s o f i e -

seg söndag

är hos pappa just nu, blir nog så att jag sover här inatt eftersom jag sjävklart gllmde nycklarna i lägenheten i fredags när jag åkte till järpen (haha, typiskt mig) och emma kommer inte hem förän inatt heller. Har jobbat hela dagen, och det sög verkligen musten ur mig! för är hur trött som helst just nu, vill nästan lägga mig och sova. Så det blir nog en tidig kväll ikv, men nu ska jag hoppa in i duschen! Puss


If you were falling, then I would catch you

tina gick nyss, vi har kollat skräckis (huset vid vägens ände) värkade vara en bfilm först, men den va sjukt läskig! Haha, får hoppas att jag kan sova ikväll! Ska nog snart sova, med tanke på att jag ska jobba imorgon..  Och det känns inte så lockande just nu kan jag säga. 
Men godnatt på er :)


hahah!

You'll never catch me

Som ni kanske ser så har jag bytt header, men vet inte riktigt om jag ska ha den eller inte. Vi får se, orkar inte göra någon ny just nu heller så får ha den ett tag, hehe. Väntar iaf just nu på maten, och det blir tacoos! Kanske det godaste som finns ju :) Sen ikväll så blire filmkväll med tina, och imorgon så äre jobb! Alltså ingen sovmorgon.. Men men de blir ju pengar iaf :) Ska kila nu. see ya!

dagens låt


Theres not point trying to hide it

Kom nyss hem till järpen, åkte med tina och hennes pappa hit. Sov hela vägen så det gick bra fort! Och det behövdes också med tanke på hur himla trött jag var innan. Ikväll så blir det en chill kväll, för har verkligen ingen ork till annat. Jag ska bli klippt ikväll också, äntligen! Så mitt hår kan börja växa, hehe. Måste kila nu! Take care

en väldigt gammal bild


Now I'm done believing you, You don't know what I'm feeling

Sitter på skolan just nu, har engelska. Är nästan klar ska bara göra mitt arbete i powerpoint, vilken lär gå ganska fort. Och det är iaf fredag idag, äntligen :D så jag åker till järpen efter skolan. Ska bli skönt att komma hem, har ju inte vart hemma på rätt länge nu. Men jag ska börja jobba nu, skriver mer sen. Puss

I'm more than what you made of me
I followed the voice you gave to me
But now I've gotta find my own
You should have listened


Torsdag

Dålig uppdatering jag vet.. Men har varit ganska upptagen, plus att vi inte har något internet i den nya lägenheten än. Men det kommer snart så då blire massa uppdatering ;)
Sitter på datorkunskapen just nu, och som vanligt så blir det första att kolla facebook och bloggen, haha! Men jag jobbar faktiskt också. Efter skolan så ska jag och emma ner på stan och shoppa, det är bäst när man inte är på det bästa humöret.  

lägenheten är iaf jätte fiiiin :D fast just nu står det kartonger överallt men ska packa upp allt ikv så det blir kanon! Hihi. Måste börja jobba nu, skrivs mer sen. See ya!


I'm waiting for you, thinking of you

sådärja
har hunnit med en hel del ikväll. Jag har tvättat, pluggat på provet som är imorgon (så att jag nästan kan allting) och städat. Men har tyvärr inte hunnit packa ner nånting i lådor än, vilket jag måste göra snart. Men får fixa det imorgon, hinner ju eftersom det är ju på onsdag jag flyttar och jag har ju inte överdrivet mycket grejjer heller. Så det löser sig det där :) Skolan idag var rätt slapp, eller ja den gick fort iaf. Men det märks verkligen att det har vart helg för jag va inte på bästa skolhumöret idag. Men jag vänjer mig! Träffade våra handledare idag med som vi ska ha på praktiken, och det är verkligen inget jag ser fram emot kan jag säga ;p men det går nog bra iaf! Nu ska jag plugga lite mera och sen ska jag kolla på new moooon :D:D Haha, har velat sett den as länge! Äntligen. Pussss

har kommit på att katter är världens sötaste djur(efter hundar då) gillade inte ens katter först men nu efter att jag har vart kattvakt åt den här sötnosen så har jag verkligen ändrat mig och vill till och med ha en egen katt! hihi :) 


