s o f i e -

Söndag

skönt att inte behöva ställa väckarklockan imorgon för att kliva upp på skolan ;) eftersom det är looov.
Är hemma i järpen nu, får se om det blir någe jobb i veckan! hoppas det iaf :) Nu ska jag ta mig lite fika, så får vi se hur länge jag orkar vara vaken ikväll, inge länge som jag känner nu! haha är super trött.


bilder sen fredags



Orkar inte lägga upp fler nu ;) men kul hade vi!


god morgon!

Skönt att vakna upp idag och inte må dåligt ;) bilder från i fredags kommer lite senare! Nu blire idol, och frukost :) puss♥

halloween firande ikväll

änglaaar!


nu har jag lov

två taggade tjejer!! :D



Losing faith in everything I thought I hoped I knew

hej, hejdå!
Imorgon är det fredag, och jag är taggad!
men har ingenting mer att säga!
pusspuss


natti natti

Nu tänkte jag sova!
Jag hoppas att jag vaknar utvilad imorgon och att min huvudvärk har försvunnit! 



I know you can save me, you can save me.


vill ha helg

NU vill jag ha helg tack!! Är taggad till på fredag :D iiiih!


tiiisdag

Kom nyss hem från stan, ska äta och fixa lite nu. sen så sticker jag iväg till frösön till tina, det blir en desperate och svullo kväll ;)
Hööörsss, pöss!


monday!

tja! så var det måndag igen då. Bara en vecka kvar nu till looov,gu va skönt det ska bli :) jag längtar så mycket! synd bara att det inte blev något jobb för min del, hade varit skönt med lite extra pengar! men men.
Får se vad som händer ikväll, ska försöka få med mig pappa ut på lite övningskörnings också, det behövs verkligen! Jobbar ju på att ta det så fort som möjligt efter jag fyllt ;)

love this song!


sööööndag

Godmorgon på er
Inte för att jag vaknade nyss men,
Har nyss duschat, så håller på att göra mig i ordning nu. Idag så måste jag plugga, hart prov imorgon. Och jag har glömt allt plugg istan, så jag får plugga på det jag tror jag ska komma på provet. Och jag kan ingenting just nu, så det känns inte så bra! men får hålla tummarna på att jag klarar det iaf, med lite träning så ska det nog gå bra. Ikväll är det konsert i undersåker kyrka också, som vi ska på. Också ska jag hinna övningsköra, så jag vettefan hur jag ska hinna med allting.. Hehe, men det ska nog gå.
Nu måste jag ta tag i plugget -.- PÖSS!


lördag!

Kom nyss hem till järpen från stan! Har varit på stan hela dagen med familjen så är helt slut nu, fick hem nya skor, en lampa, en tröja och nya högtalare! så något hittade jag allt ;) och högtalarna fick jag gratis eftersom mina andra glappade, så det var bra. Hoppas alla får en trevlig lördag :) pusss!

nya kläder är alltid roligt! ;)




ändring!

håller på att ändrar lite här på bloggen, som ni kanske ser så har jag ändrat bredden på inläggen! såg lite bättre ut faktiskt ;) så måste bara ändra headern större, men har inte den bilden på den här datan så det får se ut som det gör justg nu, innan jag fixar det! höhö.

Är ju som sagt ledig idag ocksåå, och det är hur sköönt som helst! :D fast jag sov för länge så jag lär ju somna rätt sent ikv! hehe. Men nu ska jag käka, är huungrig!

helg ♥

Vilken jävla lättnad alltså! trodde min data hade gett upp, den bara la av igår kväll. men lämande in den idag och det visade sig att det bara var något med batteriet, så de var tur ;)
Slutade iaf för en och en halv timme sen ungefär, och nu har jag helg :D är ledig imorogn, eftersom jag inte har något i val. Så det är sjukt härligt ;) Men nu måste jag sätta igång med städningen, och försöka få bort allt katthår i mitt rum eftersom mamma ska sova här imorgon, hon är lite allergisk dårå. Pusss

jag och annie igår, haha såå stygga bilder!  Men har alltid lika kul med min daarling ♥


tisdag

hejsan
kom hem för en stund sen, är helt utmattad. Den här dagaen har varit sååå seg, men det är mycket för att vi har naturkunskap på slutet (till och med matten är roligare) och då är det illa ;) haha!
Ska ta och plugga en stund nu, sen så drar jag vidare till frösön och hälsar på tina.
Men nu måste jag sätta igång om jag ska hinna med allting jag tänkt, puss!

