s o f i e -

I'll never let you part,for you're always in my Heart.

YES! Är klar med plugget nu.. Bra eller dåligt vet jag inte om det blev, är bara glad att ha det klart. Bara två redovisningar och en rapport kvar sen hoppas jag inte det är något mer innan jul lovet iaf! Men man vet ju aldrig med våra lärare, men man kan ju hoppas iaf. Sista dagen på november är det idag också, fattar ni hur galet fort det här året har gått eller?! Haha, shit. Snart så är det 2010.
ska iallafall ta och fika nu. pöss

naaaaaaw :')


Det fanns en kärlek men den har brunnit ut Du fick för stor del av mitt liv, jag kunde inte andas tillslut

Kom hem för en stund sen. Har vart och fikat med mina fina vänner på stan nu efter skolan. Och ska snart till att sätta igång med plugget.. drygare. Men måste bli klar med en uppgift tills imorgon, så det är bara att sätta igång. Och uppgiften handlar om desperate housewives så det kan ju inte bli tråkigt iaf ;) Fast först så ska jag äta lite, lizettes gooda paj som hon tog med i lördags. Haha, det ända jag ätit nu i två dagar! Skriver mer ikv, puss!

en söt liten bild


Första advent idag!

Så därför har jag pyntat lite här på bloggen, bytt bakgrund som ni kanske ser. :) Man vill ju börja få lite jul känsla. Inte lång tid kvar nu till julafton! Älskar allt som har med julen att göra.


This love I feel for you goes on and on

hej hopp. Lizette åkt för en stund sen. Och jag har nyss städat klart, vart lite stökigt sen igår också ;p hehe. Nu är det söndag igen då, och det betyder att det är skola imorgon igen. Jag är verkligen inte sugen på det, vill bara soooova en hel vecka till. Är så jäkla trött hela tiden. Så mycket plugg just nu också, urscha.

det gör ont,
lite bilder sen ifredags


heartbroken

jag intalarar mig själv gång på gång att jag slutat
fundera om du tänker på mig på samma sätt som
jag ibland tänker på dig. Så många år av alla möjliga
känslor. Du är kanske inte värd de, men.. ja ibland
bestämmer man helt enkelt inte själv..

hur kan man trott så fel?  

det hjärta som skulle bli ditt på nåt vis det fryser nu sakta till is

skit.

I'm falling down on you, where are you from?

Godmorgon! Haha inte pigg nu kan jag lova. Men kul kväll igår iallafall. Så nu är det bara till å städa för det ser inte så fräsch just nu ;p haha. Lizette kommer lite senare idag, för ikv ska vi ha filmkväll med olle och jonte. Myspys :) Är med sanna och tina för tillfället, tre pigga tjejer kan jag lova! Nu ska jag börja städa, puss

heeeelg, sköönt.

Slutade nyss skolan. Kom nyss hem också för den delen. Ska snart iväg igen, ska träffa upp johanna nånstans, och sen blire bodaborg! Hinner nog inte blogga någonting mer idag/kväll. Kommer nog bilder imorgon från kvällen,om jag får till mig kamera! Hih, men ni får ha en sån trevlig kväll :) Pöss!


I gotta feeling That tomorrow's gonna be a good night

Kom nyss hem. Jag och tina har vart hurtiga som har gått till och från willys ikv. Har vart och hälsat på andreas, druckit coola och bara chillat har vi gjort :) Och jag kan säga att det inte blir nå mer gående för mig ikv iallafall. Snart så blire soooova, och det ska sovas länge också! Är pepp på imorgon :D det blir utgång med mina babys! som jag saknat en massa. Så de blir trevlans. Och efter skolan imorgon så blire bodaborg med johanna och hennes kompisar :) Nä nu så tror jag att de blir sängen. Godnatt!



