s o f i e -

v a l b o r g

Nu sticker jag! Ska på grillparty i lungvik :) Hoppas på en toppen kväll! Wiho

puss

torsdag, och helg :D

Kom nyss hem, sitter just nu och väntar på mat :) Fick nycklen idag till nya lägenheten så ikväll ska jag börja lite smått med att flytta lite grejjer ;) Nu är maten klar så hinner inte skriva nå mer nu, skrivs mer sen. Pöss!

PS. Nu har vi helg, wihooo :D


you're always on my mind,

Kom nyss hem från ännu en spring runa med tina, eller jag det blev inte så mycket springning utan vi gick hela vägen. Men det är ju motion det med ju :) Men nu är jag iaf huuur jäkla trött som helst, verkligen inga krafter i kroppen så det blir nog en tidig kväll tonight. Bara en skoldag kvar nu sen heelg :D sjukt skönt att vara ledig på fredag. Då äre valborg också och det är = med feeest! ;) hehe. Och så är det näldens dansgala på lördag så det kommer nog bli en toppen helg :) Plus att jag flyttar in i nya lägenheten! Wihoo :) Men nu ska jag ducha och fika. Puss!

ego sofiee



tröttast i världen

Har haft fullt upp så inte haft tid med att skriva för än nu. Gick låång dag idag, gillar inte tisdagar eftersom vi har 100 lektioner och gympa på slutet så man är heelt slut efter skolan. Urscha. Iaf efter skolan så drog jag ner på stan med jonatan en stund, och sen när han hade gått mötte jag upp tina. Vi drog på donken och käkade. Sen shoppade lite och provade en massa kläder (man kan ju aldrig få nog av dom) haha :) fick med mig lite grejjer hem. Efter vi hade vart hemma en sväng så stack vi ut och sprang direkt, den vanliga frösöstrand rundan! Så nu är jag laagomt trött, håller seriöst på att somna framför datan. Så det är vad jag ska göra nu, upp tidigt imorgon.. Godnatt! ♥
PS. färgade nyss ögonbrynen också, haha och det blev inte vackert!!

det jag köpte idag,


another ordinary monday

Kom hem för en stund sen, har åkt lite lastbil med jonatan efter jag slutade skolan. Eftersom jag trodde vi skulle på stan, men det hann vi inte! Men nu är jag hemma så ska jag sätta igång med plugget igen då, provet är ju som sagt imorgon. Så det blir hård pluggning ikväll ;P haha.

kolla vad många äckliga fiskmåsar det var på ett ställe ;P

Hade lite tråkigt i lastbilen :)

i need you by my side

Äter glass och försöker ta tag i plugget.. Men som vanligt tar det lite tid för mig att komma igång ;p det är ju såå tråkigt! Men måste man så måste man, så har väl inget val. Ikväll så har jag och jonatan grillat (så sjukt gott) och kollat på film. Jätte trevligt :) Vi måste ju ta vara på den sista tiden jag bor här, för på fredag flyttar jag ju! Får ju som sagt lägenheten då. :) Det ska bli riktigt kul, men kommer såklart att sakna att bo här också. Nej nu äre färdigt bloggat ikväll, för nu måste jag börja.. Take care!

skönt låt

det blev inget jobb idag

Blir inge jobb idag eftersom åre pendeln har slutat gått och det hade jag heelt glömt så tar mig inte till åre. Lite segt eftersom det här var sista gången för i år och de är alltid bra med lite extra pengar men jävligt skönt ändå att vara ledig idag. Så jag tar tåget kvart i elva till stan ist, skönt att komma till stan tidigare så man kan få lite saker gjorda. Plus att jag måste plugga big time ikväll eftersom vi har ett stort prov på tisdag.. Seegt. Men bättre att ha det gjort liksom ;) Men nu ska jag lägga mig och sova en stund innan jag ska iväg igen! Puss


Det blev järpen

Det blev järpen som sagt, kändes smartast eftersom jag ändå ska jobba i åre imorgon så slipper jag åka fram och tillbaka så himla mycket. :) Det är iaf full rulle hemma hos oss just nu, mamma och pilla har massa folk på besök. Vi har nyss ätit middag och senare blir det badtunna. Men nu ska jag kila, fick helt plötsligt jätte ont i huvet också.. Får hoppas det går över snart bara! Byee :)

Haha, jag gillar gamla bilder! Här är från hösten 08. Jag louise och sanna :) suddig dock.


beslutångest!!

