s o f i e -

söndag

Hej. Sitter och trycker i mig massa godis just nu som blev över från igår, hehe onyttiga jag.
Idag har jag faktiskt hunnit med en hel del. Efter elin hade åkt imorse så har jag hunnit tvättat, diskat, lagat mat  städat och gått på affärn. Vanligtvis så brukar det ta en hel dag för mig :P haha.

Längtar tills jonatan kommer hem ikväll, för då har han med sig en liten kisse miss! :D
Jag ska nämligen skaffa en kattunge som jag får ikväll. Lägger upp en bild sen, är sjukt taggad! haha
Och en annan sak jag är taggad på är imorgon, för då är det körfältsgrillen och det kommer bli såå sjukt kul.

old pic


lördag

Kom hem för en stund sen, har vart på stan och lillänge med familjen och köt lite saker! tex högtalare till datan, så nu ska jag dunka musik som bara den! Hihi :)
Väntar min darling elin just nu också, vi ska bara ta de lugnt ikv med film och massa fett :) det gillas!
Men nu ska jag fixa lite saker, bye bye ! :) <3
 
elin och jag i somras

fight for this love

Gillade inte alls den här låten när jag först hörde den, men är typ beroende nu! :D


förvirrradee sofie

just nu vet jag ingenting


you're something special

Är hemma i järpen nu. Ska till doktorn imorgon och jobba på mammas jobb så jag tog ledigt från skolan imorgon.
Skönt, för nu har jag inte skola för än på tisdag igen :D Har inga lektioner på måndag! (a)
Nu har jag "bara" tre matte prov kvar i skolan, sen är jag fan färdig med ettan! Wihoo, och hur fort har inte det gått liksom ;) Men är dock lite avis på alla studenter just nu, men det betyder ju bara att vi har allt roligt kvar!
Men nu ska jag kika lite tv, och äta något gott! :) Take care

lady gaga


det växer sakta men säkert. höhö

Idag är det ungefär ett år sen jag klippte mig super kort, är glad över att det växt lite iaf. Men vill ha tillbaka min vanliga längd! Haha, inte så fina bilder men det är ju inte mig ni ska se utan det är håret :P

ett år sen


idag

blogg torka

Sorry att min blogg har blivit så trist den senaste tiden, men har inte haft tid till att blogga så mycket. Men jag ska bli bättre på det, jag lovar! ;)
Sitter iaf och väntar på jonatan just nu, vi ska på lillänge och köpa lite saker. Och sen så ska vi sätta upp hyllor osv på mitt rum, så nu är det nästan klart iaf, Känns skönt! lägger upp en bild när det är klart :)
Förövrig så går allt bra, bara två och en halv vecka kvar i skolan nu!! Sen sommarlov :D:D Känns overkligt, men ändå så sjukt skönt! Hihi
Men jag ska kila nu, lovar bättre uppdatering sen. Puss

me and my sis


I see you dancing with every girl, Looking for someone to rock your world

Kom hem från skolan för en stund sen, jag gillar måndagar för dom är så slapp!
Ska iväg till pappa om en stund och äta tårta och ge present, för han fyller nämligen år idag. Grattis pappa! :)

Men nu ska jag ta mig någonting att äta, är hungrig! Take care ;)


Söndag

Nu är jag rödbrun hårig igen, tog samma toning som förra gången :) 
Sitter hemma hos jonatan nu och kollar wallander. Är friskare än igår iaf, men känner mig fortfarande lite krasslig. Men hoppas jag känner mig frisk imorgon så jag kan gå på skolan! :) 
 
Men nu ska vi fika chokladpudding, jummie :D 
Puss 


så har man blivit sjuk..

Åh, har fått feber :( Vill inte vara sjuk nu, speciellt inte just nu när det börjar bli sommar!
Har nyss badat badtunna, också är några släktingar här :) 
Men nu ska jag vila, så jag blir frisk. Puss 

Haha, va glad jag ser ut

kick ass

alla borde se, grymt bra film! :)


summer!

Åh, äntligen sommar! :D
Så sjukt hääärligt, det är jätte fint väder ute. Hur varmt som helst och inte ett moln på himlen.
Kom nyss hem, har vart på stan och glassat hela dagen med johanna :) Och en jobbinterljuv har vi också hunnit med, fast den var egentligen onödig. Men jobbar som fan med att hitta ett sommarjobb nu iaf! Så hoppas på det bästa ;)
Är just nu hemma och har packat klart allt. Väntar nu bara på att jonatan ska sluta jobbet så vi kan åka till järpen, för där ska jag tillbringa helgen! det blir mysigt :) Hoppas alla får en toppen helg, och vi får hoppas att det här sköna vädret håller i sig ;) Nu ska jag dra till brorsan och vänta där. Puss


torsdag

Hej. Sitter just nu på data kunskapen, vill bara sluta nu! är hungrig och känner mig inge pigg alls..
Dåååligare uppdatering men jag ska bli bättre, har bara haft lite fullt upp den här veckan :) Men nu ska jag forsätta att plugga på provet som vi ska ha nästa vecka, jippy!

jag undrar..

vad är det för mening att försöka när det redan är försent?

