s o f i e -

Sofie = sjukling

Skit! Min feber har stigit.. ser inte bra ut det här. Snälla gör mig frisk imorgon, jag får verkligen inte vara sjuk på måndag! :/ Nu ska jag lägga mig, ta lite medicin innan och hoppas på det bästa när jag vaknar imorgon. Men iallafall hoppas att alla haft en trevlig helg. Så skriver jag nåt imorgon! Godnatt :)

Ps. synd att inte per gunnarz kom vidare i dansbandskampen


Happy halloween..

Så har man gått och fått feber också. Jävla skit att jag skulle få det just nu. Men dom tror att det bara är bivärkningar efter sprutan, för det skulle väl vara lite surt att få svin influensan efter man tagit sprutan mot den? aja, får hoppas det går över imorgon. Mår iallafall sjukt dåligt just nu, kallsvettas, hostar och det känns som mitt huvud sprängs snart!? Jag som ville busa ikväll efersom det är själva halloween. Men får se om jag kanske mår bättre ikväll. Man kan ju alltid hoppas!


jag är lika vilsen

hoppas alla haft en trevlig kväll ikväll. Det har iallafall jag haft, men tror det kommer bli trevligare imorgon eftersom det är själva halloween då. Jag och jonatan (min kusin) ska nog ut och busa lite. Nej nu ska jag käka, är mega starving! Men vi hörs mer imorgon. Puss


Leksand

är framme i leksand nu. eller ja vi har vart här ett tag redan, kom fram runt två kanske? Och jag sov hela vägen så tycker det gick skit fort. Vaknade när vi skulle äta på sibylla i sveg, men efter det somnade jag direkt igen. Ikväll får vi se vad vi hittar på för kul :) Hoppas alla får en bra halloween! Med mycket bus och godis :)
pusshej!


your mind is already made up

Sitter just nu och fikar tee och macka! Kom hem från sanna för en stund sen också. Vi har haft film kväll, kollade på 17igen (as bra) och tryckt i oss massa fett osv. Va till emma en sväng också, skulle hämta lite kläder osv. Och nu är jag hemma igen. Är rätt trött faktiskt, fast tror inte jag kommer kunna somna på ett tag om jag lägger mig just nu, plus att jag ska vara vaken ett bra tag till så jag är extremt trött imorgon bitti klockan sju när mamma kommer och väcker mig. Då kommer jag iaf sova gott i bilen förhoppningsvis! :) hehe. Men hoppas ni haft en bra kväll allihopa, tror jag ska dra en film eller nåt nu! Jag kommer säkert blogga mer i leksand om jag har tid, men om inte så vet ni iaf vart jag är.
Godnatt! Take care



 


And everytime I see you in my dreams

hej, väntar just nu på mat som känns som om det aldrig kommer bli klart, är bra hungrig just nu! men iallafall så tog jag ju sprutan idag mot svininfluensan. Själva sticket och det gjorde inte så ont, men det är ju efter som det känns. armen ömmar sjukt mycket, kan inte böja på den hur jag vill så det är rätt oskönt. men annars så gick det bra, kan inte bli sjuk nu iaf tummen upp för det. Ikväll så blire film kväll hemma hos sanna med hon och tina, har ju inte träffat tina på flera veckor :o så det ska bli riktigt trevligt! :) Imorgon far jag till leksand också, typ svin tidigt. Men det är bra så man kan sova i bilen. Ska vara där hela helgen, skönt att komma bort lite och träffa släkten osv. Lite synd att det var just halloween helgen vi skulle åka skulle vara kul att köra en repris från förra året halloween haha men men, hade ju iofs kunna stanna hemma om jag ville. men eftersom jag inte varit i leksand på länge så passar jag på att följa med plus att jag ändå är istan hela dagarna annars.
nej nu hoppas jag att det är mat snart, skriver mer ikv. Puss 

sanna jag tina


en till grej bara

innan jag lägger mig
sjukt bra cover på michael jacksons-I'll Be There


Waking up to you never felt so real

kom nyss hem till järpen från stan. Måste först börja med att säga att bion var så sjukt jävla bra! Det hade verkligen blivit en kanon show om han inte hade "dött" (vilket han inte har, enligt mig. men folk får ju tro vad dom vill). Och det där var ju bara ett provsmak av vad de skulle bli, galet bra var det iaf. Så tycker alla borde se den. Är ju som sagt i järpen nu, är hur trött som helst så ska dra en film nu och sen sova, för imorgon blire upp tidigt för vaccination mot svin influensan. Hoppas alla haft en bra dag/kväll, så höres vi imorgon! byeee