Åh har världens bestlut ångest om vad jag ska göra ikväll? Antingen åka hem till järpen eller stanna kvar istan? Det är frågan.. Men har ju ett tag till på mig att fundera innan sista tåget till järpen går. Så får föröska bestämma mig tills dess. Har inte gjort speciellt mycket idag, har tvättstugan så får springa upp och ner hela tiden så kan inte precis gå någonstans just nu. Men snart är allting klart ;) Haha, bra att jag började tidigt iaf! Men nu ska jag fundera vidare så får vi se vad jag kommer fram till. Sjukt onödigt inlägg jag vet! Haha. Puss

bra kväll

Kom nyss hem från bion. Såg ju som sagt flickan från ovan, låång film men jävligt bra var den! :) Så den är värd att se för er som inte har sett den. Var ju på kina innan också, och det är ju som vanligt hur gott som helst :D Blev förvånad över mig själv hur mycket jag orkade äta faktiskt, haha. Nu ska vi fika nåt gott :) Skriver mer imorgon. Puss

 fin låt med leona lewis


aaw :D

Kolla vilken sötnos som kom nyss, som ska vara hos oss till imorgon :D




Idag är det fredag :D

Gick bara till halv tolv idag på skolan, :) Sen blev det fika med fina vänner på stan, och lite fönster shopping. Haha, får ju inte studiebidraget för än nästa vecka så är typ pank just nu! ;p Så som de brukar att vara i slutet av månaden. Ikväll blir det iaf bio och kinaresturang med jonatan. Så det blir trevligt :) Vi ska se flickan från ovan, har hört att den är jätte bra så får hoppas det! Nu ska vi ta tag i städningen här hemma -.- pusss!

bilder från tehuset



Torsdag, snart helg alltså!

Kom nyss hem från en lååång spring runda med tina. Så nu har man sprungit av sig ett par kilo, haha. Är helt slut nu, hur trött som helst. Så kommer nog somna rätt snabbt sen ikväll. Men nu ska jag och jonatan kolla på eva adam filmen och äta nåt gott! :) Hejs!

Och självklart så stannade vi och tog kort på vägen! :)


the one you hold in your arms

Hej. Kom nyss in från en skön promenad med jonatan. Så nu är jag heelt slut i kroppen, fast det var jag redan innan eftersom jag har fått världens jävla träningsvärk från idrotten igår. Haha, kan knappt röra mig nu. ;) Men nu ska jag ta tag i lite disk eftersom det är min disk dag -.- finns det något tråkigare än disk eller? ;p nej jag tror inte. Skrivs mer sen ;) take care!


t i s d a g

Hello! Sitter just nu och fikar till eva och adam med surpuppan (jonatan alltså) haha :) Kom hem från pappa för en stund sen också, har vart där hela dagen och gjort han sällskap. Fast jag somnade på soffan hela kvällen så jag var inte så mycket till sällskap ;p haha. Ska snart gå och lägga mig, är mega trött!

va på stan med tina en sväng efter skolan och då köpte jag den här kjolen :)


ett kort inlägg

Har inte haft lust att blogga någonting idag, eller jag har inte haft nåt att skriva om vill säga. Sitter just nu och myser med jonatan i soffan och dricker tee. Ska snart göra lite fika också, blev ett väldigt tråkigt inlägg ikväll så jag bjuder på lite musik ist :)



dagens humör: trött och less


jag <3 hundar

Hejhopp. Har nyss ätit det goodaste (tacos alltså) Och nu tänkte jag ge mig på plugget, det som egentligen skulle vara klart förra veckan -.- men jag har helt enkelt inte orkat/haft tid men det. Men jag ska skriva och och redovisa om hundar så det blir nog inte så svårt! Men nu ska jag fortsätta, skrivs mer sen. Take care

