s o f i e -

helllooo

Nu var det lääänge sen jag bloggade. Men jag kommer bli mycket bättre på det när jag köpt en data, och det ska jag göra till veckan :) så det blir mer uppdatering då! PÖSSS

ps. just nu känns allt bara så himla trååååkigt!!

saknar min vän julia också!


sommarlovet är slut.

Nu var det ett tag sen jag skrev.. men har inte haft något internet, eftersom jag inte har köpt någon data än! men snart så ska jag fixa det, och då kan jag uppdatera mera! :) lånar elins data för tillfället.
Första skoldagen är nu avklarad, och det var jätte kul att träffa alla igen! Och vi slutade vid elva också, så det var skönt! drog ner på stan med annie sofie och johanna efter skolan, sen hem igen för att städa och diska lite i lägenheten så nu har det rent och fint.

nu ska jag kila, puss!

sweet dreams

Nu ska jag sooooova, upp tidigt imorgon för att åka till östersund och gå på sjukhuset!
Goooodnatt! ♥

we can make some magic

Hellooo!
Har nyss varit ute och övningskört, och ganska så långt har jag kört. Eller jag långt och långt, men mer än vad jag är van vid. Körde iaf på e14, fram och tillbaka till bonäshamn, sen så körde jag till shell! haha och det var inte för än där det gick snett, då när jag skulle stanna så glömde jag att trycka in kopplingen när jag skulle stanna. Sen gick den typ inte att starta också började det att ryka? så nu känner jag mig ganska dålig! jag hoppas iaf inte det vart något allvarligt med bilden, den verkar ju funka nu iaf. Så det är ju braaa ;)

Och just nu är jag faktiskt skit trött, konstigt med tanke på att jag sov så jäkla länge idag. Får bara hoppas att jag kan somna ikv bara! uuuuh skolan börjar närma sig också... seeeegt! Nu ska jag fika, see ya!

Den här låten är sååå jävla bra också! PÖSSS

så går det när jag inte ställer alarm

alltsååå. kul att jag vaknade nyss, HALV TRE?!
jag som skulle börja vända på dygnet gör det bara ännu svårare
lycka till för mig ikväll att somna säger jag bara, höhö
kommer se ut som en dödfisk på skolan på onsdag, wihooo!


Cause all that really matters are the steps you take

Hello!!
Har inte haft någit internet istan, det är därför jag inte har hunnat skrivit något! hehe
iaf, så tänkte jag berätta lite om min weekend
i torsdags så drog jag och julia in till stan, vi gick på stan ungefär heeela dagen. Sen så hyrde vi två filmer, och köpte hem natchos (jag tror inte att det finns något godare faktiskt) och så hade vi film och tjockis kväll heeela kvällen. Ifredags så vare party party med massa roligt folk! Gillade inte hur min lägenhet såg ut dagen efter, haha närå men nu är det jätte fin! :D sov bort hela lördagen, sen så vare bara till att börja städa. Efter det så åkte jag till pappa, för vi skulle på kvarersfesten som är varje år där pappa bor. Så de var trevligt! Och idag har jag bara degat, tagit tåget hem till järpen och nu sitter jag hemma och väntar på mat! Börjar få lite ångest också att skolan börjar om två dagar.. blää, skulle lätt ha 10 månader till lov!!! 

åh, jag som skulle lägga in alla bilder från i fredags har glömt sladden istan -.-
får se om jag kommer på något att sett att få in dom i datan! iaf är det sååå typiskt av mig att glömma den, när jag tänkte hela tiden "jag måste komma ihåg sladden" haha, åh!

You make me feel like I'm living a teenage dream

godmorgon godmorgon!
vaknade nyss, och sitter just nu här med en kaffe kopp i handen. Man kan inte börja dagen på något bättre sett! ;) hehe. Åker tillbaka till stan idag iaf, och julia följer med, såå det blir ruuuligt :) hon ska vara hos mig till imorgon. Nej nu ska jag fika mig och äta frukost, see ya!

