s o f i e -

you're the one.

Ja jag vet att min blogg har vart tråkigt på sistone men har bara inte haft tid med att bloggat, ska bli bättre på det, jag lovar! idag har jag och tina vart istan och shoppat, fast först givk vi till trafikskolan för tina skulle göra nåt moppeprov, tog lite längre tid än vad vi trodde men men. Handlade lite kläder osv, sen åkte vi hem med tåget.

lördags
tältning på havstoa (en strand) med olle viking louise tina och jonte. emma och sanna var också där en stund på kvällen fast åkte hem senare. sen kom det lite annat folk också. trevlig kväll må jag säga, men dock ingen sömn. haha men det är väl så det ska vara ;)

söndags
död i kroppen efter lördagen somnade till på flera olika ställen hemma, plus att jag brände sönder mig i solen.... igen.

får se vad som hittas på ikv, blir nog chill är  sjukt trööööt.

togs en del bilder, men dom läggs upp på fejjan ist!



r.i.p micheal jackson

kom nyss hem ifårn stranden, där var även tina sanna louise maria sofia emma viking jonte och olle.
Stekte och bara chillade.

Just nu är det högsta volym med micheal jackson hemma hos mig. Kan ni fatta det?! Musik Kungen är borta.. jag kan ialla fall inte förstå det riktigt än, känns så overkligt. Men han kommer leva vidare igenom sin musik <3


Sommar sommar sommar!

Kom nyss hem, har vart på havstoa (en strand) med tina viking och olle. sanna och maria var där från början också men åkte sen igen. Har steekt hela dagen, men glömde såklart solkrämen så nu ser man ut som en tomat. Haha men det är så det ska vara! ;) bättre än viit. Hann inte skriva någonting igår heller, men var iaf på havstoa då också med maria sanna emma och tina, grillade osv. sista riktiga jobb dagen imorgon också dåå (: sen på lördag är det bara uppvisning i vattnet fika, diplom utdelning osv.. Satt det är ju najs! Sen får jag riktigt sommarloov! :)

PS, tog första doppet idag :D iskallt!

Lite bilder, STEEEK STEEEK STEEK!

gillar den tanken

tröttast som vanligt efter en lång jobb dag.. vädret börjar arta sig, får bara hoppas att det håller sig till fint, annars kommer det ju inte bli någon riktig sommar i år, sååå kom igen nu låt oss få lite värme och sol tack! bara fyra jobb dagar kvar nu, sen så får jag riktigt sommarlov, skönt! Kan göra vad jag vill, plus att jag får lägenheten nästa onsdag, hur najs är inte det då?! jaja, ska käka nu.have a good day! :)

här spenderar jag och tina 7 timmar varje dag


oooh what you do to me

för mycket tankar uppe i mitt huvud just nu, så ni får inget intressant inlägg ídag.


tröttare får man leta efter

dagens låt Ciara Ft Justin Timberlake - Love and Sex and Magic

godmorgon,eller ja jag vaknade väl för två timmar sen- jag är just nu tröttast  världen. Igår kväll ¨så åkte jag till stan, när jag kom till stan träffade jag louise så gick vi hem till mig sen vidare ner på stan och sen till anton på frösön. Ska inte säga någonting om kvällen faktiskt. Så ja idag ska jag inte göra någonting, bara chilla.


jag och kajsa förra sommarn

löördag

Nu ska jag berätta om igår kväll. Kvällen började med att jag och louise tog mopparna och åkte till olle där han och viking var. senare kom sanna tina ludde och jonte! Va i hålland ett tag och bara chillade, hade lite besluts ångest om vart vi skulle vara  osv, men så vi bestämde att vi skulle åka till åre för där var det massa folk hos boston, var inte där så länge så vi åkte tillbaka till olle igen. Senare på kvällen kom dogge och jerran. Faktiskt en helt okej kväll! Mycket skratt osv. :) Kom väl i säng vid fem inatt. Vaknade upp hos olle med värsta förskylningen imorse, så sjukt störigt. Den kommer nog hålla i hela dagen skulle jag tro :( Men men, när jag och tina skulle åka hem från olle så var det perfekt väder ute, ä'ntligen har värmen kommit tänkte jag, men när vi började åka en bit så började det såklart spöregna och hagla, så vi fick ta skydd under bron. så sjukt typiskt att det ska vara sånt skit väder hela tiden. Urscha. Skrivs mer sen. Pussen

lite bilder från igår, tog hur mycket som helst. eller nej förresten jag orkar inte júst nu. dom kanske kommer senare


Midsommar!