en sån här sötnos planerar jag på att köpa nästa år när jag har pengar :)


idag är man inte pigg

Kom nyss hem till järpen, och bussresan gick väldigt fort eftersom jag sov hela vägen. Och jag skulle kunna sova några timmar till också! Haha, man mår verkligen som man förtjänar idag kan jag säga ;p Så ikväll blir det bara att ta det lugnt, är hur trött som helst och jag behöver samla krafter om jag ska orka jobba imorgon också. Men kvällen igår var iaf kul :) Och här är lite bilder! Min kamera dog efter ett tag så blev inte så många men.

 


fridaaaay

Hejhopp! Sitter just nu och degar med jonatan i soffan till adam och eva. Är hur trött sen igår, vi somna runt två. Så var inte speciellt pigg när klockan ringde sex imorse, hehee. Men har ingen tid till att vila heller, för ikväll blire party i marieby hos emma! :D Men nu ska jag börja fixa mig osv. Bilder kommer troligtvis senare ;) Och kvällen igår var hur kul som helst, togs tyvärr inga bilder.. Men men, måste gå nu! :) pusss

haha dom ända bilderna jag tog :p


next up

Nu drar jag och jonatan på rolandz! (min present till jonatan när han fyllde år) Haha, ni hittar oss på dansgolvet! :)


Jag har sålt min bebis :(

Hahha, fulare bild!


How wonderful life is while you're in the world

Weeey! Min data är tillbaka nu ;) Den hade fått något virus eftersom den tydligen inte hade nåt virus skydd, men tack till jonatans kompis som fixade den, nu funkar den utmärkt :) Sitter just nu och kollar på that 70is show med jonatan, och väntar på att maten ska bli klar. Är super hungrig! Men nu ska jag kila, skriver mer sen. pöss


I don't have much money but, boy if I did
I'd buy a big house where we both could live


at school

Hej min data är på "service" just nu. Så det blir lite kass uppdatering tills den ät tillbaka. Puss

Michael Jackson Pepsi Generation

iiiiiiiiih love this video :)


sista dagen på lovet

Kom nyss hem från jobbet, dagen har gått sjukt sakta men är äntligen hemma nu iaf! Jag och annie är ju som vanligt grym på att städa och det har gått jätte bra :)

haha, alltid lika "snygga"


Och självklart när jag jobbar så ska solen skina.. Typiskt! Men nu ska jag ut och steka av det lilla som är kvar på den här dagen.

PS: jag HATAR  min data just nu!! DET KOMMER UPP NÅT VIRUS GREJS STUP I KVARTEN OCH JAG VET INTE HUR MAN FÅR BORT DET!!?

lööördag

Kände att det var på tiden för lite michael jackson här i bloggen, ;)


Im back från stugan nu. Har faktiskt vart en jätte skön dag med skoteråkning! Synd bara att det inte var så mycket sol där så man hade kunnat sola. Och jag älskar att det börjar bli vååår :D för det betyder att det snart är sommar och det finns ju inge bättre än sommar heller :) Och snart är lovet slut, eller ja det har inte blivit så mycket lov för mig när jag har jobbat hela tiden, och mer blir det imorgon. Men de blir sköönt att få komma tillbaka till stan imorgon iaf ;) Men nu ska jag kila, ha en bra kväll! Puss

you are my heaven on earth, you are my last my first.

har lunch rast just nu så passar på att blogga lite eftersom jag inte kommer kunna göra det ikväll, för efter jobbet så drar jag till skooogen/fjällen.. Kommer tillbaka imorgon. Fast nu är min rast slut så måste fortsätta nu -.- Puss, ha en bra fredag hörrni ;)


new haircolour

Färgade nyss håret, rödbruunt.

inte så bra bild men, blev nöjd :)