Heaven knows what the future holds

Har nyss kollat på brud duellen som jag har velat sett länge, och den var faktiskt skit bra! :) Ska iallafall göra mig lite fika osv nu, sen så måste jag böja plugga till provet på tisdag.. Och jag orkar verkligen inte men jag måste, blä.

lite bilder från matchen i fredags, och leksand vann ju såklart ;) hihi

hoooome

i'm back in östersund. är hos pappa just nu men ska snart åka hem, äntligen! Ska bli skönt.
Det har iaf vart mysigt i leksand  också, i fredags var vi på match och igår på lager 157 och i vansbro. Hemfärden idag gick fort också, vilket va bra för jag tycker inte om att åka bil så långt.

Men nu ska jag kila, uppdaterar mer ikv. puss


och jag saknar dig


hey guys

har helt glömt bort att blogga men har iaf vart rätt upptagen. Har städat lägenheten så det ska se rätt okej ut (för snart så kommer hon som ska ta över den och kollar på den igen), och så har jag packat tills imorgon, för då drar jag till leksand med pappa och daniel. Vi ska på hockey match på kvällen :D:D och träffa farmor och farfar som jag inte träffat på flera månader. Kommer hem på söndag igen!
Nu måste jag kila, vi får se om jag hinner blogga någonting imorgon innan jag åker. Jag kommer iaf inte logga in på mobilen som jag brukade göra flera ggr om dagen när jag inte har internet fick reda på att de kostar nio kr om dagen inte nio kr i månaden :O:O haha! kan ju vara bra att veta.
Seeya!

(snor bilden från lizette) det är iaf jag och annie på skolan.

torsdag

hej nu ska jag ha datakunskap som jag tycker är så hilma roligt.... (eller inte)

och min mage skriker på mat
buhu
hejdå!

Onsdag - veckan går fort

Det där med att jag skulle börja vara nyttig gick ju inte speciellt bra, det blev nämligen natcho tallrik till middag. Haha, men från och med nästa vecka så är det bara nyttig mat som gäller. Mår rätt illa efter så mycket onyttigt så nu blire skärpning!



just ja! Idag har man ju träffat drottning silvia och mark levengood (stavning?) haha inte varje dag man gör det. Jag johanna emma och lizette va där på konferens eftersom vi jobbar om det som konferensen handlade om. ;p hihi rätt coolt. Har inte så mycket mer roligt att säga nu, skriver mer sen. Puss!

den här är till dig




va inte meningen att du skulle bli så sårad av det här
förlåt,

tisdag

har nyss kollat massa oc avsnitt, har ingen energi till någonting ikv känner jag, blir nog oc hela kvällen det är ett bra tidsfördriv när man inte orkar så mycket. och jag har bestämt att jag ska börja äta nyttigt (fast det finns ju undantag) för dom senaste dagarna har jag inte vart speciellt nyttig känner jag haha. 

Jo förresten, har glömt att berätta att jag faktiskt flyttar snart, hihi det är sant. Måste vara ute med alla saker redan nästa helg!! Hihi, här händer det grejer! :) Men kommer ju såklart att sakna min lägenhet som jag har nu också. Men så äre väl alltid när man ska flytta satt, hehe :)
Har inte så mycket att tillägga just nu, puss!

gammal bild





äkta kärlek hittar alltid tillbaka

måndag

kom hem nyss typ, från stan osv. Köpte lite nya kläder också, men nu är jag faktiskt broke! hehe kanske lika bra så jag inte ska handla upp allting så fort. Men studiebidraget kommer ju snart satt det är ju najs :)
nu blireee natchooos och OC med jonis. See ya! :)

fiiiiiiiin





The best thing about tonight’s that we’re not fighting

annie gick för en stund sen, hon har vart här och chillat en stund ikv, trevligt trevligt. Just nu väntar på att tvätten blir klar så att jag kan få duscha och gå och lägga mig snart är hur trött som helst, sov hela vägen till stan också. Förstår inte varför jag är så trött hela tiden? men är nog för att jga inte riktigt känner mig kry heller. Nej nu ska jag ner till tvätt stugan igen. Godnatt!



barnvakt tonight

så nu blire movietime med syster jonatan och bror fast ska först klippa jonatan



fredagsmys

Är hemma i järpen nu. Kommer inte kuna uppdatera så mycket ihelgen eftersom min data är istan.
Hoppas alla får en bra helg iaf! :)

seeya!

