s o f i e -

bay of island och delfin simming

Hello there!
Hemma från pahia nu. Det är en suuuuper fin turist ort som vi varit på över helgen! Bilder därifrån kommer senare :) Min dröm blev nästan sann också, alltså simma med delfiner , vi åkte iaf ut med en båt för att simma med dom, men eftersom dom är vilda så kan man inte garantera någontingh men först så träffade vi på en flock, med jätte många delfiner som simmade överallt och under båten osv, sååå himla coolt att se dom på riktigft och så nära, men eftersom dom hade bäbisar i flocken så kunde vi inte simma med dom. Så vi åkte vidare och hittade en annan flock som vi gjorde oss reda att bada med. Men när det första gänget precis hade hoppat i så försvann dom. Och jag var sååå nära att hoppa i... Jag satt precis på kanten och var påväg att hoppa i när dom sa att dom hade försvunnit. Så ja, min dröm blev inte helt sann. :/ Men jag träffade dom iaf och det var as coolt bara det :) Jag hoppas det blir av någon annnan gång bara! men som sagt bilderna kommer senare :)


Imorgon åker vi vidare till huvudstaden wellington, där vi ska vara tills på fredag! Det ska bli roooligt :)

4.e dagen i nyazeeland

Hejsan! Jag tänkte berätta lite kort om hur jag har det här i nyazeeland, och svaret på det är UNDERBART! Har aldrig sett ett så vackert ställe som det här, av det lilla jag sett nu. Jag känner redan nu att tre veckor är alldeles för kort för att uppleva nyazeeland! Hur som helst så tänkte jag berätta vad vi gjort sen vi kom hit, och det är att vi åkte till en ö som heter waiheke och den tillhör NZ och där har vi varit tills idag. Såå himla fint ställe, önskar vi hade stannat lite längre! Har badat i havet och kollar runt lite där. NU är vi i auckland hos min morbror där han bor, och imorgon åker vi vidare på andra äventyr. Får berätta mer om det senare :) den här texten blev väldigt osammahängande nu, men jag ska inte sitta här och dega nåt mer! Puss på er

det är såå svårt att få med hur fint det verkligen är på bild, men här iaf några bilder. Och min kamera är inte den bästa heller, tror jag måste köpa mig en ny så jag kan få bra bilder innan jag åker hem.


fullt upp

Är hemma i järpen nu, kom hit vid tre ungefär. Har packat, varit på affärn duschat osv nu, ska fortsätta med packningen. Känner mig lite stressad! Börjar ju som sagt resan ikväll, 20 över 7 går tåget till sthlm. Och imorgon kväll vid sju går flyget till NZ! ;) Nej nu måste jag kila. Jag kommer ha med datan dit, så det kommer nog dyka upp nåt inlägg då och då. Puss!


the target!

Ja här ser ni ju vilken lång resa jag har framför mig ;)



om ni inte ser, så börjar strecket vid sverige och slutar med pilen på nya zeeland!

två saker som blivit självklara den senaste tiden

1. livet går för fort, aldrigt tänkt på det förut. Men nu har jag börjat förstått hur fort det egentligen går. Man ska verkligen ta vara på tiden, och inte bara vänta på att saker ska hända, utan man ska få dom att hända själv! Och jag vet, det är lättare sagt än gjort.

2. 50 är inte alls gammalt, det är som nya 20! ;) Det är när man kommer upp mot 80 man börjar gå åt åren.

Vad liite man vet när man är 18! Och ändå så tror man att man vet allt ;) haha


torsdag

Hejhopp. Kom nyss hem, har varit på stan och fikat med tina. :) sen gick jag en sväng hem till pappa, och det blev ju världens omväg så har gått hur mycket som helst bara nu ikväll. Så är väldigt trött nu. Men måste försöka hålla mig vaken några timmar till för nu blire storstädning här, eller ja städa upp lite måste jag göra iallafall. Åker ju bort i tre veckor imorgon så då vill jag att det ska vara fint när jag kommer hem igen! :) Skriver mer sen! Puss


onsdag

Sådär! Nu har jag slutat för dagen också :) Inte så låg dag faktiskt, började vid tio och sluta halv tre. Så helt okej alltså ;) Har valt i-val till nästa år nu också, och jag hoppas verkligen jag får mina första val! Psykologi B och formgivning. Så bara att hålla tummarna då! Nu ska jag käka och sedan jobba litte. PUSS!


tisdag

hejhopp!
kom nyss hem, har käkat osv nu. Sanna är här nu också, har inte träffat henne på evigheter så det är roligt att träffa henne igen :) Ska kolla på film och svulla popcorn nu! seeya

alla <3 dag

Tycker faktiskt den här dagen är den finaste dagen på året :) Klart det ska finnas en dag när man firar all kärlek som finns i världen!


söndag

Halloj! är tillbaka istan nu. Känns lite segt med tanke på att skolan börjar igen, det ska bli kul att komma tillbaka till själva skolan igen, men definitivt inte lektionerna.. Orkar bara inte börja plugga igen! Har typ glömt hur man gör? bläää. Vill tillbaka till praktiken.. Aja, jag får ha tålamod tills nästa höst. Nu ska jag hoppa in i duschen! Sen blire nog sussa så jag orkar mig upp imorgon. Puss!


