s o f i e -

taggad

en dag kvar! TAGGA :D

godmorgon allihopa.

 jag kom alla fall i säng vid fyra igår, jag gjorde ett försök vid ett/halv två, men de gick inte så bra nej. Har inte lika ont i halsen idag, men de gör fortfarande väldigt ont. ska snart gå och handla halstabletter påväg till bussen. Jag ska ju åka hem till järpen idag eftersom vi ska ha släktkalaset hos oss ist, skulle egentligen bli i offerdal men de blev ändrade planer. jaja nu ska jag dra mig, skriver mer sen. pusss


är i stort behov av halstabletter ....

nej nu ger jag upp, jag vill inte vara vaken längre när de gör såhär ont! jag har provat med tee, men de funkade ju inte, gör fortfarande lika jävla ont. pappa har tydligen tagit med all medicin till goootland, och ingen halstablett har jag heller, och allt är stängt, hade seriöst sprungit ner nu med bara natt t-shirten om de fanns någonting som var öppet, så ont gör det! jag kommer troligtvis inte kunna somna på ett partimmar, men nu ska jag sluta klaga för nu ska jag hoppa i sängen! 
skriver imorgon, hoppas ni får sova gott. pussen 

hej. hejdå

den här låten säger allt.


aaj aaj.

min hals har ont.... kan knappt svälja för de gör så himla ont. börjar väl få halsfluss eller nåt liknande, åh kan man inte bara få vara frisk? segt. 
 
kusinerna och jolin åkte nyss hem, (dom jag var barnvakt åt igår) så jag sitter och lider med min hals just nu -.-
har köpt min tredagarsyran biljett idag ocksååå :D TAGGA SOM FAN TILL TORSDAG! fin veree är de uteee, så just nu är allting på topp! :)

ska inte sitta här nåt mer nu, skrivs mer sen. pusssssssss


the way you make me feel

ska snart sätta igång och packa eller jag har tänkt och göra det i snart två timmar nu, men de kommer alltid något i vägen som jag ska göra. men snart så ska jag börja. åker ju som sagt in till stan idag,åker väl runt fyra-halv fem så jag har väl egentligen inge brottom,ska bara slänga ner allt som finns i garderoben så är jag  nöjd (: jaja nu har jag inte tid att sitta här och skriva, skriver mer ikv. pussss

jag har fått någon slags michael jackson feber, han har alltid vart min stora idol men efter hans bortgång är hans musik nästan det ända jag lyssnar på nu. så jävla bra är han!
Kolla in det här klippet, haha jag har sett det 100 ggr men tröttnar aldrig på det, mina största idoler på scen, det är inte illa det ;) Britney spears & michael jackson.

when your world falls apart like shattered glass

haha bli inte chockad nu när ni ser bloggen, visst den är lite svart men ville prova nåt nytt, gillar att exprimentera lite ;p va så trött på det vita men jag lär väl ändra ganska snart igen eftersom jag blir så less så snabbt. jaja nu är det gjort, och min rygg är paj känns det som.

imorgon åker jag till stan, ska till papsi fast han är inte hemma, han åkte till gotland idag i tre veckor, wihoooooooo, haha.
jag ska vara barnvakt åt lillsyster och kusinerna från leksand, eftersom the adults ska på ståket imorn kväll. också kommer ju min morbror från nya zeeland och hälsar på eftersom han fyller eller har fyllt 50, så de är fett släkt kalas hos oss på onsdag. ojojoj haha, nej men ska bli kul att träffa alla, vissa träffar man ju inte så ofta ;)

stannar istan på tisdag också, får hoppas elin kommer in och hälsar på mig, kanske kör en repris från fredagen vi hade för några dagar sen, höhö.
sen blir det tredagars yran, lite sol på det så kan de inte bli så mycket bättre! nu ska jag kila. pussen

den här låten är så sjukt fin.

borta bra hemma bäst... riktigt så är det inte

visst det är skönt att vara hemma, men inte lika skönt att komma hem till molniga trista vädret som vi har i den här byn året runt ungefär.

