s o f i e -

Why are we strangers when Our love is strong...

hej.
kom nyss hem, har vart hos jonas vi har käkat middag och kollat film (på smällen) haha dom som inte sett den, har missat nåt roligt, den är verkligen as bra! (y)

får se vad som händer ikv, är mega trött nu iaf. är ju så nu när de blir så tidiga mårnar. 
hade bara tre lektioner idag på skolan plus sovmorgon till tio, fast lektionerna är ganska långa men ändå, dagen gick snabbt. :) imorgon börjar vi 08.15 igen -.- inte riktigt van vid dom tiderna än, men de blir väl.

hörs mer ikv. puss
 

söndag

kom nyss hem till lägenheten, ska ta mig lite fika är så jäkla hungrig. blir nog tidig kväll ikv, skola imorgon :)

puss

dagens låt skillet-comatose


And the more I hide I realize I'm slowly losing you

hejs, käkande nyss (köttfärsgratäng) mums.
tar 18.50 bussen till stan, skulle egentligen ta den bussen som går om en timme, men den går inte för än nästa år tydligen? weird. men iallafall så ska jag börja packa snart, jag orkar inte just nu känner mig helt slut i huvet.
får se vad som händer ikv,
puss




you make me smile, Please stay for a while now.

kom nyss hem, har vart på middag.
jag är mega trööt, har vart det hela dagen fast jag sov ganska länge.. känner mig inte riktigt kry faktiskt, bara jag inte blir sjuk är jag glad. men nu snart ska jag hämta syster på moppen, sen blire sooova. hoppas jag känner mig piggare imorgon.

godnatt

lördag

godmorgon, vakande för en stund sen.  fyfan va skönt det var att sova ut, det behövdes verkligen.
idag så blir det makeover på tina, jag ska färga hennes hår mörk brunt och klippa hennes lugg, det kommer nog bli skitsnyggt. :)

får se vad kvällen har att bjuda på, vi hörs mer sen. pussssen

jag skulle kunna leva utan den där blicken som får mig ur balans

kom nyss hem, kvällen spenderades med tina och mandus, mandus den sköningen som jag inte träffat på heela sommaren har jag saknat, extra kul att få träffa han ikväll. :)
nu ska jag packa ner lite saker från mitt rum osv som jag glömt tagit till stan som ska till lägenheten, mamma åker in med det imorgon.

men jag ska skynda mig att göra klart de där ikv, sen blire fan sängen. är trött som ett as.
godnatt


Where were you when everything was falling apart?

hej, är hemma hos mig nu med tina. ska snart ner på stan och ta bussen till järpen, fast vi ska förbi krovmacken och köpa mat, är staaaarving!

skolan var sjukt slapp idag, vi skulle egentligen sluta tre men fick gå efter matten som slutade 20 över tolv, då drog jag emma annie pär och lizette ner på stan. trevligt trevligt :) ikväll får vi se vad som händer för kul, är ju mycket folk i järpen nu när skolan har börjat . känns som jag inte vart i järpenpå evigheter ska bli skönt att träffa familjen också.

men nu ska jag kila, skriver mer ikv. ha en toppen kväll! :) pusssssssss

To late, to late, to little to late

åt nyss middag ja jag vet det blev lite sent, men whatever. Sanna och emma är iallafall här nu :) emma kom ungefär en timme efter sanna, sen så gick vi på stan och handlade sen på videoteket och köpte två filmer (flash dance & prime) så nu blir det movietime, har laddat upp med chips och dipp. Så nu blire tjocka.

ha en bra torsdag kväll!
 
jag och mina pinglor, hahah bilderna bjuder vi på.

