s o f i e -

söndag

Har tagit en pause från bloggvärlden. Men tänkte att jag skulle uppdatera mig en snabbis! Är ju som sagt i öregrund and living the life! Det har hänt en hel del roliga saker sen jag uppdatera sist, har blandannat varit i sthlm hela förra helgen och provat på ute livet där bland annat, och jag kan säga att det är sååå jäävla mycket roligare att gå ut där än hemma alltså! Känns bara som att man vill flytta dit typ nuu. Var också med en saknad vän, amandus som jag inte träffat på tusen år känns det som. Jobbet har också dragit igång nu, och det är roligt fast lite jobbigt. Men ett väldigt roligt sommarjobb iaf, allt från att stå i kiosken till att steka hamburgare och servera mat! Så det är väldigt varierat. Firat midsommar har jag och julia också gjort, utelivet här i öregrund är inte illa heller! Jag har iaf det jätte bra här nere, träffat trevligt folk osv! Nu ska jag kila, skriver igen när jag kan! Imorgon väntar en ny jobbvecka, måååste samla kraft!

ö r e g r u n d

Är nu i öregrund med julia. Kom hit i onsdags kväll och sedan dess så har vi mest tagit det lugnt, utforskat stället lite eller iaf för min del, julia har ju vart här många gånger förut så hon visade runt lite. Väldigt mysigt ställe måste jag säga! igår så satt vi oss på en uteservering och drack lite cider. Va ju tvungen att fira att båda är 18 nu :) höhö sedan träffade vi massa skönt folk som vi hängde med tills vi skulle hem. Så det känns bra här, lite hemlängtan har jag ju såklart. Men kommer nog kännas bättre när jag kommit in i det hela, känns jätte kul att vara här hur som helst! Idag/kväll ska vi bara ta det lugnt, har flyttat ut ifrån våran tillfälliga stuga så nu ihelgen bor vi hos julias bekanta eller vad man ska säga, så på måndag flyttar vi in i en ny stuga på campingen då vi också börjar jobba på riktigt. Imorgon så funderar vi på att dra till sthlm om det inte regnar. Gå på grönan förmodligen. Får se vad som händer annars. Jag kommer uppdatera mera sen när jag får tid för det, har ju internet och data med mig. Nörd som jag är :) Puss!

Godmorgon

Idag så sticker jag iväg till öregrund där jag ska jobba i några veckor nu. Åker dit med juulia, så det ska bli jätte roligt :) Är nog första sommarjobbet som man ser fram emot tror jag! Hihi. Ska börja packa klart nu osv, så det inte blir så stressigt sen. Puss!


nobody's perfect



I hate that I let you down
and I feel so bad about it
I guess karma comes back around cause now I'm the one that's hurting


söndag

hejdär. har inte haft tid att skrivit men det har jag nu, så tänkte skriva av mig lite. i fredags så gick jag på sommarlov och då blire grillning och mys med klassen för att fira det. i går så var det fullt upp med flytt hela dagen, har ju flyttat ut från lägenheten som jag bott i stan nu över ett år. det känns väldigt skönt att ha det gjort nu, så nu bor jag hemma :) hoppas jag får en lägenhet i höst så jag slipper pendla bara för det blir lite segt i längden. Idag så har jag grejjat lite här hemma, har varit underbart väder hela dagen alltså :) såå himla skönt! Märks nu att sommaren kommit. Åker snart bort på jobb i några veckor, jag och julia ska iväg och jobba på en camping på en plats utanför uppsala. Så det ser jag verklgen fram emot! Åker dit antingen på tisdag eller onsdag. Blir mest jobb hela sommaren för mig, men det är ju värt sen när man får pengar! :)

bilder från i fredags


SOMMARLOV

Idag har jag och min klass gått ut tvåan och fått sommarlov! känns jätte skönt verkligen, och det är dröm vädret ute så bättre än såhär kan det nästan inte bli just nu! Ikväll blir det grill och mys med klassen, för att fira att det är sommar :) Hoppas alla får en bra kväll! ♥


Underbar klass! Dock fattas några..


I guess i just got lost

 

Hopin to come back around
To find myself someday

Let me be myself
So i can shine with my own light


tisdag

åh jag är sååå trött, det går inte att beskriva. anledningen till att jag är uppe såhär tidigt är för att jag va tvungen att följa faster på jobbet, annars hade jag inte tagit mig till rättvik eftersom hon bor en bit utanför. Min jobbgrej är ju klockan tio så det är ju om ett tag, så får sitta här o vänta tills dess. Måste gå och handla lite innan så förhoppningsvis går tiden fort tills dess, jag längtar bara tills jag kan få sätta mig på bussen hem, för då ska jag sooova hela vägen. Och måste nog säga att jag har hemlängtan redan nu.. Är det såhär det känns att bli vuxen? :( hursomhelst så är det bara bra, så jag lär mig tills jag väl är vuxen. haha. Och ska ju som sagt jobba här i treveckor i sommar och då är jag i princip helt själv hela tiden, fast har ju underbara släkten också som jag ska bo hos.

apprppå ingenting, men vem träffade inte jag och kramade på studenten då?... Peter magnusson! Haha, jag tycker det var cooolt eftersom jag typ aldrig kramat en kändis förut, plus att han är sååå himla roligt! :D

Godkväll

Kom fram till leksand för en stund sen, till farmor och farfar. Så mysigt att vara tillbaka här igen efter inte så lång tid. Anledningen till att jag åker hit är inte för att hälsa på den här gången (eller jag hälsar ju såklart på också men), utan att jag ska på jobbgrej/interljuv på tisdag i rättvik ang sommarvikariat som jag har dom sista tre veckorna på sommarlovet. :) Ska bli skönt och veta lite mer om det, vet bara att det är inom äldreomsorgen än så länge, så det ska bli spännande. Nej nu börjar jag bli lite trött. Skiver när jag har tid igen. Godnatt :)

loove thiis song, kommer definitivt bli en sommar plåga ;)
































hello there

Har inte haft tid eller ork att skrivit på ett tag, men kan ju berätta lite kort vad jag haft för mig. i onsdags så vare iaf studenten, och det firades ju med utgång med bra folk. En väldigt kul kväll måste jag säga :) Grattis till alla studenter! igår så åkte jag hem, helt trasig och ingen ork till ingenting så det passade ju perfekt att åka hem till hålan då. Idag så har det också varit en lugn dag, doktorn imorse. Sen bakat och bara umgåts med syster. Mamma och pilla åker till Prag inatt så då blir jag barnvakt till syrran. Blir nog en sväng till stan imorgon för lite shopping eller något. Klippt mig har jag också hunnit gjort i veckan, bara toppat av det slitna och skaffat lugg. Känns lite ovant men kul med en förändring samtidigt.

En annan kul grej som jag också gjort i veckan, nämligen att bokat resa till turkiet! 25e augusti åker jag och brudarna till alanya (stället som alla åker till) i en vecka och det ska bli grymt kul :D
 


RSS 2.0