar midsommar också -.- Det känns lite segt, men det blir ju money money så får tänka så ist! :) Så är riktigt trött just nu, så de blir en tidig kväll ifall jag ska orka mig upp imorgon.

love thiiis song



when you tell the world you're mine

Älskar den här låten från bröllopet, så himla fin!


bättre sent än aldrig

Här kommer lite bilder från förra veckan på mig och sötan,har ju som inte kunnat lägga ut dom tidigare! hah


Söndag igen

Åker snart till krokom och sen vidare till stan igen!
Skriver mer sen ;) puss!

Nya vm låten, sjukt bra!

i'm back!

Wihooo, data igen! fast inte min dock. Fick låna en data, tills min är fixad :) men det är perfa!
Kom iaf nyss hem, har vart i lungvik opå filmkväll hos carro men några. Och nu är jag med min gos jonatan.
Ska snart sova eftersom jag ska upp och jobba imrogon också, fast det är bara till två som tur är! Man orkar ju inte jobba så länge på helgerna. Så kom och köp jordgubbar :D

Nej nu ska jag vara social med pojken, puss!

torsdag

Hej min dataär gay!
den går fortfarande inte att starta.. blir så less!

Jobbade min första dag idag, med jordgubbsförsäljning. Det gick jätte bra faktiskt :)
Men men, bloggen kommer ligga nere några dagar till, tills datan funkar igen!
Puss så länge!

mys söndag!

Hej. Ska snart åka till stan
Ikväll blir jag bjuden på bio och restaurang av min kära pojkvän. Det blir mys! Vi ska se komissare späck, först ville jag inte alls de men efter ha sett trailern verkade den rätt bra. Haha jag är inte så mycket för svenska filmer i vanliga fall, men! Nej nu ska jag fixa lite innan jag drar, puss!

trailern

tjockis

Haha, cindy var hungrig! :P

fyfaan va skönt det är att inte ha något att göraaa..

Så jävla härligt med sommarlov nu alltsåå, wiho! Att inte behöva ha den där pressen på att plugga osv, nu kan man bara ta det lugnt och göra vad man vill! ;)

Hade en jätte trevlig kväll igår med trevligt folk :) Först var vi hemma hos mig och förfestade lite, sen drog vi ner på stan. Haha men jag tror vi skulle stannat hemma hos mig lite längre för på stan hände de inte så mycket. Men trevligt var det iaf :)
Är hemma i järpen nu, åkte hem vid fyra. Är så skönt att vara hemma ibland och bara ta det lugnt. Nu ska vi mååla mitt rum, hoppas det blir bra bara! Ha en bra kväll allihopa, puss!

2010s sommarplåga, eller vad tror ni? ;)

livet är underbart!

Är hemma i järpen nu. Har nyss varit i kyrkan och kollat på min syrras skolavslutning. Och nu väntar fika! Mums ;) Förövrigt har jag sommarlov nu och det känns fan as bra! Men börjar jobba direkt på måndag igen, fast det är bra så jag får pengar! :)

Hade grillkväll med klassen igår med brännboll osv, jättee mys! Togs typ inga bilder men här är några

underbara klass! Vi ses till hösten, och i sommar också hoppas jag! :D

jag och syrran innan vi skulle iväg

en dag kvar, sen summerbreak!

Sitter på skolan just nu och väntar på lektionen, har haft mitt sista prov nyss. det gick bra! Btw så gick matte provet igår jätte bra :D hihi. Sista dagen idag för mig då, sen äre fan sommarlov! men vad händer? Jag har iaf inget planerat förutom jobb jobbjob...

Direkt från mobilen

Alltså kan man bli mer deprimerad? Vill bara åka bort just nu för jag är så less...

bloggtorka..

Har inte haft någon data sen i fredags, eftersom min laddarjävel är sönder :(
Sitter på skolan nu och väntar på läraren för nu äre betygs snack! Good luck till mig då ;)

Skriver mer när min data funkar igen! Puss

studenten

Kom nyss hem, har vart nere på stan och kollat på alla studenter när dom åker på flaken. Fyfan vad jag längtar tills om två år när jag själv står där, är sjukt avis alltså! :D haha


Min älskling som kör den här röda :)


vart är sommaren?

Blir såå arg på vädret, vart f*n är solen och värmen? Seriöst det har kanske vart en eller två varma dagar dom två senaste månaderna. Vanligtvis så brukar det här vara den varmaste tiden.. Åh kommer vi inte få någon sommar i år? / arg sofie


you spinn my head

Sådärja! Nu har man helg :) är ju ledig imorgon eftersom det är studenten. Jag vill också ta studenten ju! Men om två år då jääävlar, hihi. Har inte nåt vettigt att skriva just nu, satt ska ta och stöka undan disken nu. Skriver mer sen, puss!


mmmh, blev pizza till lunch. det satt väldigt bra

Don't stop for a minute

sorry för den kassa uppdateringer. Men har haft lite fullt upp i veckan så inte haft tid för att blogga nåt plus att internet har vart helt off, men nu funkar det igen! :)
I måndags var det körfälltsgrillen och kvällen var super kul! I tisdags så var det skola hela dagen (förstod inte hur jag orkade men) och sen mys med killen min. Och idag återstår bara plugg plugg plugg.. Har ett matte prov kvar, och om jag klarar det så är jag godkänd! (matte är inte direkt min starka sida) men förövrigt så har jag gjort klart allting annat! så nu äre bara att hålla tummarna ;) Alltså det är bara en vecka kvar och sen är det sommarlov!!! helt sjukt, men sköönt :D Men nu ska jag börja laga mat och sen börja plugga.. Puss!!

lite bilder från i måndags, haha blev inte så många mest ego bilder på mig och elin :)

min kisse

det här är molly :) som bor hos mig nu! Hihi


RSS 2.0