Och snart blire färgning på mitt nu oranga hår, hah
och jag är sugen på att färga det lite röd/brunt/lila ? eller jag vet inte. men vill iallafall inte att de bara ska vara brunt. Vi får helt enkelt se.
här är några snygga hårfärger


I will love you 'til the day I die

men YES! jag är klar med analys skiten nu, och ni fattar inte hur skönt det känns?!!! hahaha. trodde det var mycket svårare än det var,och nu ärden klar och inskickad. får bara se vad man får för betyg också. Den var inte så pjåkig om jag får säga det själv. Nej nu ska papps hjälpa mig med matten, för vi har tydligen matteprov imorgon som ja fick reda på idag, hjälp! Och sen ska jag förmodligen dra mig hemmåt to the appartment. Och gissa vad de är imorgon,LOOOOOOOOV eller man kanske ska säga LOOOOOVE. eller vad snackar jag om, helg menar jag ju.haha snacka om att jag är borta. plugg suger verkligen musten ut en. Så därför ska jag inte skriva nå mer nu. Puss 

det ända rätta är att älska dig. men varför känns det så fel? kanske för du har sårat mig en biljon ggr. Men jag kan inte görs så mycket åt saken, du är sån stor del av mig.

I want you so bad, it's my only wish

hejs. Kom hem från skolan för en stund sen, ska snart äta någonting sen så måste jag sätta igång att plugga. Ligger verkligen efter känner jag, bok reccentionen som skulle vara klar för två veckor sen är fortfarande inte klar, så nu måste jag verkligen lägga på ett kål. Om jag inte blir klar ikv så ska jag åtminstone bli klar imorgon! ett grupparbete i svenska, prov i matte, uppsats i msok, grupparbete i medicinsk grundkrus och som sagt bokreccentionen är det vi har framför oss dom här veckorna, känns inte så jätte bra. Men går man omvårdnad så gör man! heh

måste kila. Take care
pusss 


boy you really change my life

jag och lizz har nyss käkat, (köttbullar&makaroner) haha orginellt, eller hur :) Hon ska sova här ikv, vi ska bara chilla och nörda dhw tonight! ;)

 


Took my heart to the limit, and this is where I stay

Hej hopp. Käkade nyss (pannkakor) och det är mumma det. Tina kommer om en stund, vi ska bara chilla. Har inte vart med henne på evigheter så det ska bli trevligt :). Skoldagen har vart grymt seg, har vart sjukt trött och seg fast det beror nog på att jag kom isäng två igår, hehe inte så smart när man ska upp tidigt precis.  Så blir nog en rätt tidig kväll ikv, Plus att jag har så sjukt ont i ryggen och i lungorna när jag andas? Hoppas det går över snart, eller ja det måste det. Nu ska jag kila, Puss på er!

sommar bild


Can you meet me halfway, right at the borderline? That's where I'm gonna wait for you

Snart bär det av till stan. blev lite senare än vad vi trodde men det tog lite längre för jonis att bli klar med plogningen osv. Är så trött så jag knappt kan hålla ögonen öppna. Blir nog en mycket tidig kväll ikväll. Puss!

Många bra låtar på black eyed peas s nya platta!


Min helg

lite bilder från helgen
familje kväll på fredagen, badtunna osv. jonis kom även på besök. 



Färgning av håret, haha och det blev ju som de blev. Trodde de skulle bli ljus/blonda slingor men de blev orange/röda.. Skulle egentligen färgat om det idag men då kommer jag säkert tappa håret. Så får gå runt och vara orange ett tag nu. -.-
Och anldeningen till att jag ska färga om det första gången va just för att det blev orange. Flyt :)

Och igår blev det massa bad osv. Åker tillbaks till stan om någon timme när jonis är klar med plogningen.
Hoppas ni haft en bra helg :) Puss!


everything you loved before, you don't love no more

Kommer blogga mera senare. Lägga upp lite bilder osv, har bara inte haft tid innan ;) Men det kommer! Puss

Snart blire färgning!


I'm missing you!!

