s o f i e -

I'll Be Your Everything If You Make Me A Star

sitter just nu hemma hos pappa, vi ska äta pannkakor men ingen är hemma så får vänta ännu längre, och jag är starving! Ge mig bara receptet på pannkaka, så kan jag fixa det själv!

sen så ska jag vara med jonas, ta en sväng med hans bil, sen får vi se om det blir hem till mig eller till han. Plugga matte måste jag hinna med ikv också, pappa får hjälpa mig sen. Har ju som sagt prov imorgon, Jippy!

pusssssss



you make me smile,

SKA HA! eller ja de blir när jag får pengar.
brukar alltid ha problem med att hitta jackor, men det här va fan kärlek vid första ögonkastet! :) haha


är klar med novellen nu iaf :D känner mig överlycklig, jag brukar alltid vara seg på att skriva noveller, men det här tog bara på en kväll, fantasin flödade..
men ja, nu är det depserate housewives så har inte tid med att skriva. ses imorgon
pussss

jag skulle låta blicken möta andra ögon i en främmande stad

käkade nyss, det blev köttbullar och potatis. Haha och jag kan ju säga att potatis kommer jag nog aldrig göra igen, köttbullarna hann ju bli svarta innan dom va klar!
Men nu ska jag börja plugga lite vill ju inte ligga allt för efter.... har ju inte börjat på den där novellen än, vet inte vad jag ska skriva om, nån som har något tips?

vi hörs nåt senare, pöss


Notice me, take my hand

jag får damp, jag och mamma försöker boka biljetter till this is it filmen med MJ,men östersund finns ju inte med på listan! :@ får hoppas det går att boka lite längre fram, för det här är ett måste!
Ska iaf fortsätta att nöta lite på provet som är imorgon, jag kan det men det sitter inte rikitigt så ska träna in det så det riktigt sitter! är verkligen trött i huvet nu efter allt pluggande ikv, imorgon lär jag ju få plugga ännu mer antar jag eftersom vi har matte prov, och det vill jag verkligen klara, matte är ju som sagt mitt absolut svagaste ämne..

Nej nu ska jag inte sitta här längre, måste plugga! Pöss

ett måste för i år

I love you like gold

hej
hade bara en lektion idag, så slutade halv tolv så jävla härligt
jag och johanna stannade på skolan nån timme för vi orkade inte dra hem direkt,
håller just nu på att tvättar, dom är väl klar vilken sekund som helst. Min räddning är att de finns torktummlare och torkskåp här så jag slipper hänga upp kläder över hela lägenheten för att dom ska torka ;p
ikväll så blir det plugg plugg plugg.. har ju ett litet test imorgon som jag inte ens har kikat på, plus en novell som ska vara klar nästa vecka som jag inte ens börjat på, så måste verkligen ta tag i det här!
Nej nu ska jag dra ner till tvättsugan igen. Puss!

godnatt folks!

håller på att bakar kladdkaka just nu, blev så jävla sugen på det så var bara tvungen! haha, sen så ska jag faktiskt försöka dra ner på fettet, det har blivit lite mycket nu på sista tiden känner jag. Fast och andra sidan kan de inte bli för mycket fett, så jag sket i det! Haha :) Nej nu ska jag äta kladdkaka, sen blire nog sova! har vart mega trött hela dagen.

Jag bjuder på en skön kvälls låt!


Så var det söndag igen.

Nu drar jag till stan! Pöss



The door is locked now..