hello there

Innan jag sätter igång med plugget tänkte jag blogga lite först ;) Har ju prov igen på onsdag så det är bara att sätta igång.. Hate it!
Slutade mycket tidigare än vanligt på skolan idag, det var väldigt behövande kände att jag blev övertrött där på slutet, haha! sen har jag bara varit med olle, och nu sitter jag här med allt plugg. Uvva, men det måste ju göras. Skriver mer sen, pöss!


Feel my troubles fading to the rhythm of your heart beat

blev så att jag stannade hemma ist, jag orkade inte åka till stan ikväll och sen blev det så stressigt så hade nog inte hunnit ändå!
Åh jag gillar inte den höst depression jag har just nu.. Allting känns så himla trist, får alltid den här tråkiga känslan när det börjar bli höst. Men jag hoppas att det går över snart iaf.

piffar upp det här tråkiga inlägget med en bra låt ist :)

godmorgon!

vaknade för en stund sen men jag orkar bara inte att kliva upp ur sängen än, tror att jag ska ligga kvar här hela dagen och förtränga att det är söndag! åh, blää.
Idag ska jag iaf övingsköra lite, eftersom det inte blev något igår. Och sen så ska jag åka tillbaka till stan, men jag åker nog den sena bussen ikväll.
Nu ska jag ta mig en dusch, puss!

lördag

Har sovit så många timmar inatt så är tröttare nu än när jag la mig igår, och ont i huvet har jag också :( kaffe hjälper inte heller.. Blä,
Ska snart dra ut på byn och göra några ärenden, sen får vi se vad som händer. Ska nog övningsköra lite idag också, måste ju komma igång med det dära. Känner att jag ligger lite efter för jag vill ju ta körkortet nästan direkt, ska försöka med det iaf så får vi se hur det går ;) Men nu ska jag kila, pösspöss


looove fridaays!

Fredagar är ju ändå bäst, först dans i tre timmar och sen massage! :D kan inte blir så mycket bättre faktiskt.
Är hemma i lägenheten nu iaf, ska börja packa ihop lite saker, för jag åker hem till järpen lite senare. ska bli sköönt att bara komma hem och ta det luugnt, så ikväll blir det en mysig hemma kväll med familjen, med idol och massa fett :) väldigt behövande också, för det känns som om jag håller på att bli sjuk.. :/ hope not!
Hoppas alla får en bra fredag! Pöss


You give me hope You give me strength

hello theree
tänkte gå och lägga mig snart, eller nu! Är mega trött och det har jag varit hela dagen också, har ju haft simning idag på idrotten och det tog ju verkligen på krafterna så jag somnade någon timme när jag kom hem, vilket var väldigt behövande :) ikväll så har jag bara tagit det lugnt, sanna kom förbi och hälsade på en stund, sen så har jag och elin spruningt mest upp och ner till tvättstugan! höhö, men sånt som måste göras liksom.
Nej nu ska jag lägga mig och sooova och drömma mig bort!

PS. imorgon är det freeedag :D


Onsdag!

helloj
är suuuper trött, men tänkte hinna med ett inlägg innan jag somnar! ´har sån jävla lättnad också, för har gjort klart rapporten idag, och jag älskar känslan av lättad när man har gjort klart något plugg! är så skööönt. Fast vi får ju bara meer och meer, så det suger ju! men ändå :) haha.
Okej här är en lista på saker som jag längtar efter

- höst lovet
- julafton
- tills jag fyller arton
- tills jag tar körkort (heeh kanske ska börja köra lite mer tror jag också)
- resan till nya zeeland

Men tanke på hur fort tiden går nu, såär det inge lång tid kvar till dom här sakerna :)
Nej nu ska jag soova! Finns det något bättre? svart nej :) PUSSSS


trötter

Kom hem från skolan för en stund sen, vilken dryyyyg dag säger jag bara! Jag tror jag har gäspat minst 10000 ggr idag, fattar inte hur jag kan vara såå jäkla trött hela tiden?! aja, får försöka att lägga mig i tid ;)
Ikväll så blire chill hemma hos tina med hon och sanna, kolla desparet housewives som jag är så glad över att det börjar igen :D weey! Men nu ska jag kila iaf, pöss!