Torsdag

kom nyss hem, har vart på stan och fikat med pär emma och lizette :) ska snart ner på stan igen och möta sanna, det gillas. har inte träffat henne på evigheter!

jag är heeelt slut känns det som, hade ju vanliga lektioner idag på skolan, visst det var inte så jobbigt gick mest igenom massa saker, haha men jag är inte så bra på att lyssna. så ja, men iaf får väl ta med en termos med kaffe när vi ska gå till fyra om dagarna, annars kommer jag verkligen inte orka ;p

men jaja, ska ta mig nånting och äta nu. sen möta sanna. tjao
PS. imorgon är dte helg! (Y)

trötter

ja, bloggen får se ut såhär så länge kommer ändra lite imorgon men orkar inte göra det nu. blir ju så snabbt less på min design så det blir mycket varitation.
snart blire nog fan sängen känner jag, börjar ju 8.15 imorgon, plus att vi börjar med lektioner, jippy...
imorgon efter skolan så kommer sanni banni och hälsar på mig till fredag, hon skulle egentligen också gå pc, men ändrade sig i sista sekund och valde järpen ist, snyft..

nej nu blir det sooova så jag orkar ta mig upp imorgon. sätter klockan på halv sex så jag kan snooza en timme eller två.

den här låten gillar jag


It doesn't matter who's wrong or right

Kom nyss hem. jag är heelt slut, vi hade brännbolls tunering på skolan nyss. sjukt varmt, men det var kul ändå.
känner mig inte så pepp på skola imorgon, med tanke på att vi börjar med vanliga lektioner (suck) men klassen är skön så de är bra :) plus att det bara är två skoldagar sen helg, skönt att få sova ut lite faktiskt.
 
måste kila, skirvs mer ikv.

gillar den här låten med sarah dawn finer

16:54

tjena tjena.

kom nyss till lägenheten,  har vart med tina på stan.  ännu en skoldag har gått, jag tror veckan kommer gå ganska snabbt ja. Men idag gjorde vi väl inte så mycket på skolan,  imorse hade vi några sammarbets lekar, det var faktiskt lite kul ;). sen Så har vi fått massa information osv. så ganska slapp dag. det är ju på torsdag allvaret börjar, då vi har vanliga lektioner.


skön cover, bätttre än orginalet eller vad säger ni? ;)

I'm asking him to change his ways

första dagen på skolan är avklarad, kul dag. träffat lite nytt folk oså, och klassen verkar trevlig :) så det känns bra! men jag hinner inte skriva så mycket nu, så skriver mer ikv. pusss

-

tack för den här sommaren ♥

Bara om några tímmar är det skola, och slut på lov och sommar.
jag och annie taggar till imorgon, ny skola ny klass osv, blir lite spännande.


det här är dina, världens sötaste hund. det är dom som jag sov hos inatt på rödön som har den här sötnosen.

sista dagen på sommarlovet

I'm hoome now, mamma sjudsa in mig för en halv timme sen kanske. Och de är ju kalas väder ute ju, så får se vad jag hittar på idag (eller ja halva dagen har ju typ gått) orkar inte sitta inne och dega iaf. daniel (min bror) kommer snart hit, så jag sitter och väntar på han just nu. sen ikväll kommer annie. HALLÅ NU ÄR DET BARA EN DAG KVAR! sen är det tillbaka till verkligheten. jag vill ju ha mer lov, och mer sommar. det är läskigt va fort den här sommaren har gått egentligen?

men nu ska jag ta mig lite fika och vänta på brorsan. pusss

haha tänkte ju lägga in bilder sen i fredags men jag tror jag ångrar mig, ingen blev speciellt bra. dom dyker nog upp på facebook eller så ist

annie & jag iaf! ♥

ska vi ta igen förlorad tid?

kvällen var kung igår! haha, kommer bilder sen ;)

just nu är på rödön ( min moster bor här) följde med mamma, bodil (min moster) ida och ella hit. tänkte vara här tills imorgon, skönt att komma bort ett tag, plus att det är mysigt här :) får se vad kvällen har att komma med, är rätt sliten från igår så jag vet inte om jag orkar göra så mycket. sen så kommer jag ha fet ångest imorgon eftersom det är skola på mååndag,  det kommer ju bli kul och spännande eftersom att är nytt, men slipper gärna det där pluggandet. nej nu ska kolla om det snart är mat, magen är väldigt tom känner jag.

