s o f i e -

onsdag

Heeej. Sitter här men borde plugga.. Haha det låter som vanligt då. Men det är inte så mycket som ska göras, så det hinner jag med sen istället. Dåligare uppdatering, men jag skyller på internet som alltid ska struula. Och att jag inte har tid jämt. Men jag längtar tills imorgon, för då är det looov :D Och då behöver man inte tänka alls. Känns som det nyss var lov, tiden går fort den! OC och muffins blir det nu, puss!!


måndag

Och som vanligt när jag ska plugga så hamnar jag på facebook eller här, så jag har inte fått någonting gjort. Ovanligt va? ;p men har verkligen inte orkat, så det får bli imorgon ist! Men nu ska jag dra en film och fika lite Byee! :)

dagens låt


där stod ju du som alltid skulle vara min

Hejhopp! Plugghästen här då, haha jag hade feel. Trodde att vi inte hade något mer plugg innan lovet, men tydligen så har vi två redovisningar och en uppgift om matspjälkningen som ska göras. Så det är bara att sätta igång med skiten. Har ju lägenheten för mig själv hela kvällen, wihoo party party :D nejdå här måste pluggas.. Önskar att jag klarade mig utan. Men går bara tre dagar till den här veckan eftersom vi är ledig på fredag, och sen har vi loov :D hur najs är inte de? Det behöver jag verkligen kan jag säga. Men nu ska jag äta middag och sen sätta igång. Hörs sen, puss puss :)

snygggaaa,måste ha! Mer snygga leggins finns på nelly.com

Black Label Leggings SEK 199, Purple - NELLY.COM


The best of us can find happiness in misery

Kom nyss hem från jobbet. Och är helt slut, brukar aldrig jobba såhär länge ;p plus att vi hade jätte många lägenheter idag så det blev ganska stressigt. Men nu ska jag börja packa, för åker till stan om ett tag! Puss :)

dagens låt


I couldn't face a life without your light

Sådärja! Klar med rapporten nu :D hoppas det inte är nåt mer plugg nu innan lovet, för det orkar jag verkligen inte! Och ni har väl inte glömt att det är earth hour halv nio? Så glöm inte att släcka ;) Synd att jag inte är på frösön ikväll för det skulle vara ganska coolt att se hela östersund släckas samtidigt. Men får bli nästa gång ist! Min förkylning har fortfarande inte blivit bättre -.- Men får hoppas det blir bättre snart. Men nu ska jag kila, ha en bra lördags kväll! :) take care!

snyggare, ska ha!


So if you love me, let me go. And run away before I know.

Skit, min förkylning har blivit ännu värre... Har inte tid för att vara sjuk just nu! Hoppas det blir bättre snart iaf. Men just nu så måste jag sätta igång med plugget, måste göra klart rapporten som skulle vara klar i måndags. Hinner inte skriva så mycket mer, men bjuder på lite sköön musik ist! :) ♥




On a rooftop where we always hide, Where our troubles could be put aside

Hemma i järpen nu. Väntar på maten är utsvulten, har inte ätit någonting sen två. Men det blir tacos till middag så ska äta mig tjock eftersom det är de godaste som finns :D Hihi. Skönt med helg också, väldigt behövande eftersom man har klivit upp sex varje morgon den här veckan. Får se vad som händer ikväll om jag drar ut eller inte, håller på att bli sjuk så funderar på att bara ta de lugnt så jag inte blir mer hes än vad jag redan är. Men vi får se hur det blir med det. Nu ska jag äta, skrivs mer sen. Pusss

my new shoees, hihi :)


I saw an angel to day, Of that I'm sure.

Hej bloggen! Har nyss käkat good mat med mamma och jonatan. Väldigt behövande efter en lååång dag. Nu vill jag bara soova! Men har lite plugg som måste göras innan, plugg som jag skulle börjat med för läänge sen men jag har verkligen inte orkat. Urscha, varför finns det egentligen? Så jag ska sätta igång nu så jag får det överstökat. :) Hoppas alla haft en bra dag, take care ♥

You always smile but in your eyes your sorrow shows

Nu är internet fixat! Så nu blire uppdatering för fulla muggar, haha. Eller ja inte just ikväll, för nu är jag trött och ska sova. Har ju friluftsdag imorgon så måste vara utvilad tills dess. Ska till bydalen och åka skidor, och jag som inte har åkt på flera år :O undra hur det ska gå! Men jag tar med mig kameran så det kommer nog upp bilder sen ;) men nu säger jag godnatt, skrivs mer imorgon!

me and my baby






The winter slowly turned into spring

Hemma från jobbet nu då. Sitter och väntar på maten just nu, och efter det så bär det av till staden. :) Har inte så mycket att berätta just nu. Men kommer inte kunna skriva så mycket i veckan tråkig nog, men kommer uppdatera mig så mycket jag kan iaf ;) Men nu ska jag kila, take care!


jag ger dig min morgon

Godmorgon godmorgon, nu sticker jag och jobbar piggare än någonsin! hihi, puss


Without my wings, I feel so small

Dåligare uppdatering jag vet! Men har ju som sagt inget internet i lägenheten just nu så det kommer bli lite klent med det ett tag tyvärr, men nu är jag iaf i järpen därför kan jag skriva ;) hehe. Är iaf tröötast just nu, blev en ganska sen kväll igår. Och här kommer lite bilder sen igår,  bra kväll :)




mer bilder finns på fejjan, hejhej!