Kom nyss hem. kvällen har spenderats med olle carro och jonte hos olle :) vi har kollat film och svullat en massa popcorn och gooodis, mumma! vi kollade först på kenny starfighter (haha as bra tycker jag) sen mumien och sist juno.
Nu är jag så trött så jag knappt orkar skriva nånting, lite konstigt att jag är såhär trött redan nu med tanke på att jag sov så länge idag.. menmen. hoppas alla haft en mysig kväll! Pöss

happy Bday

Och grattis till kajsa som fyller 18 idag! ♥

 



riga låtarna, sakna sakna sakna!


godmorgon godmorgon

vaknade för ungeför en halv timme sen av att jolin kom och hoppade på mig och skrek att klockan var halv två, haha. så jag har sovit rätt länge jag, men det behövdes verkligen med tanke¨på hur mycket sömn man förlorar på veckorna. Men nu ska jag iaf gå och ta lite frukkost, min mage är hungrig..

Puss!

riga♥

Det är dags för fredagsmys!

har nyss städat lägenheten(jobbigt) men sånt som måste göras,och snart så ska jag börja packa. ska ju som sagt till järpen ikv, pilla kommer och hämtar mig och daniel vid fem ungefär. Är ganska förvånad över att veckorna går så himla fort? dom bara flyger förbi,och vi har redan gått fem veckor i skola.. Men sjukt skönt med helg iaf ;) hoppas alla får en bra helg iaf! Ska börja packa nu. Take care!♥



det är kväll nu.

hej.
ikv så har jag och annie vart på invigningen på ginatricot som äntligen kommit till stan, men fyfan va folk det var! gick ju inte att ta sig nånstans, och svettig blev man också! nej ursch, ska gå dit typ nästa vecka igen när det förhoppningsvis har lugnat ner sig lite. höhö. sen så gick vi hem till mig så slingade jag hennes hår, jag tycker iaf att de blev as bra! annie är fin i allt! sen åkte hon hem, så gick jag till pappa och käkade, ehm ja runt halv tio så gissa om jag va hungrig hade inte ätit nånting sen skolan slutade. Men iaf så är jag lite tröööten nu, och imorgon ör det skolfoto btw...... ja tycker det är as kul :D fast om de kortet blir bra det är ju en annan sak.

Nej nog för ikv. hörs imorgon, PÖSSS!

annies hår, inte för man ser så mycket män!

antoher day will rise



När hösten kommer och tiden gått för fort När allt känns på rutin och redan gjort Ska jag samla mina krafter och göra nånting stort För dig, för dig för dig




så åkte min favorit ut! :(

Jag vet inte vem jag är, men jag vet att jag är din

Hej!
kom hem för en stund sen, har ju haft lång dag idag på skolan.. suck så är rätt slut nu.
Och min hals har inte blivit så mycket bättre idag, plus att mitt huvud sprängs snart -.-
Var ju egentligen tänkt att elin skulle komma hit idag men det strulade med hennes dans eller var de va så får ta det nästa vecka ist (miss you sweety♥) och jag må komma till bräcke nångång snart också!
Nej nu ska jag fixa lite saker, pöss!

OP09a, jag gillart! :)

det är nu du kan få mig så lätt

jag tycker inte om min hals just nu. gör riktigt ont när alvedonen börjar släppa.. Och mitt huvud värker samtidigt, ska nog lägga mig snart så det blir bättre tills imorgon. Har sovmorgon också, så det känns bra!

godnatt!


fell in your lovetrap

kom hem för en stund sen, och jag måste bara säga att filmen var grym! alla som inte sett den borde sen den för den va skit bra verkligen!

Och min hals är mycket värre nu, det gör så sjukt ont när jag sväljer.. får hoppas det är bättre imorgon. Nu ska jag se klart på svenska hollywood fruar haha, nästan lite kul. sen så ska jag jag sova,  big time! Hoppas ni haft en bra kväll!

