s o f i e -

tisdag

nämän hej!
har inte så mycket att berätta eller skriva om just nu, så slänger upp en låt istället! :)


Måndag

Hejs. Kom nyss in. Har varit ute och övningskört med pappsen och brorsan. Det gick sådär, eller ja det börjar gå framåt! Ska försöka att köra så ofta som möjligt nu också, det är ju själva starten som är svårast. Det här med dragläge osv, det andra går faktiskt bra ;) Nu ska jag kila. Puss 


m is for music


Bästa jul låten


första advent!

Åh idag är det första advent. Vilket betyder att det snart är jul :D Såå underbart!
Bara fyra veckor kvar till julafton, wihoo!



home

Kom nyss hem. Har ju varit på birsta hela dagen och shoppat loss med johanna och therese! :) Det va jätte trevligt, och jag hittade lite granna trots all folkmassa som va, men nu har jag iaf hälften av julklapparna färdiga så det känns skönt. Får köpa resten i veckan eller så. Vill helst ha det klart i tid, så man inte behöver stressa in i det sista.

Som säkert alla redan vet också, så har vattnet blivit förorendat här i östersund och alla ligger i magsjuka. Så vi måste koka vattnet innan vi dricker det tills dom fixar problemet. Och det orkar man ju inte göra.. Så får hoppas dom fixar det väldigt snart!

film tips
filmen vi såg igår, mycket bra och rolig tycker jag! :)



helg!

Hejdär. Nu är det fredag :) så himla skönt! Och har varit ledig nästan hela dagen, för vi hade ingen massage idag utan bara dans. Så det var bra, fick jag sova lite extra också. Ikväll så blir det film kväll med carro och lisa. Är så himla trött så det ska bli skönt att bara ta det lugnt. Plus att jag ska upp tiiiidigt tiiidigt imorgon för jag ska till birsta med johanna och therese :) Shoppa loss! Har en del julklappar att handla också. Såå roligt att julhandla tycker jag. Nej nu ska jag städa upp lite här innan tjejerna kommer. Trevlig helg på er!

Torsdag

Nu ska jag snart ner på stan och träffa mamma. Ska vänta med henne tills hennes tåg går hem. Senare ska jag iväg och jobba en sväng också. Sen har jag en hel del plugg att ta itu med också.. Vill ju inte komma efter såhär innan jul.

filmen som jag och olle hyrde igår. Läskigt värre.. Se den inte om ni är mörkrädd. Nu dröjer det nog ett tag innan jag ser en skräckis igen. Haha

Hej

Kom hem från skolan för en stund sen. Nu sitter jag och väntar på att olle ska komma hit. Vi får se vad vi ska hitta på ikväll. Förövrig är jag så himla trött alltså, vill bara gå och lägga mig och sova. Sen har jag lite plugg att ta itu med också. Känns ju väldigt lockande just nu.. suck! Nu ska jag kila. Pusshej!

lite jul musik är aldrig fel



I married you last year
Bet you thought I was sober, right?
But I was drunk as a skunk and I made a mistake
This could all have been over

So whatever you say, it's all fine by me
Who the fuck anyway wants a Christmas tree


You put a sparkle in my eyes

Hej! Kom nyss in. Har varit och ätit med mamma och brorsan. Och innan det så har jag haft jag utvecklingssamtal, och det gick bra tycker jag :) Är suuper nöjd men det kan ju alltid bli bättre. Nu blir det lite jul pyntning, åh det är ju bara sååå mysigt med julen. tjohooo!


jag har ett liiiitet problem...

mitt hår?!! Vad ska jag göra med färgen alltså... Behålla mitt röda eller ja färga till min "naturliga" färg, för jag är ju trots allt ljus egentligen och det skulle vara jäkligt skönt att inte behöva färga bort utväxten hela tiden. Just nu har jag nånstans mitt emellan, eller hur man ska förklara det. Har ingen bild på hur jag såg ut i mitt ljusa hår, eftersom jag blev brunett när jag var ungefär 11 år. Så ja, det var ett tag sen må jag säga. Och med ljust menar jag inte blont, utan mörk blont ;) Aja, jag har någonting att fundera på ett tag nu framöver.