If you don´t feel the way I do it don´t matter

tjatja
kom nyss hem, har vart och handlat lite på maxi med jonis, haha köpta massa onödigt fett som jag vet att jag inte kommer äta upp allt. Men vafan det är ju gott, eller hur? :) Och jag måste bara säga att fy vad trött jag har vart idag plus att jag måste ha vaknat på fel sida också för jag är inte på så bra humör heller känns det som, eller ja man har ju mått bättre om man säger så. Men jag får lära mig att lägga mig tidigare så jag får sova nånting på natten, tror typ fortfarande att det är lov. så skärpning blire! När jag kom hem från skolan så hann jag käka sen kolla tv¨OC avsnitt innan jag somnade, och jag hade nog inte vaknat ifall inte jonis hade ringt och väckt mig. Men ska iaf göra dipp och chips nu och nörda OC hela kvällen, fick låna boxarna av annie :)
See ya! puss

varför sluta dom med världens bästa serie? fast den blev ändå inge bra när marissa dog.


If you don´t feel the way I do it don´t matter
cause, I´ll never know how you feel
but if you do then sure I´d be flattered
in my mind it´s all different anyhow


onsdag

är hemma hos tina på frösön med hon cissi och sanna, vi har nyss vart på tages/sibylla och ätit middag :) (hamburgare) det godaste som finns alltså. Hihi
Får se vad vi ska hitta på mer nu, men drar vidare till jonis senare ikv

nu ska jag kila, puss

Hope you forgive me

är verkligen hur trött som helst. Förstår inte varför jag är så trött egentligen har ju sovit riktigt gott inatt faktiskt, hah jag somnade till och med på en lektion idag. Tröttare
Nej nu får jag piggna till lite så jag kan sova sen ikv, har inget kul att berätta just nu. Ska bara ta det lugnt ikväll också, vila upp mig lite.
puss

min lilla kisse så bor hos mig nu :)



Forgive me but I can't wait around for you


Make me feel its for real tell me what you know



bästa låten!
Nu blir det att sova, med tanke på att jag knappt fick någon sömn igår så ska de bli skönt att lägga sig tidigt ikväll.
godnatt


Måndag

kom nyss hem, har vart i tinas nya lägenhet hela dagen. Det var trevligttrevligt plus att de var jätte fint där :) Nu ska jag göra mig fika, är staaarving.

Puss


besviken på mig själv 

sista dagen på lovet

hejs
skulle egentligen vara hos tina nu, i hennes nya lägenhet. Men blev inte så eftersom det går så klent med bussar på söndagar och sista bussen går liksom halv tio hem? kul att jag stod i över en halv timme och väntade på en buss som jag trodde skulle komma men så hade jag kollat fel tid.. typiskt mig ;p Så jag ska till henne imorgon ist.
Dagen har gått riktigt fort faktiskt, jag och lizette drog ner till stan efter vi vaknat. Sen åkte hon hem och jag har städat och tvättat idag, hah. Ett minus med idag är att jag fått världens huvudvärk och halsont.. Känns som om jag börjar bli sjuk, men det hoppas jag verkligen inte! Har inte tid för att vara sjuk. Och imorgon är det skola, tråkigare men ska bli kul att träffa alla igen också satt :) Men nu ska jag dra en film och hoppas på att jag mår bättre imorgon!

puss




9e januari

är med lizette just nu, vi kollar på en värsting till syster 2 just nu, vi ska snart ner på stan och köpa goodis. Vi ska bara chilla och tjocka ikv!
idag så har jag sprungit på stan hela dagen med jonatan, köpte en kjol och några linnen osv. Men nu får jag lugna mig lite med shoppandet känner jag, hah. Och de går knappt att vara ute i den här kylan heller.. Blä, kan de inte bara bli sommar nu!?

nej nu ska jag vara social med lizette, skriver mer sen byee :)


kina, bio och tillslut sooovadags

Hemma nu! Måste bara säga att avatar va så sjuukt jävla bra :D Så ni som inte har sett den än, se den!
Men nu ska det sovas. Nighty! ♥





8e januari

ikväll blire kina och bio med jonatan, vi ska se avatar har hört att den ska vara skit bra och det tror jag också! ;)

me like


sweet dreams

Nu säger jag godnatt, ska upp i tid imorgon så tänkte lägga mig lagomt lidigt nu. Hade det jätte trevligt ikv med tjejerna. Tryck i oss massa fett och kollat skräckis! Det är grejjer de :) Men jag lär ju inte kuna somna eftersom filmen var rätt sjuk, haha.