Take care ♥

friluftsdag med klassen

kom hem för en stund sen, har ju som sagt haft friluftsdag med klassen idag. det var väl inte sådär skit kul, men dagen gick snabbt iaf. först så fick vi gå till lillsjön från skolan, sen så skulle vi göra massa övningar osv där vi va, lite segt men de gick snabbare än vad jag trodde och efter det så givk vi hem till vår mentor pernilla och käkade.
Hon hade gjort jätte god sallad, bröd och paaj till oss :) så sjukt gulligt av henne. jag är fortfarande proppmätt, haha! Min kropp är trasig nu, och min hals gör ont nu :( får hoppas de blir bättre till imorgon. plus att vi fick sovmorgon imorgon eftersom vi började tidigare idag! gilla gilla gilla

men iaf, pappa frågade om vi skulle gå på bio ikv så de tackar man ju inte nej till, blir flickan som lekte med elden (uppföljaren på män som hatar kvinnor) så de blir najs, tror den är as bra! :)

nej nu ska jag dra till tvättstugan,håller på att tvättar -.- sånt man får lov att göra när man har egen lägenhet ;p
Puss!



godmorgon!

sitter nu och dricker mitt morgonkaffe, haha för att bli lote pigg. det blev ingen sovmorgon idag, eftersom de ör friluftsdag. så vi brjar halv nio ist, men de gör väl inte så mycket för jag är rätt pigg nu.
Vi ska typ gå nånstans (kommer inte ihåg vart?) sen så blire lunch hemma hos mentorn (pernilla) med klassen :)

nej nu ska jag packa matsäcken osv, hörs senare idag!

puss


vad är söndagar till för?

godmorgon.
vaknade väl för en halv timme sen eller två, jag är just nu äckligt hungrig men orkar verkligen inte ta nånting att äta. Så var det söndag igen då, helgerna gå ju så himla fort? och veckorna bara flyger förbi.
Får se vad som händer sen.

Men nu skriker magen på MAT, skriver mer sen. Pöss



You are simply the best!

vaknade för en stund sen, annie drog väl runt tio. sen när jag vaknade har jag stäädat lägenheten efter igår, ojoj hur det såg ut!
haha kvällen igår var väl inte riktigt som planerat men lite komisk ändå, garvar fan när jag tänker på det. men íaf det slutade med att jag och annie fick ta en taxi hem från frösö zoo klockan tre på natten och fråga mig inte varför ;p så ja, haha!

Nu sitter jag och väntar på mamma och pilla dom ska komma hit och fixa lite i lägenheten och lämna lite grejjs, sen ska vi väl åka och handla lite. får se vad som händer ikv, det blir nog iaf lugnt eftersom jag känner mig inte så jätte kry och jag vill inte bli sjuk satt!
sofie&annie bilder


freeeeeeeeeday

haha, ändrade planer! Nu drar vi..................


lugg kanske?

när man vill ha det man inte kan få

hej.
kom nyss hem, jag har vart hos pappa en sväng sen vart och handlat med han. Just nu väntar jag på annie som jag ska spendera kvällen med. blir en chill kväll, kolla idol/filmer och tjocka en massa godis! verkligen det jag behöver.

såhär ser min och annies kväll ut, plus chips, dipp och dricka ja nivet!

haha det här va så jävla grymt, åh robin bengtsson! snyggare får man leta efter!

FREDAG

Har datakunskap nu... segt. Men snart är det helg, så jävla härligt är verkligen skit trött efter veckan. fast måste säga att den gått jäkligt fort ändå.
Ikväll så blire chill med annie hos mig, vi ska kolla idol osv och bara tjocka goodis! :)

nej nu ska jag fortsätta med den här skiten.. lycka till till mig, höh.

take care!


the earth is moving, but I can't feel the ground

typ min middag idag...


har inte så mycket interesting to say just nu mer än att det är idol!
pöss


h e j b l o g g e n

Håltimme nu då i två timmar! skönt eller vadå :) har nyss haft medicinsk grunkurs (redovisning och prov) tycker det gick bra, eller ja provet hade ju kunnat gått bättre men är nöjd ändå. Vi sitter och nördar lite nu, ;)

Imooorgon är det helg igen! har inga planer för tillfället, får se vad det blir. Stannar iaf i stan.

