s o f i e -

Stockholm

Nu är jag i Stockholm, kom hit igår vid halv elva tiden på morgonen! Vi har inte gjort så mycket än , bara chillat typ. Imorgon är det nyårsafton och jag är pepp på det iallafall:) puss!


bra filmer man bara måste se

Om man gillar kärleks filmer så ska man absolut se den här! Sjukt bra och fin. Dock väldigt sorlig, jag lipade mig genom halva filmen.
Och den här ska man se om man gillar animerat, väldigt mysig film:)
Och den här rekommenderar jag stark för dom som gillar actionkomedier! ;)

some things never change

Hej! Jag hade en underbar julafton med släkten, det var bara stefan i nyazeeland som fattades annars så var alla samlade. Kollade kalle, åt god mat, öppnade julklappar och bara umgicks :) Puss på det. Jul dagen tillbringades hos mormor med släkt också, och igår så åkte vi hem. Idag har jag jobbat hela dagen, sov tre och en halv timme inatt och har jobbat sen kockan åtta till fem så det känns som jag kommer somna gott inatt :) Ska bara äta och kolla några sex and the city avsnitt först. Imorgon kväll åker jag in till stan till vickan, för tidigt på torsdag morgon åker vi till stockholm. Det ska bli såå skönt att komma bort :) är bra less på mycket här hemma. Puss
Här är lite bilder från julafton
Jag tycker om er alla sååå mycket! Det gäller att ta vara på sånna här tillfällen när dom väl händer. ♥

GOD JUL ♥

Hoppas alla får en as bra julafton! Jag ska fira min med släkten på rödön, kusinerna från dalarna och prag kommer som man inte träffar så ofta, så det ska bli såå kul :D Puss!

torsdag

Hejhopp. Just nu ligger jag minus på kontot, blev alltså för många cider igår i åre men hade en as rolig kväll iallafall. Tack för det tina och alla som var med! Idag var jag in till stan en sväng för att fixa den näst sista julklappen, så har bara en till julklapp kvar nu men som jag ska göra klart själv with my bare hands , så det känns suuuper skönt att ha det klart. Brukar alltid sterssa in i det sista med klapparna. Har även betalt till klass kassan och lite räkningar, så nu har jag inga skulder kvar så det känns också asa skönt. Bara det att jag har noll money kvar. Nu ska vi klä julgranen, mys! Puss

party night!

Nu sticker jag till tina!

Onsdag

Hejhopp! Idag är jag hemma, jag tog ledigt. Kände att det inte var så stor mening att åka ända till stan när vi knappt har någon riktigt lektion och den är inte ens på två timmar så det kändes bättre att stanna hemma och ta igen lite, plus att jag kan komma i tid till tina sen. För ikväll ska vi nämligen fira tina eftersom hon fyller 18 idag!!! Grattis vännen :D Vi ska in till åre och äta, och sen får vi se vad som händer. Är taggad iaf :)

i brist på annat

Så hittade jag en lista. ;) yeeey

Beroende av: små äta
Hur imponerar man på dig? genom att vara sig själv, få mig att skratta och visa självsäkerhet till en vis del. Och få mig att känna mig trygg
Brukar du skratta för dig själv? Ja om jag tänker på något riktigt roligt, eller pinsamt
Hur känner du dig nu: sådär trött och hungrig som jag kan vara ibland
Vanligaste färg på dina kläder: svart, vit och någon glad färg som rosa
Vad tycker du om fötter: Gillar ej, om det inte är bäbisars såklart
Vad saknar du: Sommaren, skratta så att tårarna rinner, resaaa!
Hade du en bra kväll igår: Den var helt okej.
Favorit dryck på morgonen: KAFFE!!
När brukar du oftast gå och lägga dig: Varierande, oftast mellan 22-24
Är du blyg?: Om man känner mig så är jag inte det, men annars så är jag rätt blyg
Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Kanske inte kärlek direkt, men potential till det... ;)
Vad gör du i morgon: Jag går i skolan och tränar på kvällen
Vad är det värsta du vet?: Sånt som vi inte kan styra över: olyckor/sjukdomar, folk som ljuger eller beter sig som svin osv!
Vill du gifta dig: Oyes!
Vill du ha barn: Ja, many many
Vad dricker du helst när du är törstig: vatten!