ha en trevlig kväll allehopa! :)

your love

godmorgon godmorgon

vaknade imorse av "soofie vart är hårfönen?!" då var det elin som va uppe och donade, hon började ju nio idag stackarn, och jag somnade om som en stock sen, tvingade mig upp kvart i elva för jag kan ju inte ligga och sova bort hela dagen nu när jag äntligen börjar bli trött vid tolv halv ett igen. måste man så måste man.
Och nu är det bara tre dagar kvar till skolan?! :O herregud...  jag vill ha mera sommar, så är det bara. hoppas jag valde rätt linje nu bara, det känns rätt iaf! :)
Och pc, de är ju ingen liten skola heller,  kommer nog ta ett tag innan man lär sig, kmr gå vilse en hel del första veckorna, höhö.


annie kommer till mig idag, runt två eller nåt sånt. har inte träffat henne på hela sommaren?! Sen kanske emma kommer också, vi får väl la se. Och ikv blir det utgång! kommer nog tas en hel del bilder, som jag lägger upp sen!

men nu blir det frullebulle, ha en najs fredag allihopa! :) pussss



lite trötter

kom nyss hem, jag och elin har vart ute och åkt bil med hennes kompisar :) Och just nu är jag vrååååå å å ål hungrig! ska ta mig lite käk, och elin hon ska upp på skolan imorgon så blir en tidigt kväll för henne, höhö. nej men tycker faktiskt lite synd om henne, få två dagar mindre av sommarlovet liks?! men det är väl så om man ska gå vittra. jag ska sova snart jag också, är mega tröööt. men först så ska jag äta! godnatt :)

me and pelin


vart är du när jag behöver dig som mest?

har nyss vart hos pappa och ätit, skönt att han bor i närheten så jag kan gå dit och äta när jag vill. fastnade på two and ½ men nån timme också, haha bäst! Men iaf så väntar jag på elin, hon ska sova hos mig inatt. så får se vad vi hittar på för kul ikväll :)

skriver mer sen. pusss

Godmorgon

 ännu en ny dag, hallå? det va ju nyss fredag, dagarna bara springer förbi. Kan dom inte få gå sakta den sista veckan iaf,  men icke.

tina och emma kommer till mig idag och hälsar på, så det blir trevligt :) ska gå och möta dom om nån timme.
Nu ska jag käka lite frukost osv. skriver mer sen. pusss

hungrig, trött och förvirrad

jo förresten, Har jag berättat att alla mina bilder och musik är borta på datan? ALLTING ÄR BORTA! :o
jag va tvungen att formatera om den, eftersom den dampade. Så nu har jag inga bilder, ingenting helt enkelt. så det är bara att börja om på nytt. störande iaf

Kom iaf nyss hem till lägenheten. har slaggat hos en kompis inatt, inte ätit någonting sen middagen igår, så är vrååål hungrig. Idag blir det hårfärgning, ska bara färga bort utväxten och det som har blekts av solen, så de blir samma gamla vanliga brun färg, börjar bli ganska less på den, vill göra nåt nytt med mit hår men vet inte vad? får bli en annan gång.

men nu ska jag ta mig lite käk. och typ sova, nej det får jag inte. håller ju på att ställa om dygnet nu, så de blir tidiga kvällar den här veckan.. för ni vet ju vad måndag innebär. skola skola skola


tisdag

just nu är jag inte glad, inte glad alls! nej men jag skulle ju åka till stan med 15.35 bussen, märkte inte att klockan blev så mycket så jag fick stressa hur mycket som helst, trycka ner alla saker i väskan så de knappt gick att stänga, sen skulle daniel köra ner mig till stationen, men när vi hade kommit en bit så kände jag i väskan, och sjävklart så hade jag glömt nycklarna, så jag fick ju panik och sa åt daniel att vända så vi vände mitt på bron och körde hem, men nej ingen nyckel hemma inte, då kom jag på att jag glömt den i mammas bil igår, och hon kommer hem vid fem idag så nu måste jag vänta ännu längre.. Aja finns ju ingenting att göra åt det nu, men lite segt vare ändå.

jag älskar den här dansen! 