Pöss

Lost in a fairytale

Kom nyss hem, slutade fem över fyra idag på skolan så jag är helt sluut nu. Väntar på mamma gör jag också, ska äta med henne innan hon åker på föräldramöte. Sen så ska jag vara med tina ikv, ska försöka hinna med att plugga också eftersom vi har de där jäkla provet (suck), redovisning, och redovisning på svenskan imorgon.. Jippi säger jag bara. Nej nog om plugget. jag ska städa upp lite här nu, så sjukt stökigt. 

skrivs mer ikv.

take care! ♥ 

happy Bday

får inte glömma att det är sannas dag idag! GRATTTIS GUMMAN♥
hoppas du haft en jätte bra dag!


Vi kunde höra höstens mörka vatten brusa under bron

nä men tja! jag har nyss ätit (köttbullar &potatismos) haha jag råkade nog krydda potatis mosen för mycket för det var verkligen starkt, men det är gott så jag klagar inte! ;)
ska snart sätta igång med plugget och nu menar jag verkligen det, haha. nej men jag vill ju kunna allt på provet på torsdag plus att jag hinner nog inte plugga så himla mycket imorgon eftersom tina ska vara hos mig, så får hård plugga ikv! nej nu ska jag börja så jag får något gjort!

take care, puss

Haha, dagens låt säger jag bara ;)

beds are burning

Vaknade för en halv timme sen, är väldigt tröööt. börjar kvart i nio så lite sovmorgon blire :) för vi har ju mentors tid nu på morgonen och då ska vi träffas i fiket, sen så ska vi fika så behöver inte äta frukost innan jag drar, känns skönt då får jag lite mera tid på mig.
Men ska fixa lite grejs nu, hejdå!

Bra låt!


måndag

Kom nyss hem från pappsen.
Blev käk från max idag(typ överlycklig,haha) sjukt gott men onyttigt fast det sket jag i. Jag ska börja springa snart det lovar jag, men när vet jag inte! Kajsa var också hemma ikv så de var jätte kul att få träffa och surra en stund med henne, hade ju en del att prata om eftersom vi inte träffas så mycket längre, men det ska de blir ändring på nu när jag bor istan tycker jag. Hon fyller ju 18år nästa vecka så är bjuden på 18års fest på fredag, hoppas jag kan komma för det skulle vara super kul! :) är ju typ fattig just nu så vet inte än -.-

Men iaf så tänkte jag sätta igång med plugget nu, men jag känner att jag verkligen verkligen inte orkar ikv.. jag måste men orkar inte

take care!
puss

hittade lite gamla bilder :) haha





and know that you'll be safe

Är det bara mina mobil som är cp idag? går knappt att skicka sms, och tar typ en timme att ta emot smsen, och det går tydligen inte att ringa till mig heller för man kommer till telefonsvarare direkt? aja, wiierd iaf.
Jag har vart jätte duktig idag känner jag, stoor städad hela lägenheten och det behövdes kan jag säga! skönt att vara klar med det.
Ska snart iväg till papsen och käka, han ville vara lite snäll idag så idag blire hamburgare eftersom det bara är vi som ska äta. Ikväll så måste jag verkligen plugga, har något litet småprov på cellen/celler på torsdag som jag måste läsa på, och skriva klart det där människans socialt och kulturellt på datan..
 
Skriivs mer ikv, :)

PS, skööönt väder ute.
pöss!

älskar låten från twilight, så skön. den kunde ju fått vara längre men.

söndag kväll

det löset sig iaf! :D är super glad för det, ett stort tack till ciccie ♥ som kunde ta med nycklarna till stan.
Men iaf, är i lägenheten nu har nyss vart och handlat osv med pappsen. Ska bara packa upp allting nu sen blire sängen, är hur trött som helst och behöver verkligen sova.
Sovmorgon imorn också, stort plus på det och bara två lektioner :) 

Sov så gott, natti.  

jag och sanni utan för mannie i fredags, höh

irriterad är bara förnamnet..