Och jusste, lägenheten jag och emma kollade på var sjuuukt najs! Vill flytta nu nunu (a)

nej nu blire sängen, goooodnight! ♥



7e januari

Jag är såå sjukt trött just nu att jag bara vill gå och lägga mig. Men de kan jag dock inte göra om jag ska kuna somna ikväll. Ska käka frukost och fixa mig lite för sen åker jag och emma och kollar på en lägenhet :) wihoo. Och ikv blire tjejkväll hemma hos mig med brudarna. Men nu måste jag käka. Skriver mer sen, puss


clothes over bros

ge mig ge mig geeee mig!! Blev på shopping humör nu, känns som jag måste ner på stan snart! (a) hihi

godmorgon eller nåt

Håller på att packar just nu, åker ju som sagt till stan idag. Halv fem går bussen och jag har en del att göra innan dess så nu får jag skynda mig. jag skriver mer sen, puss



mina sötnosar


Haha och nu vet jag vad som står överst på min önskelista när jag fyller år. En ny kamera! Min håller på att rasar ihop, jag måste banka den i nåt några ggr innan det startar. Den är alltså gamal som gatan ;P


har ingen fantasi för en rubrik just nu,

Sitter just nu och trycker i mig chips och dipp. Tror fan inte det finns någonting som slår det? Mumma alltså.
Kom hem för en stund sen, har vart hos attjo med sanna och tina, kul att träffa mina daarlings igen :)
Har ni lagt märke till hur jääävla äckligt kallt det är ute, 30- vad är det här? jag tror att jag stannar inne tills sommarn kommer. lika bra det



besviken? svar ja


5 januari

I'm done working!
YES, nu har jag jobbat klart för det här lovet. Nu ska jag ta igen min sööömn, hi hi. Eller ja inte för än morronbitti typ. Appropå imorgon så åker jag till stan igen, känns väldigt skönt att få komma till lägenheten igen efter ungefär tre veckor, wihooo :) Och från och med på torsdag kommer jag vara kattvakt åt dotch (haha eller hur det stavas)
den här sötisen alltså


nej nu ska jag nog ta mig en powernap fast först äta! Sen ikväll så ska jag vara med tina och sanna som jag har saknat en massa! :)
See ya!

Oh boy you’ve left me speechless

Hemma från stan!
Kom nyss hem, har vart på stan idag med mamma och jolin och shoppat! 
 
här är det jag köpte + mascara och bh





guess its just a silly song about you

Idag är det precis en månad tills jag fyller 17, tiden går så himla fort ju. Så bara ett år och en månad till 18, wihooooooo :)
Ska göra mig lite kvälls fika nu, blir en tidig kväll ikv för ska ju som sagt jobba imorgon.. Sov så gott, Godnatt :)


you gotta hold on to what you believe

godmorgon på er, vaknade för en timme sen men om jag inte hade blivit väckt så hade jag gärna sovit några timmar till. Vi gick väl och la oss runt två halv tre igår så jag får väl skylla mig själv att jag är lite tröööten ;) Och nu är det söndag igen och det betyder att det är jobb imorgon -.- och jag känner mig så sjukt opepp på det som man kan bli, men det är bara två dagar kvar nu satt det ska jag klara, plus att det är sjuukt värt det den 26e :) hi hi. Nu ska jag göra mig lite frulle, skrivs mer sen! Puss  



and I never really got my heart back.


this one's for you




mmmmhhhh  kärlek


No drama, no need for a show

godmorgon! kass uppdatering jag vet, men har inte haft tid dom senaste dagarna. Men nu är jag back on track iaf, hihi. Har inte så mycket att berätta just nu efetrsom jag fortfarande håller på att vakna till. Men skriver mer sen
Bjuder på en skön låt


nytt år, nya möjligheter


2010

Hemma igen, Och gott nytt åt på er! Undra vad 2010 har att erbjuda, hoppas det blir ett grymt år iallafall :)

RSS 2.0