s o f i e -

söndag

Nu är helgen snart slut, och idag har snön börjat kommit.. Alltså så var inte jag på det bästa humöret när jag vaknade imorse eftersom jag inte alls gillar snö. Den hade väl iallafall kunnat kommit dagen innan julafton, för då får det vara snö. Men inte nu!!
Idag så har jag tränat på gymmet, och dansat lite zumba. Och jag körde verkligen tills jag blev helt illamående,så jag har inte så mycket kraft kvar i mig. Har haft en bra helg, var ledig i fredags så började träna på morgonen, även fast jag var förkyld och inte mådde bra alls (osmart). Sen åkte jag in till stan och träffade upp johanna, sen så blev det krogen och massa dans. Det var en riktigt bra kväll, jag älskar att gå ut så man kan dansa! Sov hos min bror, och åkte hem till järpen igår och hade en riktigt bakiskväll med chips och dipp framför tvn!
Ha en bra kväll! Puss

life

Jag har inte skrivit på flera månader nu. Och jag vet inte varför, det är inte så att jag har vart suuper busy direkt, men har helt enkelt tappat lusten.. Men så kom jag på idag att det faktiskt kan vara skönt att skriva av sig lite när man känner för det. Jag har inte skrivit sen början av sommaren, men jag känner att jag inte har nåt att berätta. Jag har vart med om så otroligt mycket och så lite samtidigt på den här tiden. Haft bästa sommaren i mitt liv, och kanske den jobbigaste hösten i mitt liv hittills, som har vart full av ångest, stress och press för bland annat skolan, framtiden och massa annat. Nu känns det att man börjar bli vuxen, måste ta egna beslut och val inför framtiden. Det skrämmer mig faktiskt, jag vill göra så mycket med livet att jag inte vet vart jag ska börja och om jag ens vågar, men är rädd för att bli kvar här. Det gäller att kämpa för det man vill ha, vilket jag absolut måste bli bättre på!
Nog om det. Jag gör nu min fem veckors praktik tid på sjukhuset på barnavdelningen nu. Har gjort två veckor redan, så det har gått otroligt fort! Det är väldigt spännande, eftersom jag vill jobba på sjukhus i senare i livet.

RSS 2.0