Åh jag blir så irriterad på mig själv, och ja jag ska berätta varför. Åkte in med pappa till stan för nån timme sen eftersom han ändå skulle hämta daniel och daniel moppe. Ja iaf så när jag kom till stan så började jag tänka på vart mina nycklar kunde vara eftersom dom inte låg i väskan? så jag ringde mamma och bad hon att leta efter dom, sen så ringde hon upp och sa att jag hade glömt dom hemma. Åh det är så typiskt mig, plus att jag har typ alla mina saker i lägenheten också.. Så nu ska jag sova hos pappa inatt. Och det är ju inte första gången jag glömmer nycklarna heller, blä.

nej nu ska jag äta.
puss


Du är gåtan som jag aldrig löser klart

tja! vaknade för tio min kanske men är ändå mega trött, ska snart duscha och äta frulle. Nu var det söndag igen då, helgerna går för fort? det gillas inte. får se vad jag tar för buss till stan men det blir nog en ganska sen orkar inte sterssa eller så. kvällen igår va små seg, har glömt hur dött det är i järpen haha. träffade först sanna och manne på byn för att handla chips osv, sen gick vi hem till han och bara chilla. Och efter ett tag kom olle med sin nya tjej "carro". Jag gjorde choklad pudding också ;) (mums) senare så kom henke ville och oskar och några till, och sen drog vi ut en stund med dom.

Nu ska jag äta frukost, och sen väntar duschen
hörs!


Du är resan som jag velat ska ta fart
Du är gåtan som jag aldrig löser klart
Du är början på nåt nytt och nånting underbart
För mig, för mig, för mig

lördag kväll

åt nyss middag (hamburgare) finns det något godare eller? svar nej.
ikväll så ska jag ut på byn med sanna, vi får väl se vad vi hittar på för skoj. kameran följer nog också med, bloggen har ju blivit så tråkigt nu när jag aldrig lägger ut bilder längre. ska börja med det igen, jag lovar! höhö

nej nu ska jag inte sitta här nå mer,
skriver mer sen. pöss!


I dina ögon var det lättare att va

sådär ja!
så nu tror jag att allt är klart, headern är bara tillfällig ska ändra den med lite nya bilder sen.
men annars så blev jag nöjd, ledsnar ju ganska snabbt satt.
iaf, blev väckt typ runt nio för mamma ville se på the notebook (en film, världens bästa)
så då gjorde jag mamma och emma det. haha lipade floder! den är ju så sooorlig och fin.
dom som sett den förstår.
förresten, glömde skriva att jag tog sprutan igår, TBC sprutan man måste ta den för att gå in i vården och inte få massa sjukdomar.
var iaf sjukt nervös, jag och annie fick ta den tillsammans, jag fick lägga mig ner för jag va så nervös, är ganska säker på att jag klämde sönder annies hand, haha! men de gick bra iaf, sved rejält mycket bara.
ska käka nu, är staarving. pusss

 

lördag morgon

nu blire makeover på bloggen! pöss


Natten kom och älvor for som dårar över stan

hej, kom nyss in.

mår inge bra, känner mig inte kry. fick sjukt ont i magen efter jag ätit,
och nu fick jag världens huvud värk och halsont. urscha

nej nu ska jag börja diska, sen så ska jag börja packa och Sen blire bussen hem till järpen.
uppdaterar mig senare, puss!

 i want the truth from you

Vi testar nya vägar som aldrig tycks ta slut

kollade nyss klart på idol, vilka stjärnor det finns alltså! :)
är iaf klar med plugget nu! känns bra, ska bara renskriva allt men det gör jag på skolan imorgon.
och på tal om imorgon så är det fredag, veckan har går jäkligt fort måste jag säga.
blir troligen järpen.

men ja, nu ska jag göra mig lite fika sen blire nog sängen,
skönt att få lägga sig tidigt någon kväll också, ta igen lite sömn.