This is not it

Jag och mamma ska på This Is It ikväll! Gissa om jag är glad :D:D


My heart was blinded by you

"vi" är ingenting, "vi" kommer inte bli någonting, men "vi" har ju vart någonting, kanske de som räknas ?


bilder sen igår







You changed my life and all my goals

gör ett snabbt inlägg nu innan jag och sanna drar ner på stan. kvällen igår var mycket trevlig. gick först och mötte jonte olle carro och zahra. Sen drog vi till en fest där doms polare var, så hängde vi där hela kvällen. trevlig kväll må jag säga :) kom hem runt halv två kanske.
bilder kommer senare! nu ska vi på stan, take care!


We're better than the words you speak

är med sannibanni just nu, får se vad vi hittar på för kul ikv :)


and can you still love me, when you can't see me anymore

så där ja! snacka om brist på fantasi jag har just nu, blev inte så mycket änrdingar eller jo först men jag tog bort det sen för det blev för mycket kände jag, och nu blev det inte så stor skillnad. men jag får ta och ändra på det sen, promise! nej nu ska jag ta och göra mig frulle bulle för det har jag ju inte hunnit med än heller, höhö.
nej nu blire mat! puss


gör om

gör en ny design
så ni vet, om bloggen ser lite konstig ut!


Just as long as you were with me, let the cold winds blow

Hej! jonis åkte nyss, har fikat och kollat ensam mamma söker. som mina söndagar brukar se ut
kommer till stan runt fem-halv sex kanske
sitter och kollar på love actually just nu som går på trean, har sett den flera ggr förut men den är skit bra, så värd att se om ni inte har sett den :)
är hur trööten som helst, så tror de blir en tidig kväll ikv, men nu äre ju loov så kan sova ut hur länge jag vill! skö ö ö nare

hoppas alla haft en bra helg, take care!


söndag

Hej hallo! åker snart till stan igen, med stans finaste audi (not) haha.
dagen har gått rätt fort, vi har inte gjort nåt speciellt, kollat skräckis osv. Och helgen har gått fort som vanligt, men nu gör det ingenting eftersom det är loooooov :) härligare
ikväll blire nog lugnt, ensam mamma söker med jonis som vanligt ¨på söndagar! sen får vi se :)

PS. jonatan är inte ett manface! hihihii


-

hej hej hallå i dagboken. tänkte bara påpeka att jonatan är ett manface!

Catch the wind, see us spin, sail away, leave today, way up high in the sky!

Har nyss kollat på king kong med jonis Och just nu väntar vi på mat. Idag har vi inte gjort så mycket, vart på byn och hyrt två filmer och köpt massa goodis. Så ikv blireee movietime  och fetta! höhö

nej har inte så mycket mer att skriva nu. pusssshej


But words can't say, And I can't do enough to prove, It's all for you

kom nyss hem från skolan, hade datakunskap sista lektionen och det suger som vanligt krafterna ur en! Och vet ni vad det är nu......? Jo, LOOOOOV! :D me like. så sjukt härligt att ta en pause från allt plugg. Fast har fortfarande en bok att läsa ut, men annars äre soft! Plus att vi inte kommer vara på själva skolan på tre veckor eftersom direkt efter lovet så har vi fältstudier i två veckor. Tro det eller ej, men kommer faktiskt sakna skolan lite. Men just nu är jag så jävla glad över att det är lov! Men hur som helst så ska jag ner på stan med johanna om en stund, vi ska kolla på någon musik grej på stortorget. Sen så ska vi söka jobb, behöver verkligen ett jobb just nu. Så får hoppas på det bästa iaf ;)

Och ikväll så bär det av till järpen. Jonis följer med, han har jour ihelgen också satt.
vi ska hämta upp mamma på stationen klockan nio ikv, hon har vart i sthlm på någon jobb grej. så är väl hemma rätt sent. Nej nu ska jag börja packa, pusssss!