Nu blire film och fika, sen sooova! Jobb imorgon :(
take care♥


torsdag

Hejhopp! Idag har jag vart barnvakt till jolin (min lillasyster) och vi har hunnit med en hel del idag faktiskt. Vart på byn och köpt glass (tråkigt nog var det inge glassväder..), bakat muffins och kollat på jumanji. Men nu har hon åkt till sin pappa igen. Har ju vart ledig idag så jag passade på att soova länge, och det var väldigt behövande! Men jag lär ju inte kunna somna tidigt ikväll för det så kommer nog vara tröttare än vanligt på jobbet imorgon. Hehee, tur att det är helg snart iaf :)

syster och syster


we all love clothes

Beställt lite från HM, får bara hoppas det inte tar allt för lång tid innan det kommer ;)
Cant wait!


Godmorgon

Nu drar jag till stan en sväng och senare på jobbet igen! Pigg och glad.. not. See ya! :)

alltså tröttare

Kom nyss hem från jobbet, blev lite senare än tänkt. Så ni kan ju förstå hur trött jag är, när man har jobbat i nästan tio timmar.. Så ikväll ska jag bara slappaa och vila upp mig till ännu en jobb dag imorgon. Fast vi ska först till stan en sväng, så det blir bara en halvdag på jobbet så det är skönt :) nog om det, nu blir det OC för fulla muggar. Take care ♥

åh, love this song!

Natti ♥

Reslutat för slingning, hehe tur att jag snart ska färga det igen. För det vart inte speciellt snyggt dethära ;P
dålig bild, men men.

Nu ska jag soova, är mega trött och ska upp och jobba imorgon. Är veeerkligen inte pepp på att kliva upp klockan sex.. Blää. Men det är bara att bita ihop. Skriver mer imorgon, puss!

One more kiss could be the best thing, but one more lie could be the worst.

Heeeej. Sitter just nu med hårfärg i håret, håller på att göra slingor! Hehe igen.. Men anledningen till det är att jag har haft så mörkt hår innan och jag vill ha rödare hår, så därför tänkte jag slinga det först och sen färga rött så det iaf blir någon skilland! ;) Fast blir tyvärr bara slingor ikväll och färgning senare iveckan.
Bild kommer troligtvis lite senare. byeee!


And I don't think I can look at this the same

Hej där. Kom nyss hem från en skotertur med jonatan. Vi åkte inte så jätte långt men till ett ställe som heter skaltjärn och där grillade vi, men självklart så glömde vi typ allting, kniv till grillpinne,sitt underlag muggar ketchup och senap så det blev torra korvar. Också träffade vi på en surgubbe. Men det var trevlig ändå :) Kanon väder är det ute också!
Nu har jonatan åkt hem och alla andra har kommit hem. Ska försöka plugga lite senare, har ju fortfarande en uppgift som skulle vara klar i torsdags att lämna in. Och imorgon så börjar jag jobba.. Är verkligen inte sugen på det men som sagt vääärt sen. Nu ska jag äta någonting, puss!



In my head there's only you now

Hej bloggen. Har inte orkat rört en fena sen jag sluade jobbet vid fem. Är huuur slut som helst. Men jag och annie har vart mycket duktiga idag, vi hann med mycket! :) Är ensam hemma ikväll också, så jonatan ska göra mig sällskap igen. Det blir film och svullis kväll, me like! Och sköönare att jag inte har nåt jobb imorgon så kan jag sova ut :D Känns som det var länge sen. Men sen är det bara att sätta igång för jag jobbar hela veckan sen, så blir inte så mycket lov för mig.. Men som sagt värt när man får lön! Ska kila, take care :)

dagens låt


movie time!

Nu blire film med jonatan, ååååh vad jag har väntat på att se den här filmen :D


glad påsk på er!!

Idag får ni äta hur mycket godis ni vill :D det tänker iaf jag göra.

Men hoppas alla får en bra dag, puss :)


nobody knows

Kom nyss hem till järpen! Det ända jag har att säga är att jag är tröttast i väärlden, och vill bara soova. Haha, men jag får skylla mig själv ;) Kvällen igår var riktigt kul! Och här kommer lite bilder :)




mer bilder på facebook,


RSS 2.0