Har iaf kommit hem från skåne nu, tåget kom fram klockan åtta imorse, så jag funderar starkt på att gå och lägga mig igen... Mår illa och yr i huvet är jag, så lite sömn skulle sitta fint just nu. Har haft det jätte bra i skåne, så kändes lite tråkigt att åka därifrån. Visst värdet sög nästan hela veckan men gillar skååne ändå, har hunnit med att gått på tivoli, åkt massa karuseller, åkt till danmark, shoppat en massa, badat, solat, hanldat upp alla pengar, plockat snäckor, käkat enormt mycket klass osv! :)

lite bilder, sjklart så gick min kamera sönder på nåt jävla vänster, så kunde inte ta nå bilder med den. men har ju mobilen och jag tror nästan det blir bättre bilder på mobilen är vad de blir på kameran.

fredag

Hey kära blogg och läsare.
vaknade för en stund sen, har hunnit duschat ätit frulle och städat hamster buren, haha ´duktiga jag. Ska snart börja packningen till skåne, och det är inte lättast att packa om man ska vara borta en hel vecka, jag vill samtidigt ha med mig hela garderoben men jag ska shoppa en massa också, och det är inte mycket som ryms i min lilla resväska, så jag får ta med ändast de viktigaste och lite till :) när jag kommer hem så är det yran veckan :D hur najs är inte det då?! det är de man sett ifram emot mest ju! tredagars blir det ju också. najsnjas. men efter det är det ju typ inget kvar av sommatlovet... hur kan det ha gått så fort?! aja får njuuuta så länge det är sommar.

men nu ska jag börja packningen, bloggar troligtvis innan jag åker ikv också. pussen

bild från förra sommarlovet när jag och kajsa var i leksand. åh älska dom tiderna

inte på topp idag

dagens låt britney spears-everytime


Godmorgon på er. Jag vaknade nyss från än mardröm, mitt hjärta slog så jävla fort när jag vaknade så jag klev upp istället, annars hade jag nog kunat sova mycket längre. Har ju fått ögoninflammation igen under natten, jag fick ju det i söndags när vi var påväg till sthlm, det var verkligen obehagligt. men sen så började de blir mycket bättre på måndag kväll, men igår så blev de värre och idag är det inte så bra. Men jag ska ta lite ögondroppar och greys så får hoppas de blir bättre. Ont i halsen och huvet har jag med, det suger! Får försöka krya på mig ;)

Hemma igen

Kom hem från sthlm idag, tåget kom väl från till stan runt två. sen åkte vi till nälden och hälsade på mormor en sväng, kom väl hem till järpen runt halv fem, käka middag, packade upp osv. Britneys Show igår var verkligen hur grym som helst! Hon är min största idol och äntligen fick jag se henne!! ;) Men som sagt, inte så mycket sömn under dom här dagarna, så nu är jag typ heelt slut. Så ska snart hoppa i sängen för att ta igen min sömn, men först lite bilder från konserten. ;)
Ps. håller typ på att bli sjukt könns det som, halsen huvet gör ont, men det är kanske bara för at jag är tröööt. vem vet liks ;)



v


Söndag. snart kväll

Hey! Nu är det bara tre timmar kvar tills tåget går, ska packa ihop det jag ska med mig nu. Ska ju bara vara borta i 1½ dag så behöver inte så jätte mycket men ändå. Måste ju ha plats för det jag ska shoppa också, om jag hittar nåt fint vill säga.
Och imorgon kvälll blir dte  BRITNEY SPEARS, äntligen ska jag få se henne live. :D



hej jag är trött

Kom nyss hem till pappa igen. och jag säger bara en sak, kvällen igår var vild! Haha bilder kommer senare :)
Och jag är lätt den tröttaste flickan på jorden just nu, hur många timmar vare jag sov i natt då? 1.5 eller? Jaja, får ta igen min sömn inatt, då jävlar ska det sovas!  Hoppas alla hade en super fredag för det vet ju jag att ja hade iaf. puss

a good night sleep

Vädret börjar inte arta sig!! det öser ner regn nu, vad är det här?! Ska vi inte få någon riktigt sommar i år eller? hm, trist. hoppas verkligen det blir bättre till veckan. Haha vilket tråkigt inlägg det blev nu, men känner mig så deprimerad när vädret är kasst..,. så finns inte så mycket annat än att klaga!

Torsdag men vart är alla?