I know that things will be better, When you are by my side.

kom nyss in, har vart ute och gått med elin en sväng, snackat en massa :) Och nu väntar jag på rasmus.
det var väl allt jag hade att säga ikv! skriver mer imorgon :) Sov gott allihopa! pusss


We gotta dance now


I see firelight in your eyes.

åt nyss (pannkakor) muums. innan dess så var jag hos pappa en sväng och fixade med lite saker.
Hur som helst, provet idag gick väl sisodär. kunde ha gjort bättre ifrån mig känner jag, men får hoppas på det bästa iallafall. sen sista timmen så skulle vi på teater/circus med skolan, det var faktiskt skit roligt tycker jag. fick ha skit snygga 3D brillor på sig(se bilden nedan) osv. Och vet ni vad det är imorgon då? Jo LOOOV! eller ja efter skola så blire det men! hur skönt som helst.
ska städa upp lite i lägenheten nu. pusssss

hahah, så sjukt stygg bild på mig och annie med 3D brillorna.

I dreamt I traveled and found you there

är helt utmattad just nu.. känner mig fan hjärntvättad eller nåt. Haha, nej men det är bara så jävla mycket ord och shit vi ska kunna imorgon. Och allt heter ju nästan likadant? men ska läsa på det en gång till, sen så ska jag dricka mig full på tee (så jag sover gott inatt) sen soooova. tror inte det finns något skönare just nu. 

äh, men nu säger jag godnatt så länge, så får vi se vilken tid jag egentligen kommer isäng.
pusss




you gotta hold on to what you believe

jag vet vad jag måste göra nu... och vad kan ni säkert lista ut själv.
skriver more sen. 
puss

Älskling hör på, jag tar steget ur vår sista dans

kom nyss hem, har haft utvecklings samtal vid fem sen åkte jag och mamma och gjorde några ärenden på lillänge. efter det så åt vi på donken, sen till daniel och nu är jag hemma. Utvecklingssamtalet gick bra, mycket positivt fick jag höra men dock det här "du och johanna pratar för mycket med varandra, så vi måste flytta på er" Haha va? så farligt äre väl ändå inte. Men aja ;p

Nu måste jag verkligen börja plugga, för klockan nio är det DHW så då kommer jag inte ha tid, men vilken otur att det var 2½ men just nu, kommer inte kunna slita mig från tvn på en halv timma iaf......
Och vet ni vad? vi har ju haft en grön månad (eller vad det hette) förra månaden, där vi skulle ha på oss en stegräknare varje dag och sedan skriva ner hur mycket vi gått. Och det lag som gått mest skulle vinna.. Och idag fick vi reda på resultaten med pris utdelning osv. Och vååårat lag vann!! jag brukar aldrig vinna någonting, så blev rätt glad. vi fick biljetter till bodaborg, så det ska bli kul :) 

Nej nu måste jag börja plugga -.- och ni som undrar vad, så har vi prov på nervsystemet på torsdag. Det är inte direkt lite vi ska kunna, satt. Take care, pussssss

min daarling annie


 


20:25

dagens låt


vill bara tilllägga att blogg.se har vart sjukt seg på sista tiden, tar 100 år att lägga upp en bild eller ens komma in på sidan -.- nej nu ska jag fortsätta med pluggeriet.. tråkigare

kajs and me, som förresten är i frankrike just nu :o är avis!! hoppas du har det bra :)