Do you come here much? I swear I've seen your face before

Sitter just nu på lektion men som ni märker går det inte så bra att plugga, haha annars skulle jag inte sitta här;) Men måste ju passa på att blogga nu när man har bra internet, för det internet jag har i lägenheten suger. Därför det inte blir så roliga inlägg på senaste tiden,men deska de bli ändrring på ;) men nu måste gå!


stressig tisdag

Måste plugga.. Har prov imorgon och jag har inte läst på någonting :s Känns inte bra, så måste skynda på lite nu. Hinner inte skriva nå mycket förutom att jag är sjukt arg på mig själv att jag tappad någonting ute som jag hade köpt idag och jag vet inte vaart. Jag kan inte ha mer otur än såhär. Pusshej


15 mars

Dålig uppdatering.. jag vet! Men hann inte skriva någonting igår, första skoldagen efterlovet är iaf avklarad. Och vi har mycket mer plugg än vad jag trodde så nu är det bara att plugga på. En rapport som ska vara inlämnad imorgon har jag inte ens börjat med, och synd att jag glömde allting på skolan så kan ju tyvärr inte plugga någonting ikväll ;p Så får lägga på ett extra kol imorgon. Sitter just nu och slöar i soffan och väntar på jonatan, så får se vad kvällen har att bjuda på. Nu ska jag kila, puss!

fick världens snyggaste tavla igår när jag kom till stan :D tack tack jonis! (dålig bild, snyggare i verkligheten)


löördag

Hejhopp. Nyss ätit middag. Det blir en lugn hemma kväll ikväll, skönt att bara ta det lugnt när man ska upp tidigt och jobba imorgon.. Men men sista dagen iaf ;) Och lovet har gått lika fort som vanligt, har inte haft nåt riktigt lov heller med tanke på att jag har jobbat så mycket, men det är ju som sagt värt de när lönen kommer ;) Men det blir ju att kolla på finalen av melodifestvalen ikväll iaf, Och självklart så ska Ola eller Salem vinna!





grattis jonatan

Ha den bästa 20årsdagen :) Vi ses imorgon! 


Och nu drar jag på byn, see ya! :)


Everybody knows, everybody knows where we're going

Hemma från jobbet! Skönt att ha det gjort, men är fortfarande en dag kvar sen så kan jag också slappa :) Ska snart iväg på dans träning så hinner inte skriva så mycket. Men uppdaterar mer sen! Take care :)

dagens låt




If you don´t feel the way I do it don´t matter
cause, I´ll never know how you feel


You don't see me blush, but I cant help to want you more

Äntligen hemma! Och som vanligt efter att jag har jobbat är jag mega trött.. Slutade som tur lite tidigare idag eftersom vi skulle till nälden, hade inte orkat en hel dag känner jag nu. Men bara två dagar kvar nu med jobb sen får jag iaf lite loov, och sovmorgon! :) Men nu blir det OC, har ju nästan aldrig tid för att kolla på det längre så får passa på nu! Skriver mer sen, pusss!

fortfarande världens bästa serie


That's a keeper, ke e per

Hej. Har nyss klippt jonatans hår, blev lite kortare än vad han trodde men jag tycker han blev fin ändå :) Idag har jag som sagt vart istan, kom väl hem runt halv åtta, eftersom vi först skulle lämna av jolin i nälden och sen åka och lämna katten hos min morfar, så blev lite sent. Har vart en lång dag så det ska bli skönt att sova snart. Bion idag var iaf bra och kul :) Och hann även med lite shopping.. 
 
här är det jag köpte


-leggins
-hårinpackning
-plånbok
-lösnaglar 
(har alltid velat ha långa naglar men jag har så svaga och tunna naglar så dom går alltid av, så tänkte prova med lösnaglar ist, hoppas dom funkar bra ;))

godnatt♥


tisdag

NU bär det av till stan, skriver när jag kommit hem igen. Puss :)

Och den här filmen ska vi se, ända som var barntillåten så jolin kan se. Hehe


godmorgon

just nu är det den här låten som går om och om hos mig!