Hey på er! Har packat allting som jag ska ha med mig till stan nu, så allt är packat och klart, Åker väl om en timme kanske, har med mig massa kartonger och prylar till lägenheten också. bloggar mer senare. puss

Nu har stjärnorna kommit fram

Sitter just nu och kollar på "so you think you can dance" tjejerna och killar kan verkligen dansa. och att se dom dansa sådär, får mig verkligen att sakna dasen så sjukt mycket... Det får mig att undra om jag valde fel gymnasie val, varför valde jag inte dans?! Men jag vill ju samtidigt gå omvårdnad, eftersom det är inom vården jag vill jobba när jag blir äldre,  tex sjuksköterska eller läkare. Så får hoppas jag valde rätt iaf! :)

Imorgon bär det av till stan, har fått massa saker från pillas gamla lägenhet till min som jag ska åka dit med imorgon,  ska greysa lite me det osv. Sen på fredag så kommer elin :D :D
Idag så va jag olle och daniel på markden här i järpen en stund, kolla runt lite osv. Men det regnade så de förstörde.. Fanns inte så jätte mycket intressant faktiskt, daniel och olle köpte munkar, Och dom var inte varma om man säger så. iskalla och jättesmå, inte värt.

Men men, ska packa ner lite saker från mitt rum.
Skrivs mer sen, puss


<3

för dom som inte redan kollar så är det michael jacksons dangerous turne på fyran, så slå på tvn om ni inte redan har den på, värt att se. Det finns inga ord för hur jävla grym han va! Idag begravdes han, så det är en dyster dag idag.

I don't know if I can yell any louder

Dagens låt  Pink - Please Don't Leave Me

Vaknade för en stund sen, om ca en timme ska jag till hc och ta en spruta (mamma ska ta sprutan) för fästingar som jag alltid gör var tredje år, gruvar mig som fan nu. jag klarar verkligen inte av sprutor, det får mig att rysa i hela kroppen, det gör inte speciellt ont men jag hatar det ändå, urscha. Och inte nog med det,  det är så deprimerande väder ute också. Vart har solen tagit vägen? Nu är det på tiden att den kommer fram, vi hade ju så fint väder nyss.

sånt här väder vill vi ha!


I'll Be Your Everything If You Make Me A Star

"Hey Baby Do As You Want
I'll Be Your Night Lovin' Thing
I'll Be The Freak You Can Taunt"

dagens låtar 
Michael Jackson-Billie Jean   <3
Dead by april-Erased

Känner att min blogg börjar på att bli väldigt tråkigt just nu, jag lovar att jag ska bli mycket bättre på det, mer inlägg och bilder ska det bli. Men nu när det i sommar så hinner jag nästan aldrig, men ska bli bättre på det! ;)

Lördagen spenderades hos morfar i valla med mams jolin och ida, vi åkte och tog ett dopp på kvällen, det va så jävla skönt i vattnet! Sen massa spel godis och skratt på kvällen. Och idag har vi bara chillat, vart till stranden en sväng tog ett dopp och solade, men gick nästan inte för alla jävla bromsar/mygg/knott osv...............

Nu ska jag rocka michael jackson lite mer, sen får vi se vad som händer.


lööööördag,

hey, nu åker jag till stugan tills imorgon. finns på mobilen! (Y) pusssssssss

From the couch to the counters of my kitchen

Inget fint väder idag inte. Sen hörde jag att det skulle regna i veckan.... buhu, det gillas inte. Får åka bort till något solit ställe.
Nästa helg så far jag och mams till sthlm på britney, det blir galet. PS. sov i lastbil inatt, nåt av det oskönaste jag gjort haha, men måste prova allt minst en gång satt ;) 

What I have in me In my mind is you

fan va vi ska dansa till dead by april på yran, och takida och amy och LADY GAGA osv ;) fan va vi ska dansa helt enket.

jaja kom nyss hem från öp hallen, har vart och kollade när emma (pillas dotter) spelade, och hennes lag (järpen alltså) vann ju såklart  ;) så nu är jag i stan hos pappa alltså. får se hur länge jag stannar. bloggar mer sen. pussen

Underbara sool

Konon väder är det ute. snart kommer olle jag ska klippa han. bloggar mera sen! pusssen

RSS 2.0