back in town

Kom nyss till stan, till lägenheten.
Är väldigt trött efter idag, och jag fick bara fem timmars sömn inatt också. Så nu äre kaffe som gäller. Ska iväg och handla snart, kylskåpet brukar vara rätt så tomt efter helgen. Så dags för påfyllning ;) höhö. Haha nej gud va tråkigt inlägg det här blev.... Aja, Nu tänker jag sluta skriva. PÖSS


söndag

Har nyss kollat på film en jul saga med jim carrey i huvudrollen, den var animerad men lika bra för det! :) somnade dom första minuterna, men hann iaf se nästan hela filmen! Nu ska jag färga mina ögonfransar och sen måste jag packa osv. Alltid lika roliga söndagar, eller inte. Har alltid samma söndags ångest! Blir nog en tidig kväll också för min del, klockan ringer tidigt imorgon bitti! Nu ska jag kila. Pöss

godmorgon

Vaknade nyss. Skönt att inte behöva ställa klockan alltså, men om jag inte blivit väckt av min lillasysters och hennes kompis prat hade jag kunnat soovit mycket längre. För det finns inget stopp på mig, jag kan lätt sova till två-tre om det vore så. Men då får jag dåligt samvete istället för jag sovit bort hela dagen så det är mindre bra! :P haha. Blir ju som sagt kvar här i järpen idag eftersom jag ska jobba imorgon. Så ska försöka ta tag i den här jäkla körningen och köra lite idag. Det blir bara jobbigt om jag väntar längre på det! Nu ska jag äta frullebulle, och sen göra iordning mig. Puss och hej!

bild från halloween

Michael gör det igen!

Nämen är det michael jackson jag hör? ;) där ser ni. Han lever fortfarande! Alltid lika bra det han gör ♥


lördag

hejsan
järpen nu. Kom hit vid ett typ, sen har jag varit på byn och gjort lite ärenden. Ville egenligen stanna istan, men mamma och pilla var ändå istan så kändes värt att åka med dom hem eftersom jag ändå ska jobba på måndag. Såå, min helg blev helt oplanerad nu, så vi får se vad som händer ikväll! Allting känns bara sååå himla tråkigt. Det går knappt att vara ute för man fryser rumpan av sig, och sommaren är en evighet bort.. Men ja, julen♥ är påväg, och det är iallafall någonting att se fram emot! Jag älskar julstämningen och allt som har med julen att göra. Myyyyys. Men nu blir det lite fika. Puss och hej.

åååh jag ryser! den är ju såå bra. Plus att min snygging Olle inleder låten!

fredag ♥

Vaknade nyss. Haha, jag var så himla trött idag när jag kom hem från skolan så de första jag gjorde var och la mig. Och har sovit till nu typ. Himla skönt alltså. Nu hoppas jag att jag kan hålla mig vaken hela kvällen ;)
Det ska bli såå himla härligt med helg också! Stannar istan ikväll, så ikväll blir det idol och svull kväll hos jonatan. Sen får vi se om jag åker hem imorgon eller inte. Nej nu ska jag städa upp lite på rummet. Ha en trevlig helg allihopa! :)


sova dags!

hej
kom nyss hem. ska äntligen få lägga mig och sova, det har jag längtat efter hela dagen! Haha. inte kännt mig så pigg ikväll heller, mina lungor fick nåt fel och gjorde jätte ont där ett tag. Men de har blivit bättre nu som tur är, jag vill verkligen inte bli sjuk. Så får hoppas på att dom mår bra igen imorgon, så jag orkar med dansen imorgon bitti. Eller ja inte bara därför men. Och tiden bara går så fort hela tiden så jag har knappt lagt en tanke på att det är helg imorgon? herregud är redan veckan slut.. :P Nej nu ska jag dricka jääätte mycket vatten och sen gå och lägga mig och soooova mig bort. Sova är bland det bästa jag vet! Puss