Det är att leka med eld när du drar upp det här igen
För du ser i mina ögon att jag försvann för länge sen


Det kallas tvivel, det där som stör, det kallas för en klump i magen och ett konstigt humör

nej men hej!

hann inte skriva nånting igår, men nu är jag tillbaka.
kom iaf nyss hem från skolan, sista timmen var vi på wargen så hade nära hem så det var ett plus. var väl lite små drygt där men bättre än vanliga lektioner antar jag.
den här skoldagen gick grymt fort måste jag säga, hade bara två lektioner sen en rast på två timmar eftersom vi hade sovmorgon. så det var sjukt najs :)

Måste snart ta tag i allt plugg, inte kul alls. men måste man så måste man, det är hårt att gå gymnasiet!

nej nu ska jag inte sitta här mer, skriver mer ikv. pussss

Trööten

jag och elin sitter och kollar på sweet home alabama (världens bästa film♥) som går på 5an nu, ska väl snart sova, är mega trött, fast ska se klart filmen först.
Har sovmorgon till tio imorgon (skönt) men måste upp nästan lika tidigt som vanligt om jag ska hinna duscha innan så det är inte lika skönt, men jaja. nu ska jag kolla klart filmen, tycker jag att du också ska göra!
hörs



so I can kiss you anytime I want

Nu faller mörkret över stan, och Du går runt och sparkar löv, som att vinka åt en blind och som att skrika åt en döv

tjena.
Jag är med elinpelin nu, kom nyss in. har vart på pizzaland och svullat pizza :) mumma!
ikväll ska vi nog bara chilla, kolla på idol och svulla popcorn! är helt jävla slut efter skoldagen gick till fyra och vi hade gympa (orgentering) sista timmen. Så är lagomt tröööten just nu.

men skriver nog ett inlägg ikväll också, ha det bra!
puss

And they didn't even put up a fight

är med sannibanni just nu, vi sitter och tjockar masa godis och kollar film (you me and dupree) som går på trean. ikväll har vi mest bara chillat, tiden går så fort den är redan snart tio? blir inte allt för sen kväll ikv, väckarklockan ringer 06.00 imorgon bitti -.- känns lite småsegt.

haha, och självklart blev det lite kort tagna!


jag vill inte tänka framåt men är livrädd att fastna här, nu kan det vara för sent att säga som det är

hejs.
kom nyss hem, skoldagen var soft gick bara till 10 över ett typ, har haft två lektioner. gilla måndagar
sen blev det stan en sväng med emma annie och lizette, vi kollade smink osv, annie och lizette åkte hem lite tidigare så jag och emma gick runt och kollade lite kläder, provade två linnen också som jag tror jag ska köpa! finns ju så sjukt mycket snyggt på stan nu, önskar jag hade alla pengar i världen så jag kunde köpa allt jag ville, men så är det ju tyvärr inte.

skol dagen imorgon blir inte lika najs, 8.15-16.00 -.- typ äckligt lång dag
iaf så kommer sanna till mig ikv :), får se vad vi hittar på för kul. 
 
men nu ska jag till brorsan en sväng. hörs

Jag försöker träffa andra
men det är inte så lätt
jag har försökt att tänka bort dig
på alla sätt
det är dags att lägga på
men att stanna känns så rätt
lars winnerbäck ♥


But we'll be okay if we just stay together..

tjaa.
nu är jag hemma i östersund igen, kom väl hit för en timme sen eller två,
fick sjuds av jonas :)

Sen dess har jag städat, har ju äntligen fått hit en dammsugare så nu är det fräscht och fint. Nu ska jag göra mig lite mat, är mega hungrig. blir väl stekta nudlar som vanligt då, höhö. men jag klagar inte

Helgen ha gått fort som vanligt, Och imorgon är det skola igen då, men har sjukt soft dag. börjar 10 och slutar halv två, bara två lektioner :) ´det gillas

Om ni vill ha ett bra filmtips, så ska ni se en dag i livet den gick på tvåan igår klockan nio, jätte mysig film tycker jag.
 