Kollaa vad jag hitta! :)
katy perry - teenage dream

we are the world

Hejhopp!
Sitter här hemma i järpen. åkte hem för att hämta massa kläder som jag ska ta med mig till lägenheten, så jag blir bara här till imorgon.
Har färgat håret ikväll också, rött rött blev det. Fast inte lika rött som jag hade förut, men det blev bra iaf! :) bild kanske kommer upp senare! Sitter och fikar just nu, funderar på om jag ska kolla någon film eller inte. Vi får se helt enkelt, haha! Är rätt trött just nu också, men det har jag varit heela dagen. Somnade tio minuter innan jag skulle av på bussen idag, haha det var tur att jag vaknade annars hade jag hamnat i åre och då tror jag inte mamma hade blivit så glad om hon hade behövt hämta mig där! ;)

men nu ska jag fika klart,och bestämma vilken film jag ska se! PUSS

Tisdag

Hellooo! är inte på något blogghumör idag, det förklarar den dåliga uppdateringen idag. Hehe känner att jag måste ta tag i det här, men det får bli sen!

här kommer en låt iaf


vilken fin dag!

Vilket fint väder det är ute idag, trodde inte att vi skulle få såna här mer dagar den här somaren, men jodå! det fick vi :D Så har legat ute och solat en stund tidigare idag, måste ju passa på nu dom sista dagarna man kan.
Idag har det varit en sån här tvättdag också, har haft tvättstugan så har bara sprungit upp och ner till tvättstugan! så är rätt trött i benen nu.

Nu ska jag ta hand om disken (zzZzzzz..) sen så ska jag kolla bussar till järpen. Tror att jag ska åka dit ikväll, behöver hem och hämta massa kläder osv. Fast isf så blire bara en kortis, åker tillbaka imorgon redan om det nu blir så att jag åker idag eller inte,vi får se helt enkelt. Nån dag i veckan blire iaf! hee hee ;)

skriver mera sen. puusss!


söndag kväll

heey
är inte på något riktigt blogg humör idag, så ska bara skriva lite kort om ihelgen. Jag och elin hade ju iaf inflyttningsfest igår, och det var en mycket lyckad kväll! :D Kom väl i säng vid halv fem tror jag, haha! Så har kanske sovit max fyra timmar inatt, och det börjar ju kännas nu märker jag! Men iaf, så var det väldigt kul. Idag så har vi städat en massa i lägenheten efter igår, sen så drog jag och julia ner på stan och kollade lite i affärer tills julias tåg gick. Sen var jag med jonatan en stund, åt middag osv. Treevligt trevligt, men nu är jag jätte trött. Ska försöka att vara vaken någon timme till, om det ens går! ha ha

togs nästan inga bilder igår heller tyvärr, varför tar man aldrig bilder när man har som roligast? ja det är ju en bra fråga, här kommer iaf några enstaka


i paarty bussen, haha!

lördag!

tagga tagga till ikväll! :)


And truth be told I miss you, And truth be told I'm lying

Godmorgon!
vaknade nyss, åh va härligt det är med sovmorgon! men om jag inte ställt klockan så skulle jag kunna soova ännu längre.
Ska snart hoppa in i duchen, sen packa och sen kolla bussar till stan. Får se vilken tid jag åker, ska bli skönt att få komma till stan nu när jag varit i järpen två veckor i rad.
Nu ska jag äta frukost och duscha! See ya


Could you be there? cause I'm the one who waits for you

Nu har jag äntligen jobbat klart för i sommar! :D wihoo, och det känns ju underbart!

Ikväll så ska jag bara ta det lugnt och ta igen mig efter den här veckan, så sticker jag till stan imorgon. Har inte varit där på två veckor nu, så det är på tiden. Kommer troligtvis vara där hela nästa vecka också!






Cause you're so beautiful that it's painful

hejhopp
lika trött som vanligt den här tiden då. Men idag fick jag faktiskt sluta vid två! :D
har inte så mycker mer att tillägga, förutom att jag lääängtar tills den här veckan är slut, när jag jobbat klart alltså. fast det vet ni väl kanske redan! heeehee.
Också längtar jag tills lördag, då blire party party! :)

ska kila nu,
hejdåå!