I'm back!

Nu kommer en hel drös med bilder

Kvällen med pelin
vi hittade en söt liten park med söta små blommor, så vi tänkte "varför inte stanna och ta kort?" haha kan ju inte påstå att bilderna är sådär skit snygga, men de sket väl vi i! ;)




Helgen i leksand
det var  jobbigt att åka därifrån imorse, har haft de jätte trevligt ihelgen.
jag jolin och stefan kom fram runt ett till leksand på fredagen, chillade bara och så på dagen, sen efter maten så cyklade jag och jonatan ner till ejendals på hockey match, sen när vi kom hem så hade mamma och pilla också kommit, så då var det full rulle hemma där, det blev musik och massa skratt hela kvällen.
lördagen,så var det tänkt att jag och jonatan (kusin) skulle på sommarland, men blev inte så, så tog det bara lugnt på dagen, på kvällen va vi på hockey match allihopa, leksand-mora, leksand vann såklart.
På söndagen var vi och bowlade, var tänkt att vi skulle åka hem då men ville stanna en dag till. Så det har vart en toppen helg iaf! :)


Kom som sagt hem imorse, var istan en sväng på dagen tills mamma kom och hämtade mig och jolin, så jag följde med hem till järpen, har vart med tina ikv, vi har bara chillat. Imorgon åker jag till stan igen, ska fixas och trixas lite mer i lägenheten. godnatt på er, sov sött! PUSSSSSSSS

pussssssss

ändrade planer, kommer hem imorgon ist :) så uppdaterar då, och då kommer bilder också!

leksand

är i leksand nu jag! :) så kommer inte skriva nåt i bloggen ihelgen, så skriver igen på söndag/måndag beror på när jag kommer hem. Imrgon blir det troligtvis sommarland, med jonatan och frida (kusinerna) och jolin lill tossingen, & på kvällen hockey match leksand-mora. ikv blire bara chillll

men ska gå, hörs pusssss

just remember to always think twice

elin har åkt nu. idag har vi vart ner på stan och handlat en massa (eller ja det var jag som handlade), så just nu är jag hemma i lägenheten, måste snart börja diska.... men jag orkar bara inte just nu.  tänkte ju lägga in massa bilder som jag och elin tog igår, men har ju sjklart glömt sladden i järpen -.- så får vänta tills på måndag då jag kmr dit igen, så får jag lägga in dom då ist. Imorgon blir de leksand också, med jolin och stefan, vi ska hälsa på släkten, myspys. har ju inte ´vart i leksand på hela sommaren, så ser verkligen fram emot det. men jag måste gå nu. bloggar mera sen. pusss

'cause the lie becomes the truth
 

01:12

är med elin nu, vi har nyss kollat film "the wedding crashers" svullat en massa har vi också gjort, men skriver imorgon om vårat äventyr på stan. HAHA, för nu är vi mega trötta. godnatt sov gott folks :)

PS. massa härliga bilder kommer sen också! :)


godnatt folks.

sitter just nu i min lägenhet, möbelerad och klar, bara tvn, klä grej och lite små saker kvar :D
ska sova i den inatt första gången, höhö. får se om lilla jag klarar av det, så mördrädd som jag är. men de ska nog gå bra, och imorgon blire nog först stan, sen kommer troligtvis pelin och hälsar på ;) men nu blire sängen, sov gott. pussss

den här mys låten får avsluta kvällen


godmoron

tröttare tjej får man leta efter   visst jag la mig  tre så jag får skylla mig själv, men Nu ska jag vekrligen försöka ställa om dygnet, sommarlovet börjar ju som sagt lida mot sitt slut, uhuu :( tråkigt men sant

Ikväll blir det flytting som jag kanske redan har skrivit några ggr, men jag är värsta excited :) men nu måste jag fortsätta med packningen. skriver mer ikv. pusssss


But still you live inside of me

bra skit!