So silly boy get out my face (my face)

dagens horoskop lät inte helt fel :)


Haha, mamma har nyss rullat mitt hår (och nej det är inte bara för tanter, man kan få jäkligt snygga lockar av det faktiskt) synd bara att mitt hår är så tjockt så det tar lång tid att både locka och torka håret, så får väl sitta med dom här rullarna till sent inatt innan det har torkat haha. Men nu ska jag kvällsfika lite, sen sova för ska upp rätt tidigt imorgon eftersom jag och syster ska in till stan och kolla bio :)


at woooork

Har lunch rast nu så tänkte passa på att skriva ett inlägg innan jag fortsätter jobba. Timmarna har gått vääldigt fort idag faktiskt, så snart slutar jag :D weey. Fast jag måste ända vänta här till fem för att åka med mamma hem, så de blir lite små segt. Får hitta någonting att fördriva tiden med helt enkelt. Skönt att jag bara jobbar varannandag den här veckan så jag får lite lov också, det behövs verkligen efter fyra veckors praktik kan jag säga. Men nu måste jag fortsätta att jobba. Skriver mer ikväll, take care!

haha kollade igengom mina bilder på bloggen nyss, hittade en dröös med gammla bilder. Tyvärr så tänker jag inte lägga upp alla, men här är iaf en gamal bild på mig och annie pannie

haha och en gammal bild på lilla mig


Why do we miss what we never had

Är heelt proppmätt just nu! Brukar ju bli så när man äter god mat, och ikväll blev det tacopaj med vitlöksbröd. Haha, nu låter det säkert som att jag inte gör nånting att än äter men vafan mat är ju bäst! Gjorde ju som sagt sista dagen idag på praktiken, känns mycket bra fast lite tråkigt att inte komma tillbaka dit efter man vart där i fyra veckor och lärt känna dom som bor där. Men kanske sommarjobb där i sommar, det vet man aldrig :) hihi. Och nu har jag looov :D fast det kommer inte kännas som det eftersom jag ska jobba hela lovet.. Men blir ju värt när man får pengar iaf, menmen. Nu blir det bubbelbad och ansiksmask ;) puss! 

Ke$ha - Kiss N Tell


nu säger jag godnatt

har vart en jätte trevlig kväll med mycket tjockande, så nu behöver jag inte äta på flera veckor! Hahaa. Anledningen till att jag lägger mig så tidigt är för att min väckarklocka ringer på halv sex imorgon och jag vill vara pigg till sista dagen på jobbet. Och kan knappt hålla ögonen öppna just nu, skriver mer imorgon. Godnatt♥

våran goda kladdkaka vi bakade ikväll :)


Now I give my hope to you

Sitter hemma hos emma nu, ska sova här inatt. Snart blir det tacos, världens godaste mat ju! Och har ju som sagt jobbat idag igen, men nu är det bara en dag kvar och ännu bättre är ju att jag slutar efter lunch imorgon :D:D:D skulle sluta nio egentligen, men hon tyckte jag hade vart duktig med tiderna innan så det lönar sig verkligen att komma i tid, wihoo! Men nu ska jag kila, puss


bra fredag

Och min kväll har sett ut såhär..




mmmm kiiina mat mums!
Och sen blev det bio med jonatan och jeppe, alice i underlandet. Den va sjukt bra :)

how could I break such a heart?

Hemma i järpen nu, skönt att få komma hem litte :) Sov hela vägen hit,. men inte så kontsigt det när jag klev upp sex för praktik. Så kommer nog bli en tidig kväll ikväll känner jag på mig. Men jag tror att jag ska ta mig ett bad nu, för det är iskallt här just nu. Take care!


sweet dreams!

Hemma nu från taco kvällen, mycket trevlig kväll med annie och lizette ♥ Men nu är jag så trött så jag tror att jag snart ska lägga mig, börjar ju sju imorgon.. Så bäst att få lite sömn om jag ska orka hela dagen. Åker troligtvis hem till järpen imorgon efter praktiken också, eftersom jag är ledig på fredag så, hihi. Men nu ska jag ta mig lite fika, sen sooooova. Pusss



Knowing you is loving you with doubt, Still it's something I can't live without

Ledig idag då! Skööönt :D Har hunnit med massa saker faktiskt, har hunnit vart på stan och göra dom sakerna som jag skulle där, hunnit diska,tvättat städat osv. Så nu blir jonatan glad när han kommer hem :) haha. Men jag ska fortsätta nu så jag får någonting mer gjort. Och ikväll blir det förhoppningsvis middag med tjejerna :) Men nu ska jag tvätta klart, puss!


Listen to the song here in my heart

Idag börjar jag halv två, hur najs är inte det? :) haha, men jag jobbar till nio ikväll också så det är inte lika najs, och kvällarna går alltid så sjukt sakta på praktiken eftersom de inte finns så mycket att göra då. Men får hoppas den här kvällen går fort. Men imorgon och på fredag är jag leedig också :D så jag har det ganska bra ändå. Men nu ska jag börja fixa mig iordning så får vi se om det blir stan eller nåt innan praktiken. See ya!


RSS 2.0