As long as the wrong feels right

hey
det är måndag igen, va tiden går fort!! fast kanske lika bra det, så jag får jobba klart nångång
Och jobbet idag var så sjuukt segt, är ju van att jobba med therese jue, så det blev ganska ensamt! Men nu har jag ju bara tre dagar kvar, så de lär jag väl klara hoppas jag! ;)

Det är sjukt vad trött man är efter man jobba alltså.. Orkar knappt röra mig
nej nu ska jag ta en dusch, PUSSS!!!


give me some sleep

Nu är det bedtime! är jätte trött, plus att jag ska jobba imorgon! :/ Känns inge kul alls, speciellt inte nu när jag är själv också.. Blää! Men är ju bara fyra dagar kvar nu satt det går nog fort ;)

Nej nu kan jag knappt hålla ögonen öppna, natti! ♥


det blir fisk till middag!

Kom nyss hem från en fiske/båt tur, och vi fick faktiskt fisk! Fyra till och med ;)


 
Och jag ser ännu mer ut som en tomat idag, jag måste lära mig att använda solkräm!


skön dag!

Åh vilket underbart väder det har varit hela dagen, och fortfarande är :D
Hade ju tänkt att åka till stan idag ju, men gick inga bussar så jag stannade hemma i stället. Så vi har åkt båt till brännön och varit där och stekt hela dagen, jätte skönt! Nu ser jag ut som en tomat.
Har precis ätit tacos också, så min mage kommer spricka snart, för det man kan äta hur mycket man vill av! ;)

nej nu ska jag göra något vettigt, puss!


I think it's for the best

kom hem från jobbet för en stund sen, nu är det äntligen helg! Underbart :)
idag var sista dagen jag och therese jobbade tillsammans också,eftersom hon åker till kreta imorgon (lycko ost) så får jag vara själv nästa vecka, det är verkligen inget jag ser fram emot! :P

Och jag har världens beslutsångest om hur jag ska göra ihelgen osv, om jag ska till stan eller stanna hemma ikväll, men vi får helt enkelt se hur det blir. Brukar ju bli bäst när man tar det som kommer liksom!
Nej nu ska jag ta mig en powernap så jag orkar med kvällen. Pusss


i loooooove flowers

fick jätte fina blommor hem idag, med blombud
den här killen vet verkligen hur man ska överraska en tjej



And how can I blame you, When it's me I can't forgive?

hejhopp
känner att min blogg blir allt tråkigare och tråkigare,
men har verkligen inte haft ork eller tid för att skriva den senaste tiden
det har varit så mycket annat, också har jag jobbat
men nu jävlar är det bara några dagars jobb kvar, sen så får jag ledigt :D
det blir bara en vecka innan skolan men det är alltid något!

på lördag kör vi inflyttningsfest för mig och elin, visst det var ju ett tag sen jag flyttade in. men jag har inte haft någon riktig inflyttningsfest, också måste vi fira att elin flyttat in :D

idag så har det varit roligt på jobbet också, och dagen har bara flygit förbi! men som vanligt när jag kommer hem så är jag heeelt slut.
Nu ska jag kila, pöss hej!


min bääbis

jobb &jobb

nu sticker jag snart på jobbet
fast först måste jag fixa mig! hihih

PS. inte läänge kvar av lovet nu, det sööög ju

min helg

hejsvej, tänkte först berätta om min helg

i torsdags så åkte jag direkt till stan efter jobbet. Det var släkt middag eftersom mormor fyllde 75 år (hann tyvärr bara stanna någon timme) sen så åkte jag till lägenheten och fixade mig, och där var redan brudarna. Så då drog vi ner mot yran. As kul kväll vare! ;)
Och på fredagen och lördagen så var det yran med bästa julia och therese! Har haft en as bra tredagars :D Längtar redan till nästa år, och då äre ännu bättre för då är jag 18!!!!! wieeee

iaf så är jag meeega trött just nu, har jobbat hela dagen. Så kommer antagligen somna snart!
Här är några få bilder från helgen, önskar att jag hade tagit meeer!





RSS 2.0