If I find that love I've known before

kom nyss hem, känner att jag måste börja plugga men svaret är att jag verkligen inte orkar! men jag måste.. det är så jäkla mycket nu i skolan, två prov i veckan gjorde inte saken så mycket bättre. men det är bara att bita ihop, för snart är det ju lov. Och hur skönt är inte det då? :) så ska försöka att göra klart allt innan lovet satt, dags att börja nu. Ska ner på affärn en sväng först, bara för att skjuta upp det hela. men ja jag kommer inte undan iaf.
skriver mer ikv, pösss



Söndag igen då.

håller på att gör lite natchos just nu, måste ju ha lite snacks till ensam mamma söker haha, jonis kommer snart och ser det med mig. som vanligt på söndagar ;)

blev så less förut när jag skulle gå ner och boka tid till tvättstugan (har enormt mycket tvätt) så va det fullbokat typ hela veckan, så jag fick ta tiden 6-10 imorrn bitti -.- lite små segt eftersom jag inte får någon sovmorgon, aja sånt är livet. 

Nej nu ska jag fixa klart fikat, see ya! 
 
bild på mig och lizette sen igår, innan vi skulle ut.


When we're through building memories

Nej men godmorgon! jag och lizette har nyss kollat idol, och det var michael jackson tema. Så jävla grymt!
Bäst var rabih,mariette och eddie iaf.

lizette ska åka hem snart, så får se vad jag hittar på idag. blir rätt lugnt eftersom jag är sjukt trött efter helgen, och fyfan vad jag mådde illa igår hela dagen och kvällen. haha, så det kan gå. Så var inte så pepp på att göra så mycket, men vi svulla först tacos, sen gjorde vi oss iordning (tänker inte säga till vad, för det gick ju inte så jätte bra men) sen kom emma, så drog vi ut en sväng. sen blev det som det blev, sen drog jag och lizette hem igen, vi va så sjukt trött så somnade nästan direkt när vi kom hem, så vi gick och la oss ist. Nä nu ska jag fixa mig osv. hoppas alla haft en bra helg. pusss

lite gåshuuud man fick när rabih sjöng, michael jackson live säger jag bara!


lördag

kvällen igår va skit kul från början, haha men slutade inte så bra. mådde inte bäst imorse eller ja nu om man säger så, har typ inga krafter till att göra nånting. jag och lizette ligger helt utslagen i sängen just nu, Har nyss käkat tacos också :) mumma får se vad vi hittar på för kul ikv, nä nu ska jag dra
skriver mer sen, take care!

bilder sen igår




lizette, jag och dom andra!

Är med lizette just nu, vi har nyss ätit och nu chillar vi bara, låter maten smälta lite. emma och annie kommer om någon timme också, för ikv blire party :D hoppas på en lyckad kväll!

hoppas alla får en bra fredag! puss


Och allt var förlorat?

jag kan väl inte göra annat än att hoppas. nej det här inlägget blev inge bra! skriver några rader och sedan raderar dom för det blir bara fel fel fel, får inte ut det jag vill få ut.. hittar inte orden för det här, nej nu är jag för trött!  

Förstår inga minnen, du vill inte se mig så här..


for the very first time with you

slutade ett idag, eller ja iaf våran grupp eftersom att teatern var inställd. Och det behövdes verkligen för jag var så sjukt trött, tryckte säkert på snooz knappen 100 ggr eftersom jag skulle upp sex men klev upp kvart i sju ist, haha. typiskt mig
har vart så jävla flumm idag på skolan, typ skrattad åt allt och ingenting. roligast var ju iaf på matten hah, aja.

ska troligtvis vara med jonis ikv, i think! Om inte han ska till järpen och sova hos mig, haha det där lät konstigt men han har ju jour satt.



love is friendship on fire!

jag litar på att man förtjänar en andra chans, man lever bara en gång och livet är för kort för att jag skulle kunna leva utan dig. golvet under mig skulle rasa om jag förlorade dig igen.

ja, jag ska snart sova är hur trött som helst, och ska upp sex (skönare) imorgon eller ja jag kanske snoozar till halv sju

så, GODNATT PPL


the best you never had

Sitter just nu hos pappa och väntar på mat, har vart hungrig ända sen vi slutade skolan och det va fyra satt.
Haha och hittade nyss sjukt många gamla bilder, sitter och skrattar lite för mig själv för att vissa är så ugly ;p

bjuder på några snäll som jag är (a)


nä nu orkar jag inte lägga in nå mer, ska äta nu! se ya :)

ett mascara inlägg


only one big love?