Godmorgon godmorgon. Glad midsommar allihopa! :) Hoppas ni får en underbar kväll/dag! Jag har lite beslutsångest om vad jag ska göra, men det löser sig nog. Är fortfarande mega trött även fast jag sov ganska länge, menmen. skriver mer ikv, ha en bra dag! Pusssen

godnatt folket

Kom nyss hem. Kvällen spenderades med emma tina och sanna. Vi va först och grillade på tossön, men det började regna så sjukt mycket som tur satt vi under ett vind skydd. Haha va inte lättast att köra med mopparna sen, jag och tina lyckades ramla på leran,  mina byxor gick sönder och jag blev jätte skitig ;p men iallafall så åkte vi vidare till håkan, för emma skulle klippa han. Ja det blev som det blev ;) Och nu är jag hemma, reeedo för sängen. Kommer somna när som helst känns det som, så sjukt skönt att inte behöva ställa klockan på någon speciell tid och att bara få sova ut :)
Skrivs mer imorgon. Pussen 
PS, råkade ha min hjälm för nära elden så den smälte ölite granna ;P
 
lite flumm bilder på oss som vi tog




Här kommer bilderna från avslutningen,orkar inte lägga in alla nu

i'm back!

eller ja intrenet funkar bara på stor datan, inte på min bärbara så det va mindre bra. men är glad över att jag iaf har internett! :) Min vecka har bestått av jobb jobb och åter jobb. Börjar åtta på morgonen och slutar tre så ni borde förstå hur slut jag är när jag kommer hem, har ingen ork till någonting, badar ju hela dagarna så det suger verkligen musten ur än. Men helt okej, barnen är så söt och snäll så. Ikväll ska jag nog bara chilla och ta det lugnt med tanke på hur trött jag är nu, men ma´n vet aldrig vad som händer. Imogron är det midsommar, tänk midsommar?! har ingen sommar känsla alls, så det känns inte alls att de är sommarlov, skit trist tycker jag. hoppas på sol nu framöver.


förra året på skolavslutningen var allting på topp, vädret humöret och allt. Nu i år va det precis tvärt om, det spöregnade och sög, inge kul dag att gå ut nian på.

bild från förra året när emma och dom gick ut. jag emma cecilia och louise på bilden <3

Seg söndag

Hej! Kom nyss hem, har vart och lämnat bror hos stina. Skit väder är det fortfarande så det går inte att göra ett skit. Sjukt tråkigt, sommar känslan är på noll och undrar om den ens kommer komma? Det kanske kommer vara såhär hela sommaren? Ja just nu känns det iaf så. Ont i huvet och trött är jag. Imorgon börjar sommarjobbet, ska jobba på simskolan :) men ändå segt för ska vara där åtta till fyra, så ingen sovmorgon för mig inte. Bloggar från mobilen nu om någon undrar, är fortfarande utan internet jobbigt men tror jag klarar mig till torsdag iaf, när vi får det ;) haha va nörd jag är. Igår kväll va jag och tina hos sebbe på film kväll kollade på en skräckis, eller jag satt mest bakom kudden hela tiden :p. Jaja, nu ska jag dra någon film och bara tjocka godis, blir tidigt kväll ikväll. Puss ha det bra!

SOMMAR LOV

Hej nu är jag tillbaka, eller sitter hos pappa just nu medans mamma och dom är på stan jag orkade inte följa med, känner mig rätt så sliten sen igår satt. Ska åka och kolla lägenheten sen, den som jag får 2 juli underbart ;)
Och nu är det sommar lov också, och hur skönt är inte det?! men har verkligen ingen sommarkänsla eftrersom de är skit väder hela tiden. Urscha
Hade skolavslutning igår också, och avslutnings fest sen på kvällen :) helt okej kväll! Fast de börja spö regna på slutet så det sög ju! Kommer sakna alla nior så sjukt mycket, känns så tråkigt att alla ska skiljas åt. Men men.

lite bilder sen middagen alla va jätte fina :) min kamera dog efter bara några kort-


bilder sen igårkväll


bilder sen avslutningen kommer sen!

Godnatt folket

Kom nyss hem ifrån Bion och vet ni vad... Ni måste verkligen se den, så sjukt kul/bra :D skrattade mig igenom hela filmen. till och med pappa skrattade så han började gråta haha. Så det är verkligen ett måste!

Vet inte om jag kommer ha tillgång till internet ihelgen eller resten av veckan eftersom jag inte vet när bredbandet kommer, ifall jag inte skriver så vet ni varför och jag skriver igen när jag har internet ;)
Men ska sooova nu, blir en lång dag imorgon. Puss & Godnatt!

onsdag

Börjar om på nytt med bloggen, kände att det var lika bra! Har inte kunnat skriva sen i söndags eftersom blixten slog ner hos oss i måndags, bredbandet och telefonen började typ brinna så nu funkar inte det. Men vi har beställt nytt osv så det löser sig. Igår var det avslutnings middag för oss nior, ååh det var helt underbart! Kommer verkligen sakna alla, kan inte fatta att tiden har gått så fort och att alla kommer skiljas åt snart. Men samtidigt grymt skönt att få sommarlov :D Bilder från middagen kommer senare. Idag var vi ute och grillade på tossön med klassen, och imorgon så ska vi lämna tillbaka busskort nycklar och städa ur skåpen osv Och Ikväll blir det bio, premiär på baksmällan är det ju! :) skriver mer sen, pussen

RSS 2.0