det känns verkligen att det är höst

och jag gillar det inte ;)


söndag.... igen

Har inte haft tid för att blogga någonting för än nu, så tänkte berätta vad jag haft för mig ihelgen :)
I fredags så kom julia och therese från järpen in till mig, ochsenare på kvällen kom pär lars johanna och therese också, jätte kul kväll :) ångrar bara lite att vi drog ner på stan, för det var förbannat kallt. haha, men roligt hade vi ;) sen igår så åkte jag hem till järpen eftersom vi skulle ha 40års kalas för pilla som fyllde i onsdags, och det var jätte trevligt det med. Party hela natten kan man säga ;) haha. Och idag så har jag inte haft någon energi till någonting, kom in till stan vid två-tre, så har bara städat lägenheten sen i fredags, och så ;) så det blir en tidig kväll ikväll! Här kommer lite bilder sen i fredags också


äntligen fredag!

Det är såå himla skönt att det är helg! Har varit ovanligt trött den här veckan så det ska bli skönt att få vila upp sig lite, om jag nu hinner med det ;) haha
Inväntar iaf bästa Julia och Therese, som det känns som jag inte träffat på evigheeter! Ska bli jätte kul att umgås med dom ikväll, och kanske blir det lite partaj! :D
Nej nu ska jag städa litte, pussss

torsdag, alltså snart helg!

Idag har varit en jätte seg dag, för jag har bara varit ovanligt trött. Men de kan nog bero på att jag aldrig kan somna längre på kvällarna? eller ja jag har inte kunnat det dom senaste dagarna, det tar typ alltid över en timme att somna även fast jag är huur trött som helst. Så de är en aning segt, men de är nog mycket för att jag haft så mycket att tänka på dom senaste dagarna också!
Hade ju som sagt prov idag på skolan också, vilket gick ganska bra. Men dom frågor jag pluggat mest på var inte med, så de va lite synd men ja!
Snart är det heelg, och hur skönt är inte det då?! :D
Nej nu ska jag hoppa in i duchen, PÖSSSS! 

And when you smile, The whole world stops and stares for a while.

halloj
sitter och pluggar lite psykologi nu, har ju som sagt prov imorgon.. Och jag hoppas att det kommer gå bra, jag kan nästan allting iaf :) Sen ska vi fika också, så vi fick baka och ta med sig så jag har bakat muffins.
Wie snart är det helg också, så himla sköööönt.  
Ska plugga vidare lite nu, sen stícker jag till frösön. pösspöss

bra låt


tisdag

hejdär
Har nyss käkat, och nu är det bara att sätta igång med plugget.. Prov på torsdag, så det är nog bäst att jag börjar snart. Eller ja det är inte det ända som ska göras. Vi får uppgifter på uppgifter och prov på prov.. Så blir lite svårt att hinna med allting man ska göra, men dom säger ju att tvåan är det värsta året så!
Idag har jag gått på skolan, när vi slutade så drog jag och johanna ner på stan en sväng, har kollat lite vinterjackor. Har ju sån beslutsångest varje gång jag ska köpa något, men det lutar mot den här iaf :)



Nej nu måste jag lägga på ett kol, PUSSPUSS!

Hemma!


Har tillbirngad hela dagen på sjuikhuset, sen följde jag med hem till järpen.
aja, jag orkar inte skrivit nåt mer ikv, puss!

PS. nu ska jag färga håret ;)


perfect night for falling in love

Okej, jag blev kär i den här låten nyss också! SÅÅÅÅÅ bra


jag är kär!

Tror faktiskt inte det finns någon snyggare kille, idol är så jävla värt att se i höst när olle är med :D haha!



söndag

Kom nyss hemfrån stugan! Har varit där heeela helgen, och ja inte jort någonting! Men eftersom jag lovade pappa egentligen förra helgen (men inte kunde eftersom johanna fyllde år), så fick e bli den här helgen ist! ;) men skönt att ta det lugnt också.

nej nu blire käk! Puss uppdaterar när ja kan :)

RSS 2.0