Men nu skriker min mage på mat,
hörs, puss


And though we both made our mistakes

And some we never wish we made

But we'll be okay if we just stay together..


when it was just a fling before now, youre the one

KUNG!

cause I'm the one who waits for you

vaknade väl runt halv ett imorse, fyfan va skönt det är att sova ut! det behövdes verkligen. :)
har inge planer för idag, tar det som det kommer brukar bli bäst så. 

 
nu ska jag göra lite reklam för josse, följ hennes high school year i usa, josephineqvist.blogg.se en av dom bästa bloggarna jag läser

skrivs mer ikv. hejs


And how can I blame you, When it's me I can't forgive?

jag säger godnatt.





Heelg.

Det blev järpen iaf, tina kommer hit snart vi ska kolla på män som hatar kvinnor, jag hann bara börja på den förra helgen så ska se hela ikv. Men först så ska vi på byn och inhandla massa godis, så de blir till att tjocka ikv! me like.

men jag ska hjälpa mamsi med en sak nu. Ha en bra fredag hörrni :)

grattis till bästa kusin Caroline som fyller 23 idag ♥ vill hälsa på er i prag snart!

NU ÄR DET SLUT PÅ VECKAN

tja
jag och annie sitter hos mig just nu. kom från skolan för en stund sen, har nyss ätit nudlar (stekta) höhö, och nu ska vi dricka kaffe och fika. 
 har världens jävla beslutsångest om jag ska stanna eller åka till järpen ikv, vi får helt enkelt se. 
tina kommer snart också,

nu blire kaffe och godis :) ha en bra fredag skriver nog mer ikv.  PS- annie hälsar!

You said "we only talked, alright?" Now that's a big lie

hej.
är med tina hemma hos mig, vi har nyss ätit (stekta nudlar, sås och vitlök) haha jummie.
Ikväll blir dte bio (sommarn med göran), har höga förväntningar eftersom alla säger att den är skit rolig. :)

Skoldagen gick ganska så segt, hade teater på slutet och fan va kul det var, haha trodde inte det innan, men de va faktiskt skit kul. Sen drog jag ner på stan och träffade tina isabell och fanny gick runt med dom ett tag, sen har jag och tina bara hängt här. Ska smälta maten nu, sen dra ner på stan igen. Bion börjar 20.30 :)

hörs




The door is locked now, but it's open if you're true

nej men tjena
dags för läggdags snart tror jag, ska ju liksom upp halv sex imorgon bitti, om jag ska hinna duscha osv. jobbigt värre. Och det värsta är att jag är pigg som en gris, så det lär ju ta nån timma att somna, om jag nu inte är mega trött inerst inne så jag slocknar direkt, man kan ju hoppas :)

sitter och kollar på so you think you can dance just nu (så jävla bra) he på femman föfan :)

nej vi hörs imorgon. natti


Speak the words I want to hear, to make my demons run

Onsdag

kom nyss hem, slutade fyra idag på skolan så gissa om jag är trött och hungrig? haha
håller på att kokar nudlar nu för att stilla min hunger. ¨

är mega trött efter skoldagen känns som om jag kommer somna när som helst, nej nu ska jag fortsätta med maten. hörs, puss

You've got that something, what can I do?

hej.
kom nyss in, har vart på stan med tina och ciccie. jag och tina har svullat pizza, fyfan va det är gott. (typ mitt liv) haha nej men man kan ju tro det.
vi bestämde också att på torsdag ska troligtvis jag och tina på bio (sommaren med göran) den verkar så jävla kung. :)

är så jävla tröten just nu, blir ju så av låånga skoldagar man inte riktigt är van vid. Men jag vänjer mig nog snart, plus att vi har sovmorgon imorgon, sköönt :)



RSS 2.0