Du är resan som jag velat ska ta fart

Kom nyss hem. Har vart på stan med annie och innan det var jag hos jonatan. Just nu är jag svin hungrig, så ska ta mig någonting att äta. Ikväll så ska jag ta tag i allt plugg, så det blir klart någongång. Bäst att börja nu med en gång. Har inte så mycket mer att skriva! :) Seeyaaa!


måndag, och jag får ingenting gjort.

Jag skulle ha hunnit läst ut en bok ikv som skulle vara klar den här veckan, men nej det har ju jag inte orkat. Två uppgifter som också ska vara klar den här veckan skulle jag ha börjat med. Men som vanligt är jag lika lat.
Men har lovat mig själv att hinna klart allt den här veckan iaf. :)

här har ni en skön låt ist


hejdå!


bad day

Hej. Har inte vart på humör alls för att skriva idag. Men man mår väl som man förtjänar antar jag.
Nej har faktiskt ingen lust att skriva nu heller, så jag uppdaterar mer imorgon. Tror jag drar till frösön och sover inatt, för att få tankar på annat. Puss


varför kan man inte spola tillbaka saker man ångrar?

Det ända jag har att säga om igår är att jag skäms över mig själv just nu.
varför ska jag alltid göra saker jag sen kommer ångra?

bläää

maybe i'm not the girl for you

nu sticker vi till rödön och partar loss! :)


såhär ser jag ut ikv

seya!

inte pigg

Nu har jag äntligen vaknat till liv, kom väl hem halv två igår tror jag eller var det två? Haha, skit samma. Är iaf trött som bara den just nu, men ska dricka lite kaffe snart så blir nog allt bra! ;) Sov första natten själv i lägenheten inatt också! Inte dåligt, med tanke på hur rädd jag är för mörker och allt sånt där, men med lite musik så funkar det också.
Och annie fest igår var kanon, jätte trevligt och trevligt folk var det :) Tog inte så jätte mycket bilder, men här kommer några iaf


natti natt

Nu tänkte jag soova, upp tidigt imorgon vettni. Först gratta mamsi sen åkta till ikea. :)
Ställer klockan på 06.45 -.- känns ju inte jätte kul men, jag får sova i bilen ist. Och på kvällen är det 17års fest för annie också, i nälden så det blir nog super kul :) är taggad! Skriver mer imorgon. Godnatt

haha, hej gamla bild!




hemma i järpen

Kom nyss hem till järpen. Sitter just nu och väntar på maten, är starving! Det blir en tidig kväll ikväll eftersom vi ska upp sju imorgon för att åka till ikea :) Äntligen! Har en massa saker jag ska handla till rummet, så jag får göra det klart snart.
Justja, jag och emma var ju på jobb interljuv idag också, och det gick bra :) Men man får inte veta för om ett tag om man fick jobbet eller inte, men jag hoppas verkligen jag får det. Det behövs.
Nej nu ska vi äta, skriver mer sen. Puss


skönt med helg

Yes, äntligen helg :) veckorna bara springer föbi så snart är det faktiskt sommarlov!! :D helt galet, känns som de nyss var det. Ikväll så blir det bara lugnt, chips och massa annat gott med jonatan. Det kan behövas efter en stressig vecka. Och juste, imorgon ska jag på jobbinterljuv, hihi känns vuxet :) Närå men de är för sommarjobb. Berättar hur det gick imorgon, ska inte ha för höga förhoppningar men jag hoppas det går bra! ;) Nu ska jag duscha osv, sen kommer jonatan. See ya! Puss :)

love this song!!

I'd rather be with you, Say you want the same thing too

Hej! Sitter just nu hemma och degar, och jag vet att jag måste ta tag i matten.. Men det blir ju som aldrig av, har ju nationella i matte imorgon så de är därför jag måste plugga nu. Har ju liksom inge val ifall jag vill klara det, och de har jag bestämt mig för att göra också så de är väl bara att sätta igång då. Senare ska jag till pappa och hälsa på, kolla desperate housewives, eftersom vi inte har några kanaler än i lägenheten. Så missar ju massa bra program som jag brukar följa, så får ta och hänga med. Det kanske blir frösön och hälsa på jonatan sen ikväll också, men vi får se vad jag hinner med. Nu måste jag iaf skyndaa!!


surt

Kul att när man kommer till skolan så visar det sig att vi har sovmorgon.. Och alla visste tydligen om det föurtom jag och emma, så nu sitter vi här och väntar på att lektionen ska börja, som är om en timme :O sjukt surt med tanke på att man kunat sovit just nu!! Men får ta och göra klart några uppgifter som ska lämnas in, annars blir dom nog aldrig klara. Bye


kolla vad som har kommit tillbaka

kanske världens godaste dricka!