kollade nyss desperate housewives, och sjukt spännande var det! som vanligt
Och nu blire fan sängen, tidig kväll jag vet! men om man bara fått fyra timmars sömn inatt så känns det ganska lockande. Har sovmorgon imorn så får sova ut riktigt, känns bra.

hoppas alla haft en msýsig kväll
nu ska jag sova, skriver imorgon
puss


adore you

Tell me what is it i'm reaching for

hej.
dagen har känts så sjuk lång, inte sovit många timmar inatt. så jag var inte den piggaste imorse när jag vaknade iaf
hade skolfoto på morgonen, haha fyfan va det gick undan var inte ens beredd när han tog så är inte så sugen på att se hur de blev sen.
men iaf så har vi alltid gympa sist på tisdagar, så nu är jag trött som en gris.
Och om en vecka är det loov, galet skönt ska sova heeela dagarna :) sen efter det har vi praktik i två veckor, så ingen skola på treveckor blir det då?

nej vi hörs mer ikv, PÖSS

och snart kommer lasse till staden, är sjukt sugen på att köpa biljetter! han är ju såååå bra
 

PS. mamma har köpt biljetter till "this is it" idag, :D

jag har försökt att tänka bort dig på alla sätt?


- we had so much in store

we weren't born to follow

åh, datan dampar! vill bara slänga den i väggen :@ någon mer än min blogg.se som är jävligt seg? aja.
ikväll så har jag vart ute med jonis, sen har jag gjort pannkakor, tvättat och nu sitter jag här.
väntar på rasmus som kommer om en stund, vi ska väl bara chilla antar jag.


och här skulle det vart en bild/ljudinlägg om inte min kära data hade vart såhär nu.

I found heaven on earth You were my last, my first

kom nyss till pappa, ska inte vara här nå länge. Ska leta en telefon som jag kan ha i lägenheten, eftersom jag har ju ett nummer osv och det ingår i hyran så varför inte? bara att fråga om numret sen :) också ska jag hämta några filmer, om jag nu hittar dom vill säga! 
ska vara med jonis en stund när han slutar jobba, ta en tur på maxi och sen förbi min bror! 

nej nu ska jag börja leta, hö-hö
take care!

Sweet dream or a beautiful nightmare

nej nu blir det nog sängen, är så trött så jag får ont i ögonen. SOVA SOVA SOVA

godnatt på er, sov sött! :)

sommaren 08, det var tider de!

My heart was blinded by you

sådärja! har nyss städat och gjort om lite i lägenheten, blev mycket mysigare och bättre! :)
Kom till stan runt två kanske, jonis hade ganska brott till stan så därför åkte vi så tidigt. Nu är jag sjukt hungrig har inte ätit någonting sen imorse, så ska ta och värma på lite mat nu.

skriver mer sen, pöss!

well it's true... that I was made for you

Sitter just nu mer hårfärg ihåret, ska väl tvätta ut det om en halvtimme eller så. Hoppas det blir bra! :) Jonis och dom andra sitter och kollar på matchen så jag får roa mig själv en stund eftersom jag inte är så insatt i fotboll! hö-hö


bjuder på en skön kvälls låt

lördag

vaknade för en stund sen, så sjukt skönt med helg så man får sova precis hur länge man vill! fast ja om jag inte hade blivit väckt av min kära familj så hade jag nog sovit betydligt mycket längre.
Jonis bor hos mig ihelgen också, eftersom han har jour så blir det lättare för han. får se vad vi hittar på för något idag och ikv. Ska iaf klippa han och Olle lite senare, sen så ska mamma färga håret på mä! :) Nej nu ska vi hitta på nåt, hörs mer ikv! 

