s o f i e -

taio cruz


inge ljug om att han ser stört bra ut ;)


akon - plenti mo


hej hopp

Håller på att pluggar som en tok just nu.. Har hur mycket skolarbete som helst nu, så i veckan kommer jag inte ha tid för så mycket annat. Bättre att få klart allting än att det ska ligga kvar och aldrig bli av och det är ju = inget betyg, och så vill jag ju inte ha det heller! :) Haha aja nog om plugget. Måste ju vara det mest ointressantaste att läsa om, men just nu har jag inte så mycket mer att komma med!
Yes, that's how funny my life is right now ;)

Skriver när jag har något bättre att komma med! PUSS

Next to you



You’ve got that smile,
That only heaven can make.


Måndag

Hello!
Hoppas alla mår bra :) Min blogg är lite tråkig just nu känner jag.. Men att logga in och se att det faktiskt är folk som läser även fast jag inte skriver något är roligt, så tänkte försöka bättra mig så ni vill stanna kvar! :)

Igår så jobbade jag hela dagen.. Det var rätt segt, men sånt som måste göras om man vill ha pengar. Annars har jag bara tagit det lugnt ihelgen.
Idag har jag hängt med annie hela dagen. Har sprungit runt på stan och köpthårfärg osv. Så har färgat hennes hår idag. Köpte en toning jag med, men det får bli senare! Jag har en hel del plugg att göra i veckan, så börjar känna mig lite stressad.. Får försöka hinna med allting :) Och tänkte faktiskt börja nu. Pöss


Onsdag

Hejhopp!

Idag har det varit en ganska så stressigt dag känns det som! Hur som helst är jag jätte trött nu iallafall. Jag har gått en massa, och sen jobbat på det! Så har inte så mycket energi kvar nu. Ska bli skönt att gå och lägga sig snart. Snart är det helg också, och jag har ingen som helst aning vad jag ska göra än! Det visar sig helt enkelt. Jobba på söndag iallafall. Men nu ska jag äta så jag kan sova sen! Plugget som jag tänkte att jag skulle hinna med ikväll får vänta.. PUSS

Bilder på mig och min kära klass från medvinden förra veckan, då det var fint vääder!

Sorry, sorry, sorry, I'm coming down to fix this

Den här låten påminner så mycket om Nya zeeland! LOVE IT



söndag

Hej!
Jag vet inte vad det är, men har bara inte orkat skrivit någonting sista tiden. Men ska försöka ta tag i det! Men har bara känt att jag inte orkat något sen jag kom hem. Hur som helst så ska jag berätta vad som hänt ihelgen. I fredags så vart det utgång, förfest hos mig och sen krogen! Jätte trevlig kväll med trevligt folk ;) Sen i går åkte jag hem till järpen. Innan det gjorde vi några äreden på stan och sen en sväng till mormor. Idag har jag jobbat hela dagen i åre också. Det gick jätte bra och dagen gick fort så det var bra :) Nu är jag heelt slut och längtar på tills jag ska lägga mig. Puss!

bilder sen i fredags

Don't Hold Your Breath





bloggtorka

hejhopp
Ska snart äta lite frulle och sen bär det av till skolan. Har inte haft någon ork alls att skriva dom senaste dagarna. Men det kommer!
Har varit roligt att träffa alla här hemma igen iaf, men det suger fortfarande att vara hemma! Jag kommer inte vara nöjd för än det är sommar här, då blir jag glad ;) höhö
Sa ju att jag skulle lägga upp bilder från NZ men det kommer nog upp några få, för det tog ett antal timmar att lägga upp på facebook. Nä nu ska jag göra någonting att äta. Puss

såhääär glad är jag just nu


back in sweden

Nu är jag hemma!
Känns konstigt att gå från sommar till vinter på så snabb tid.. Huvva, det är inte roligt alls! Och när jag tänker tillbaka på resan så känns allting som en dröm, det gick så fort. Och det är så långt bort! Har saknat alla här hemma, men annars så har jag inte saknat sverige alls.. Har iaf haft en underbar resa :) som jag är jätte nöjd med! Bilder kommer senare. Är jätte trött förövrigt även fast jag sov hela tågresan hem, och natten. Men det är väl jetlagen som jag hoppas snart går över. Nu ska jag fortsätta tvätta och äta frukost! Puss

i<3 NZ

Hello!
Har inte haft tid att skriva någonting för än nu. Men tänkte passa på att berätta vad vi gjort nu senaste veckan. Ihelgen så stannade vi ju kvar här i Auckland, och då passade vi på att göra studiebesök på sjukhuset här där min morbror jobbar, så fick han berätta lite om hur det går till osv. Så det var intressant! På söndagen så var vi på Zoo, kollade runt på olika djur bland annat kiwi som är nya zeelands national djur. Så det var roligt! jag älskar att vara på Zoo ;)

I måndags så pkte vi vidare till en annan turistort som heter Rotorua. Där kollade vi runt lite, bland annat på gejsrar och på vägen hem så kollade vi på lys-maskar. Och det var väldigt kul att se ;) dom va så fina! Såg ut som stjärnor.
Idag så har vi varit på stranden hela dagen, och jag kan säga att jag ser ut som en tomat. Haha, solen är såå mycket starkare här! Det gör så ont överallt så jag vet inte vart jag ska ta vägen, men hellre det än att komma hem blek! Får bara hoppas det håller ;)
Imorgon vid ett ungeför börjar resan hemmåt, och jag är så sjukt deprimerad! Jag vill stanna.  Jag älskar det här! Vill absolut komma tillbaka när jag gått ut gymnasiet!

Nä nu ska jag börja packa... Buhu :(

ps. bilder kommer senare!


hellooo

Börjar få sån ångest just nu över att det bara är en vecka kvar nu i det här underbara landet. Jag trivs så bra här, det är så himla fint och såå trevligt folk. Ingenting jämfört med tråkiga jämtland.. Jag vill bara inte hem om en vecka, vill stanna längre :/ Typiskit mig att sakna saker så lätt

aja men hur som helst så kom vi nyss tillbaka till Auckland från wellington. Vi åkte till wellington i måndags och var där till onsdag, sen åkte vi vidare till ett litet mysigt ställe som heter paraparaumu som vi var till idag. Jätte mysigt ställe ;) Ihelgen ska vi vara här i Auckland, har ju inte varit här så mycket sen vi kom. Men sen på mådag åker vi voidare till en annnan turistort :) det ska bli roligt! Nu ska jag kila. Ha det bra ;)

lovely!


RSS 2.0