Not Myself Tonight

älskar christinas nya låt


Det står kanske skrivet i stjärnorna


Är i lägenheten, har tvättstugan just nu så måste springa upp och ner hela tiden ;p skit segt! Kanon väder ute också, det är bäst att ha balkong när det är sånt här väder :) Kom från järpen vid två tre kanske, hade jätte mysigt igår med god mat osv! Men nu ska jag kila, have a nice day! Pöss

tittut


Some boys take a beautiful girl And hide her away from the rest of the world

Hejhopp! Har just städat klart i lägenheten, det var ingen vacker syn imorse kan jag säga! :P Haha. Men kvällen igår var iaf rätt kul, fast de blev inte riktigt som vi hade tänkt oss men. Nu har jag iaf ingen energi i kroppen alls, haha vill bara sova! Ska till järpen med jonatan om ett tag, så måste börja packa nu. Skönt att träffa hela familjen, det var ju ett tag sen. Men nu ska jag kila, pusshej! 

Haha och bilderna igår är förbjudna, men här iaf en
me and johanna


skönare med helg!

Hej. Dålig uppdatering men har vart ganska upptagen den här veckan med att fixat i lägenheten osv. Men uppdatering kommer bli bättre när jag fått ordning på allt :) Men nu ska jag kila, och ikväll blir det troligtvis partaj även fast jag är sjukt opepp just nu så kan de säkert bli kul! :) hehe. Men nu ska jag kila, take care! ♥

Och ingen får mig att må så bra som du.


Onsdag.

Jag sitter just nu och försöker att plugga på det där jävla provet som jag ska ha imorgon.. Men det går inte så bra, för jag har inte ens börjat. Åh va mycket det är just nu, det tar liksom aldrig slut? sen så har vi en bok som ska vi läsa ut typ nästa vecka som jag inte ens har börjat med. Ja jag hinner liksom inte med någon annat än det här jäkla plugget just nu, men det är bara fem snart fyra veckor kvar på den här terminen. Så får tänka så ist :)
Nej nu måste jag börja så jag får någonting gjort. Puss!


ogillar plugg!

Hejhopp. Här pluggase det för fullt, och ska snart fortsätta igen. Har ju ett stort jäkla prov imorgon.. Känner mig inte så taggad på det men, det här ska jag klara ;) Ska måla lite till också, det är lite ojämnt på vissa ställen som jag ska fixa till sen så är det klarrt! ;) Ikea om någon vecka också, så då blire till att köpa lite mer saker till rummet också, längtar tills det är helt klart. Hihi, Men nu ska jag fortsätta med pluggeriet. Skriver mer sen, puss!

måålar dag

Hejs. Idag har jag inte hunnit med någon annat än att måla (mitt rum), och blev klar för en timme sen kanske. Så det tog sin lilla tid, men som tur hade jag jonatan till hjälp som kan det där så de blev faktiskt riktigt bra tycker jag! ;) Men nu ska jag skynda mig in i duschen, sen kolla igenom provet som jag har på onsdag sen kvällsfika och dra en bra film innan jag somnar! Puss





söndag

Hej där. Har haft fullt upp hela dagen/kvällen därför jag inte skrivit nåt. Har flyttat till lägenheten nu iaf så jag sitter här, det är saker överallt just nu och jätte stökigt. Men ska försöka fixa det mesta ikväll, fast mitt rum får vänta för det ska ju målas osv. Annars så är den perfekt, jätte mysig verkligen :D hihi. Måste bara säga att kvällen igår var bäst! Hur kul som helst, och sjukt jävla mycket folk var det också! :) Men nu ska jag fortsätta städa och fixa. take care!

bilder från igår
jag och bästa julia 

found it :D

Åh vilken lättnad, hittade kameran. Eller ja jag hade glömt den hos ludde (vilken jag förstod) men vågade inte ha några förhoppningar, men nu så är jag glad igen! Och det kommer bli en toppen kväll känner jag :D Julia kommer snart, så ska vi börja göra oss i ordning för ikväll, för de är ju som sagt näldens dans gala och jag hoppas på en toppen kväll! Nu ska jag kila, take care!

bilder från igår/valborg


kamera efterlyses!

Hej. Just nu är jag på dåligt humör så har ingen lust att skriva, anledning till att jag är det är för att jag har tappat bort min kamera igår.. Och den är ny. Åh varför skulle jag ens ta med den? Om någon skulle veta vart den var så är det bara att höra av sig till mig. Varför lyckas jag alltid med såna här saker?


förövrigt så var kvällen väldigt kul, vi var först hos carro i lungvik och grillade, sen drog vi in till stan till ludde på fest och avslutade kvällen hos andreas. Åkte väl hem vid två kanske. Men nu ska jag kila, mamma och pilla kommer när som helst dom ska hjälpa mig att flytta dom sista sakerna och fixa lite i lägenheten. Skriver mer sen. Puss

PS. näldens dansgala ikväll då! Hoppas de får mig på bättre humör :)

RSS 2.0