flytta flytta

Va duktig jag känner mig nu, ikv har jag hunnit plocka i sär sängen (eller ja mamma hjälpte mig) och slängt byrån och packat ner massa små prylar som jag ska ha med mig (det tog lång tid) och nu är det bara tv bordet, dvdn, sterion och skrivbordet som är kvar i mitt älskade rum, fast skrivbordet får vara kvar det vill jag inte ha med mig, och tvn ska slängas för den är bara skit, så jag tar pappas gamla tv ist, de är inge fel på den.  så imorgon åker jag in till stan och flyttar in alla saker, spännande :) min rygg är typ paj nu.. Men nu ska jag kila, skrivs mer sen. pusssss

jag är arg

arg på min data som inte vill fungera som jag vill! den brukar ju aldrig strula såhär ju?! blä blä

kom iaf hem för en stund sen, jag och tina va på stranden och grillade lite maschmallows och pratade om allt mellan himmel och jord.  jag emma och ida, sitter och kollar på nåt program just nu på fyran (the inventor) eller vad de nu heter, det är en tjej som har kommit på en as smart BH, där inte banden syns på ryggen, as smart tycker jag. jag skulle köpt den direkt om den kom i affärerna :)

men nu är jag så trött så jag tror de blir sängen. godnatt och sov gott everybody, pussss

grilla grilla

you can never break me

åh min data kan ta sig nånstans! den fuckar sig hela tiden. jag kan inte se om de är någon som har uppdaterat i sin blogg, de är bara massa gamla inlägg, så jag får gå till pillas data och läsa bloggar -.-  vilket jag inte orkar, att springa dit hela tiden,nej de gör jag inte. så jag hoppas att min data fixar sig snart, den brukar vara så bra att den fixar sig av sig själv ibland, jag har till och med vattenskadat min data riktigt rejält och den repade sig efter det. inte illa, men just nu har jag lust att slänga den i väggen. blä

sitter just nu och väntar på tina,vi ska iväg till stranden eller nåt, är ju kanon väder nu ikv! :) Och hon är äntligen hemma, fast bara över en dag för imorgon åker hon bort igen, som om de inte räcker att vara borta nästan hela sommarlovet redan? haha

JAG HAR ONT ÖVERALLT! träningsvärk ogillas

 michael jackson michael jackson michael jackson, kan man få nog av han? svar nej.

söndag -.-

Kom nyss hem från en helg på valla, trevligt trevligt. Nu ska jag packa upp lite saker, sen så ska jag gå igenom hela mitt rum och kolla vad de är jag inte vill ha kvar osv, och packa ner det jag vill ha med till lägenheten för på tisdag kväll flytter jag. eller ja inte helt har ju fortfarande kvar mitt gamla rum här i järpen, men vi tar dit sängen, sterion, tvn lite små saker osv.. :)

men nu är det mat. skriver mer sen, pusssen


Slow down, you crazy child

här kommer lite bilder från våren 2009, vissa bilder som aldrig kommit upp tidigare, ett jäkligt bra halvår som gick alldeles för fort.



ojoj, de va tider det ;) har miljoner mer bilder, men nu orkar jag inge mer. många minnen


You've got your passion, you've got your pride
but don't you know that only fools are satisfied?

good morning sunshine!

bra jävla väder är det ute också, äntligen! nu blir det stranden. pussssssss

I guess I need you, baby

hej. har inte skrivit sen igår, ojoj tråkigt. men har som inte haft tid liksom. just nu sitter jag och fryser de är så jäkla kallt hemms hos oss just nu, uvva. ja jag har väl inte så mycket att berätta just nu, så vi  slänger in ett klipp av min bästa låt, mmmmmmmm det gillas!  

är glad att ha dig i mitt liv igen :)



My weakness caused you pain

ny msn.