Torsdag

Hello
Kom nyss hem från skolan, är med annie just nu. Ska iväg och jobba på pappas jobb snart. Sen ikväll blir det nog middag på frösön hos jonatan. Men ska ta någonting och fika nu! Seeya :)


onsdag

Har nyss käkat mat, och med mitt tålamod när det gäller mat så slängde jag i mig maten och självklart lyckades jag bränna tungan rätt rejält ;) bra där sofie. Vi får se vad kvällen bjuder på, måste röja upp här hemma innan jag gör någonting annat. Och ikväll är det bonde också, får ej missas! Måste till pappsen en sväng också. Men nu ska jag kila. Puss

Bra låt, men sämmre ljud.


idag blev det lockigt


Nu sticker jag på skolan! Underbart med onsdagar för då har vi sovmorgon, fast fick ändå kliva upp skit tidigt eftersom jag sov i järpen inatt. Men sov hela bilresan in till stan, så jag fick ändå lite sovmorgon ;)

såhäääär roligt har jag nu


hello

Har lunchrast nu, ska snart till och äta.
Kan inte fatta att jag snart har extra jobbat här ett år?!, på jullovet förra året började jag ju, och nu är vi där snart igen.. Helt sjukt vad fort tiden går, hm. Bra eller dåligt? det är frågan. Har bara två timmar kvar efter lunchrasten, så det känns skönt. Sen så ska jag slappa tills vi åker hem, vid 5 ungefär. Så får vänta en stund på mamma. Men det finns ju en choklad maskin och en tv här så låångtråkigt lär det ju inte bli. höhö
Men nu ska jag käka, puss!

Gammal bild, från sommaren 08


godkväll

Ställt klockan på 05.30 eller nej det är då jag ska upp, så ställer den på 05.00. Haha känns ju väldigt lockande! men det ska bli skönt att komma bort från skolan och bara jobba en dag faktiskt.
Nej nu börjar mina ögon att falla ihop. Alltså dags att sova!! natti natt :)

I was at the top and now it's like I'm in the basement

Hejhej!
Håller på att packar lite granna, ska hem till järpen för jag ska jobba imorgon. Skönt att tjäna ihop lite extra pengar ;) Men jag ska skynda mig lite nu, jag brukar ju alltid få springa till bussen nästan för att jag är sååå seg, så mycket annat som kommer ivägen liksom! Uppdaterar mooore senare om jag har någonting att berätta. PUSS&KRAM

Söndag!

Är tillbaka istan nu.
Har varit full rulle hela helgen därför uppdateringen har sugit! Igår åkte vi tidigt in till stan, ( och med tidigt menar jag runt halv ett på dagen) för vi skulle kolla när Jolin tävlade gympa, men det hade vi tydligen missat så gick en runda på stan istället. Senare var det 90års kalas på frösön, trevligt trevligt ;) var där några timmar sen åkte vi hem till järpen igen. Och imorse så åkte vi till stan igen, va meningen att vi skulle kolla på prisutdleningen till jolin men det blev inte så, så vi har bara handlat en massa idag osv. Och nu när jag kommit tilbaka hit så har jag städat hela lägenheten nästan.. Och nu så måste jag ta i tu med sammhällskunskapen som egentligen skulle vara klar förra veckan, men vi har haft så himla mycket annat så jag har bara inte hunnit. bättre sent än aldrig!

Skrivs mer sen. P Ö S S S S


fredag ♥

Wihoo! ledig idag :) väldigt behövande, så man får återhämta sig lite efter allt plugg. Har nyss vaknat också, riktigt skönt att sova ut. Nu ska jag gå upp och öta frukost och fixa mig! ;) pöss


Onsdag

Åh, det är snöstorm ute.. Det gillas inte. Men okej då, bättre det så det kan bli sommar någongång ;)
Kom hem från skolan för en stund sen, ska röja upp lite här hemma. Sen sätta igång med plugget, åh har ju som sagt prov och redovisning imorgon.. Suuuuuck. Så bäst att börja ;)

Uppdaterar mer sen, pöss!