Hoppas alla får en bra lördag
puss


You touched my heart you touched my soul

kom nyss hem från skolan, sitter och fikar lite just nu. Ska snart börja packa, åker ju som sagt hem till järpen ikv.

Är så trött så tror att jag ska lägga mig och ta en powernap först innan jag gör nåt annat! Åker iaf runt fem, så jag bloggar någonting senare ikv. pöss

dagens låt 


det hjärta som skulle bli ditt på nåt vis det fryser nu sakta till is

kom nyss hem från skolan,  hade teater sista lektionen så vi fick sluta lite tidigare.
var ju i nälden igår som sagt hos mormor, först så käkade vi sen kom annie, så interljuvade vi mormor med några frågor om omsorg, sen så åkte jag och annie på aerobic och det var jävligt kul kan jag säga, fast jävligt jobbigt på slutet. är faktiskt lite sugen på att börja, bra träning är det! Så det är värt att prova :)

är så jävla trött just nu, skulle kunna somna, klev ju upp sex imorse -.- segare.  Och veckan har gått fort som vanligt, är ju fredag imorgon igen och då bär det av till järpsen på kvällen, har ju inte träffat familjen nu på två veckor satt.
Har mega mycket disk, så får lov att diska nu... sen får vi se vad som händer ikv :)

take care!


godmorgon

sitter just nu i sängen med en kaffe kopp i handen. Är mega trött, men lite kaffe på det så blire bra! sen efter skolan idag så ska jag åka till mormor i nälden, ska sova där också. har ju nån läxa till på fredag att man ska interljuva en äldre person. Så jag kommer inte skriva nånting ikväll så ni vet vart jag håller hus :)

nu ska jag göra mig i ordning för ännu en skoldag.
puss


If you don´t feel the way I do it don´t matter

när jag skulle gå ner till tvättstugan nyss så ser jag att det är näst intill snöstorm ute? det vill vi väl inte ha i början på oktober? vad är det här.. jag orkar verkligen inte vinter just nu, känns som det var det nyss. är ovanligt trött ikv, om jag skulle lägga mig ner så skulle jag nog somna direkt. Väntar på en kompis just nu som ska göra mig sällskap ikv.
ni har väl inte glömt att det är desperate housewives ikv? så sjuuukt spännande avsnitt..... :D

vill ha mitt långa hår tillbaka tack



cause, I´ll never know how you feel

how much I love to see you smile

kom nyss hem från skolan. hade idrott sista timmen så nu är jag helt jävla slut, vill bara lägga mig och sova! men jag är så hungrig så ska ta och göra mig lite mat, sen får vi se vad som händer! iskallt är det ute också, inte kul.

dagens låt


jag somnade den natten i tron på att allt var en del i en kärlekshistoria

skönaste dagen eller vadå? hade bara en lektion idag på skolan eller ja inte ens det, sen så vare skolkonsert, as bra var dom! sen så drog jag hem. häärligt! :) Har nyss städat lite i lägenheten, och snart ska jag börja plugga... har verkligen ingen ork till det, men har ju prov imorgon (om islam) så det är bara att bita ihop.
 
skriver mer ikv, take care!


you gotta find someone new, i really hope you do.

godkväll! är riktigt tröten just nu, så snart blire sängen! Blev inge nälden ikv, får bli till veckan ist! skönt med sovmorgon imorgn också, som alltid på måndagar :) men nu ska jag sova, godnatt!

puss

Söndag igen då.

Hej.
kom hem för en stund sen, funderar på om jag ska dra till mormor ikv kanske har ju fått nån läxa att vi ska interljuva en äldra person till på fredag. Så får se hur jag gör. Helgen har iaf vart mycket bra :) Går fort som vanligt, skola imorogn igen då.

bilder från i fredags

mer bilder finns på facebooK!

Natti natti

Sorry att min blogg har vart så tråkig dom senaste dagarna.. Men har haft rätt fult upp faktiskt ;)
Och nu är jag såå trött som man kan bli! vill bara sova, och det ska jag göra också!
Haft en kul kväll iaf, fast början va roligast :) pöss!

PS, bilder kommer imorgon!

RSS 2.0