Nu har jag skaffa mig en ny msn, eftersom jag hatade namnet på min gamla, haha! nej men blir lättare med det hära



sofiejohanson@hotmail.com är min nya msn! så de är bara att adda!!!


godnatt världen

världens bästa film om jag får bestämma (the notebook) första gången jag såg den så satt jag och bölade mig igenom hela filmen, ni som har sett den förstår säkert! ;p dom som inte sett den, har missat nåt.

kolla dom sista minuterna, bästa scenen. ryser i hela kroppen för hur bra filmen är.


nu ska jag sussa, har ju vart uppe sen nio. också ska jag säkert upp tidigt imorgon för vi ska på dollar store i svenstavik, där har dom så jävla mycket. köpa lite till lägenheten kanske jag gör också :) sov gott allihopa!

be careful who you love

Nu är jag hemma i järpen igen, så nu ska jag berätta lite om min vecka.

Onsdags ¨
åkte hem till järpen på dagen från stan, och när jag kom hem så var hela min släkt hemma hos mig redan. myspys! jätte kul att träffa alla samlade :D min kusin caroline också, som bor i prag nu mera stannade några dagar längre, så alla han träffa henne, så de va jätte kul. på kvällen blev det middag,tipsrunda, skratt, bad, basta och massa mer :)


 
Torsdag
klev upp rätt så tidigt eftersom jag skulle med 20 över elva tåget till stan med sanna tina och emma! :) vi tog det bara lugnt och chillade på dagen, och taggade massa till kvällen. första kvällen på yran va jäkligt kul, takida spelade ju, de bästa bandet! :D fast jag och emma va ju inte så smarta så vi hade ju på oss klack skor, och mina hade jag aldrig använt förut, så jag fick fulla fötterna med skavsår, det började blöda osv. inte najs. så vi tänkte bara dra hem en sväng och byta skor sen komma tillbaka men så blev det ju icke. haha!

sanna och tinaa

Fredag
dagen började med att det var så jäkla bra väder så vi gick ut på mitt tak och stekte. sen drog vi ner på stan och kollade lite, men vi orkade inte vara där nå länge, det var sjukt varmt ute plus att de gick ju knappt att ta sig fram på stan för det var så mycket folk. sen på kvällen så drog vi först till ludde och hängde lite med dom, sen drog vi till yran. inget speciellt bra band var det som spelade, men de va kul ändå!


Lördag
vi gick ner till badhusparken efter vi vaknat på morgonen, där var de sjukt mycket folk eftersom e.m.d skulle spela, vi trodde dom skulle spela två men dom började säkert spela tre eller nåt, för det var någonting annat på scenen innan, så vi gav upp orkade inte vänta nå mer. taggade sjukt mycket för kvällen när vi kom hem. lördagen var bästa kvällen helt klart!Lady gaga lady gaga! Och jag skulle ju se dead by april och amy mcdonald men missade ju såklart båda av dom, så jäkla typiskt... men annars va kvällen toppen! Men jävlar va folk det var på lady gaga, haha jag och robin tappade bort emma robin och louise när vi skulle ställa oss nånstans. så vi stod väl inte på nåt jötte bra ställe, men fick sitta på hans axlar så då såg jag perfekt ;)

visst gjorde vi snygga lady gaga t-shirtar? ;)


Söndag
Jag och sanna chillade hela dagen, åkte till ludde en sväng och hämtade de vi glömde i fredags, och sen drog vi på max och käka, olle och jonte följde med. sen på kvällen var vi med robin och robin, var mest ute hela kvällen, sen åkte vi hem till mig och kollade morgan pålsson, kung filmen :) vi skulle åkt hem med tio bussen, men stannade en natt till. så vi tog tio bussen imorse ist, så ni kan ju gissa om jag är trött nu.
 sannni banni
 and mee myself!

Aja nu är yran över, och tack till alla som gjorde den så sjukt kul! :D  ser redan fram emot nästa år! Inge länge nu kvar av sommaren, buuuhu :( får göra det så kul som de kan bli dom sista veckorna! men nu håller mamma på att göra pannkakor, mumma. skriver mer sen. pusssssssss


sliten?

Nu är yran slut....... buhu. vad ska man se fram emot nu då? nej ingenting. snart sitter man i skolbänken igen. men yran va kung iaf! Uppdaterar ikväll, och då kommer bilder också! Pussssssssssssssssssssss

RSS 2.0