Tisdag

YES! gjort klart psykologin och nk rapporten! Nu bara plugga till hälsa provet på torsdag, skriva sammhällskunskapen och förbereda redovisningen.. Snark.. Zzzz
Jag orkar inge mer ikväll, kanske lite redovisnings skrivning sen får det vara bra. Får fortsätta mer imorgon.
Jag är redan så himla skol less, det borde vara förbjudet att ha såhär mycket plugg på en och samma gång? liksom vad tänker dom med? plus att jag ska läsa en bok på över 300 sidor och göra en ressencion på den som ska vara klar om tre veckor. Hur ska jag hinna liksom? Skönt med en extra helgdag iaf, är ju ledig på fredag :D yey! det kan man ju se fram emot iaf.


måndag

Hejdär.
Kom nyss hem. Och jag har kommit igång med psykologin också, yey! får fortsätta imorgon ;) hinner inte plugga så mycket mer ikväll. Men känns skönt att ha hälften klart iaf, inläming och redovisning är det ju på torsdag.. Så får göra klart resten imorgon! Nej nu ska jag kila, puss!

give me butter

Om någon bara kunde komma hit med lite smöör skulle jag bli överlycklig.
Var och handlade i nälden innan jag åkte till stan, men självklart så glömde jag det viktigaste SMÖR. Blä, jag vill ju äta mackor, massa mackor.. Jobbigt. Får vänta till imorgon dååå. Om inte någon snäll jäkel vill komma med lite.
Nej nu tänker jag hitta mig någonting ätbart, sen ta tag i det där jobbiga plugget. Har sovmorgon till tolv imorgon, så kan vara vaken läääänge. Hihihihi, sköönt!

baby i don't see you around

godmorgon

Uppe tidigt som vanligt ;) haha eller ja klockan är tolv.. Men jag klev faktiskt upp runt tio elva, med tanke på att skolan börjar imorgon så är det väl dags att ställa om. Blä
Och jag har inte ens lagt ett öga på plugget heller. Men det kan bero på att jag glömde det istan, och hämtade det igår. Men det ska vara klart innan torsdag så de hinner jag nog ;)
Ska snart åka till nälden med mamma och jolin, vi ska äta lunch hos mormor. Och sen åker jag vidare till stan. Men nu ska jag skynda mig och packa! Pösss


det var på tiden

Såg nyss sex and the city 2, det var på tiden alltså ;) fattar inte varför de inte blivit av tidigare. Och sjukt bra var den, som alltid. älskar sex and the city och jag hoppas verkligen det kommer en trea.


rosa bandet


god morgon

Ska snart bege mig till stan, därför jag är vaken den här tiden! Fast ska bara vara istan under dagen, sen åker jag nog tillbaka till järpen och tillbaka till stan imorgon. Men nu måste jag fixa klart mig! Puss


dumma mig

Va på bio i onsdags också, såg dumma mig i 3D. Haha, as bra! Älskar alla nya animerade filmer som kommer :D Så om ni vill se en bra film så tycker jag ni ska se den ;)  



helloo there

Det blev så att jag stannade hemma i järpen. Får ändå skjuts med mamma till stan imorgon så, kändes lite onödigt att ta bussen igår eller idag.
Har iaf haft det jätte mysigt iveckan även fast jag mått som ett as, haha! börjar bli bättre nu, men är förkyld som bara den. Hoppas det går över snart. Vi får se vad som händer ikväll! ;) puss


torsdag

Vaknade för en stund sen. Ska snart äta frukost och fixa mig för idag. Jag har världens beslutsångest också.. Åka till stan eller stanna hemma i järpen? det är frågan. Åh kan inte någon bara bestämma åt mig.
Jag ska fundera lite nu medans jag äter frullebulle! PÖSS

tisdag

Känner mig fortfarande inte helt frisk.. Fortfarande jätte ont i halsen, och nu även i ögat. Men jag hoppas de blir bättre till imorgon iaf. Idag har jag inte haft tid att skriva någonting, och det har jag inte nu heller. Är super trött, så ska sova nu. Godnatt ;) upptaderar mer sen.


måndag

Har inte haft tid till att skriva nånting idag, men nu så! :)
Känner mig inte så värst kry idag heller, somnade inte för än runt halv fyra inatt eftersom min hals mådde inte bra, och jag var tvungen att gå upp och dricka hela tiden. Och halsen är inte så mycket bättre nu heller, men jag hoppas att jag känner mig piggare imorgon, och att jag kan få någon sömn inatt! ;)
Har inte så mycket att berätta just nu! Så här kommer en låt istället. Skriver mer imorgon, pöss!


RSS 2.0