Nu har jag tränat för kvällen och är riktigt slut, så jag tror att jag kommer somna gott inatt! :-) Puss

tierd

Hejsvejs, idag så har jag varit jätte trött. Sov kanske mindre än fyra timmar inatt så det finns ju en anledning till det. Hade bara en lektion imorse, och tur var väl det annars hade jag nog somnat på den sista. Kunde ta tidiga bussen hem, så skönt att komma hem tidigt för en gång skull. Ikväll blir det träning, har inte tränat på flera dagar nu så det känns som det är läge att ta tag i det igen!

Att växa är att pröva sig fram med hjälp av försök och misstag.
Varje misstag ger nya kunskaper.

4e advent

Nu är det ungefär en vecka till julafton, har dock ingen julkänsla förutom när jag äter knäck. Som vi bakade igår bland annat, och gott blev det! Det är ju nånting man bara äter en gång på året.
Vi får se vad som händer idag, men jag ska förmodligen på julkonsert ikväll och förhoppningsvis får jag lite mer julkänsla då :)


lördag

Hejhopp.. Kom preecis hem från stan! Sjukt skönt att vara hemma måste jag säga efter att gått på stan hela dagen i kanske inte det bästa tillståndet efter igår. Men får ju såklart skylla mig själv, men jag klagar inte eftersom jag hade en rolig kväll igår så det var det värt :) Grattis till lars som idag fyller 18! Här kommer lite pictures...

tjenna

Igår gjorde jag min sista praktik dag på barnavdelningen, kändes jätte tråkigt att gå därifrån.. Trivdes jätte bra där, och med personalen. Men nu ser jag fram emot nästa praktik period, blir tyvärr inte på barnavdelningen då men nån annanstans på sjukhuset så det är bra. Fick vara med på en operation igår också, sjukt bra avslut på sista dagen. Har alltid velat vart med på en operation eftersom jag funderar på att utbilda mig till operationssköterska.
Ikväll så ska jag in till stan för vi ska fira lars som fyller 18 imorgon! Hoppas på en awsome kväll :) Imorgon ska jag köpa dom sista julklapparna för imorgon är det bara en vecka kvar till julafton och vore bra att ha allt klart tills dess. Hoppas alla får en toppen helg! ♥

Castle made of sand


pitbull i mitt <3

Jag måste bara säga att jag älskar pitbull! Han är så otroligt grym på det han gör. Han kan få vilken dålig låt som helst att bli bra så fort han öppnar munnen, här är tex ett exempel.

i övrigt så var det ingen bra låt alls.

äntligen helg

Gu va skönt med helg kände jag! Ikväll så blire hemma mys, ska vara barnvakt till min lillasyster. Och vi missar ju självklart inte idolfinalen! Och för mig så spelar det nog ingen roll vem det är av amanda och robin som vinner, båda är lika duktiga på olika sett! :) Så det missar ni väl inte? Imorgon så ska vi ha julbak här hemma också, såå underbart! Det är något av det bästa med julen. Hoppas alla får en bra helg!

tummen ner

åh va livet kändes jobbigt just nu... Men det är väl så det är, det gäller bara att försöka ta sig igenom alla motgångar, men just nu vet jag inte vart jag ska börja.

fredag

Helloj!
Idag är jag ledig, så imorse fick jag sova ut riktigt vilket var super skönt förstås :) Har ju haft praktik hela veckan, och klivit upp 04.30 tre dagar i rad nu, eftersom jag börjar 06.45 när jag jobbar dag och det tar på krafterna. Ihelgen så har jag två pass också, lördag kväll och söndag morgon. Så ikväll ska jag bara vara hemma och ta det lugnt, det kan behövas.
Nu är det december också,  shit va fort det går. Man hinner knappt med! Snart jul, och allt som hör till. Mysigt!

RSS 2.0