born this way


lördag

Hejsan! Måste bara börja med att säga att jag hade en as bra kväll igår ;) Tack till alla som fick den att bli så bra! Vi var först hos lars och förfestade lite, sen så drog vi på krogen! Väldigt bra kväll måste jag säga :)
Nu ska jag snart åka hem till järpen! Skönt att komma hem när man mår som man gör dagen efter, höhö. Sen så måste jag påbörja packningen eftersom jag inte ska hem nåt i veckan! Bara en vecka kvar nu alltså :D

här kommer lite bilder från hemma hos lars början av kvällen


fridaaay

ikväll blire party! Och krogen  :D



sådär, så ser mitt nyklipptna/färgade hår ut ;)

grown ups

Såg den här filmen nyss! Jätte bra & rolig ;) dom brukar ju som vara det när adam sandler är med. :)


torsdag

Haha.. Jag som trodde jag skulle komma hem med ljust hår! Men det kunde jag ju glömma. Närå, men jag måste först och främst få bort alla mina röd pigment som jag tyvärr inte tänkt på (Man blir som färgblind när man håller på och färgar håret hela tiden) Sen så måste jag laga mitt hår. För det har blivit så pass skadat nu sen alla färgning så dom ville inte slinga det än. Men hon tonade iallafall mitt hår brunare, och klippte av det slitna. Så nu har jag köpt lite hårprodukter jag ska köra med nu ett tag och bara låta det vila. Och dte är såklart det är värt om man vill ha ett bra resultat senare ;) Så visst känns det lite trist, men känns ändå bra att jag fick reda på det. Så det blir bra sen iallafall. Så ja, om man väntar på någonting gott ;) Men nu ska jag fixa lite saker osv... Pöss!

gör om

Håller på att gör om bloggen lite som ni kanske ser, det går inte så bra haha. Men jag ska fortsätta göra den lite snyggare sen igen, just nu hinner jag icke. Ska ta mig lite fika nu sen bär det av till frissan.




godmorgon

Vaknade för en stund sen ungefär, eller ja min väckarklocka väckte mig. Annars hade jag nog sovit ett par timmar till. Och vill inte sova bort min lediga dag heller. Tänkte ju som gå ut snart och göra några saker på byn, men sen ser jag att det bara vräker ner snö ute. Så då stannar jag nog tills det slutat. Jag gillar snö men inte när man får den på sig. Så jag hoppas att det lugnar ner sig snart. Tänkte ta mig ett bad nu och äta frukost osv, sen gå ut. Sen har jag klipptid lite senare idag. Får hålla tummarna på att det blir bra! Kan visa sen hur det blev ;) Jag hoppas bara inte dom klipper av mitt hår nu, brukar ju bli så ändå när man säger att man bara vill toppa sig! Aja hur som helst, så ska jag kila nu. Skriver mer sen. Pussen


två ½ män

tror inte det finns någon bättre serie faktiskt ;)


onsdag

Kom precis hem. Har gjort min sista praktik dag idag.. Känns jätte trist verkligen!! Vill ju vara kvfar längre :( har haft det jätte roligt och jag trivdes verkligen. Så det känns inte speciellt roligt just nu :( men jag ser fram emot nästa praktik nästa år iallafall! :) Ska snart packa ihop lite saker, sen pallra mig till bussen. Åker nämligen hem till järpen ikväll. Är ändå ledig imorgon plus att jag har en klipptid hos frissan där imorgon. Men nu ska jag kila! PUSS

sweet dreams

Har haft praktik ikväll så nu är jag trötter.. Ska lägga mig nu för att sedan kliva upp 05.00 igen. bara två dagar kvar av praktiken nu ;) tiden går väldigt fort! Hinner inte skriva något intresssant inlägg just nu. Nu blir sova! Godnatt och sov gott allihoppa :)

söndag

Hejp! Vaknade för en stund sen, ska snart gå upp och äta frukost. Åker hem vid tolv ungefär. Känns lite trist, trivs så bra här i leksand så skulle gärna vilja stanna längre. Men har iallafall haft en väldigt trevlig helg, i fredags blev det som sagt 40 års fest för min moster, sen igår så hälsade jag på farmor och farfar (så himla roligt att träffa dom igen), sen på kvällen gick jag jolin och frida på bio och vi såg trassel , och sen beställde vi hem kinamat. Sen blev det melodifestvalen resten av kvällen. Nej nu vill min mage ha mat. Skriver mer när jag kommit hem. seeya!

Rekommenderar den här starkt! ;)


leksand

är ju som sagt i leksand just nu. igår blev det 40 års fest för min moster, det var väldigt roligt! ;) Idag ska jag försöka ta mig ut, och sen hälsa på farmor och farfar en sväng. Saknar dom såå mycket! sen får vi se vad som händer. åker iallafall hem imorgon! Pusshejs

första dagen som 18åring

Nu har jag blivit stor! Idag fyllde jag nämligen 18 :)



Nu säger jag godnatt! Har varit en lång tag som började 05.00 med praktik till ´15.15! Sen middag på restaurang med mina nära och kära. Sen fika osv :) Mysig kväll! Ska upp tidigt imorgon för det bär av till leksand :) PUSSS

godnatt

äntligen hemma! GUD VA SKÖNT! Nu ska det sovas :D Har praktiserat hela kvällen, och det har varit riktigt roligt den mesta tiden. Men nu är jag helt slut, så nu blire sängen! Godnatt :)

ps. Fyller 18 imorgon :D wihoo

onsdag

hejhopp! vaknade nyss, och jag tror att jag sovit över 10 timmar inatt och det känns underbart :D Nu är jag utvilad och pigg så jag orkar jobba hela kvällen, 13.15-21.30. Nej nu ska jag hoppa in i duschen, äta och fixa mig. Sen hinna gå på stan en sväng innan jag börjar. PUSS!


tröttis

Slutade vid tre någongång, gick på stan en sväng med annie. Sen hem och käka! Nu sitter jag här och typ somnar.. Men jag har ju sov morgon imorgon till 13.15 :D Så hur najs är inte det då? Pusssss


But lately I see what you've turned into



RSS 2.0