I can't stand another night
Stand another night without you

Since you've been away
Everything don't seem like they used to be between you and me
'Cause I'm missing you
I'm missing your love.


and can you still love me, when you can't see me anymore

Dålig uppdatering? Jag vet. Men har som inte haft tid/lust. Men nuså, är jag back on track!
Skolveckan har gått extremt fort, jag menar. det är ju redan torsdag. Men kan nog bero på att vi inte haft några lektioner i veckan, har vart massa annat. Raster, filmer osv. SÅ imorgon är det heeelg, och då bär det av till järpen. Har ju inte vart hemma på evigheter nu känns det som!
 


Det står kanske skrivet i stjärnorna


Jag var väl ingen ängel, jag förnekar inte de

Nu ska det sovas! Kollade nyss twiligt, lika bra som vanligt. Dröjer nog inte länge innan jag ser tvåan, det är ett måste iallafall! Och plugga hade jag ju lovat mig själv att göra ikv också, men får ju aldrig tid för det. Kommer alltid massa andra saker i vägen.. NEJ skärpning! Tiden börjar rinna ut och jag är inte ens halvvägs. Så nu måste jag verkligen lägga på ett kol. Men nu ska jag iallafall sova,lägga allt åt sidan och inte tänka nåt mer på han. Tyvärr är ju det omöjligt att försöka göra.   Godnatt och sov gott everybody!

Men mums! Han hade man inte tackat nej till


im gonna freeze the moment while we're together

Kom typ nyss hem från skolan, ska snart dra till pappa och käka. Orkar inte göra nån mat ikväll, så ibland är det faktiskt bra att bo nära pappa ;p höhö. Har fortfarande en äckligt jobbigt huvudvärk, har haft det hela dagen. Får ta en alvedon och hoppas det blir bättre. Haha försov mig big time imorse btw. Började halv nio, och jag hade ställt klockan på sju. Men jag vaknade åtta och då var det brottom vill jag lova, fick göra mig i ordning på en kvart och sen tar det ju ungefär 20 min att gå till skolan så jag fick springa, lagomt andfådd och svettig var jag när jag kom till skolan ;P hah, urscha.






My only weakness is you, Only reason is you

förlåt! Vad mer vill du att jag ska säga? Världen blir så grå och trist utan dig.


And I know I can't take it back.

I missed you and things weren't the same.
Cause everything inside, it never comes out right.

Har haft en jobbig huvudvärk hela dagen som inte vill försvinna.. Får hoppas den försvinner snart iallafall. Och nu måste jag göra nånting som jag bara har skjutit upp mer och mer under dom här veckorna. Och det är att plugga -.- en bok reccention som skulle vara klar förra veckan och jag har inte ens läst ut boken än. Så nu måste jag lägga på ett kål. Vilken tur att vi inte har vanliga lektioner den här veckan så jag har lite extra tid. Nej nu måste jag tyvärr börja. suck  Take care!
Bjuder på en skön låt

But something happened for the very first time with you

Godmorgon! Sitter just nu och kollar reprisen på idol eftersom jag missade det ifredags. Fan va bra alla är, men mina favoriter är fortfarande reza och calle! Och nu är det söndag idag igen, och det betyder att det är skola imorgon men vi har inga lektioner ¨på hela veckan, och hur skönt är inte det? :D Nej nu ska jag äta frukost och fortsätta kolla idol. får se vad som händer idag, Skriver mer sen. Och nu är bloggen klar, för tillfället iallafall ;p


förlåt


You and me could write a bad romance

har gjort om lite här i bloggen, men det är fortfarande inte klart. Men har inte tid att fixa nå mer nu ikväll. Men en sak undrar jag? text stilen som jag skriver med i inläggen är inte den jag vill ha, har försökt att ändra men den vill inte byta.. Konstigt? får försöka att fixa det lite senare.
Ni får ha en sån trevlig kväll, Puss!

även jag tänkte lägga upp lady gagas nya video. Älskar hennes musik!


Lördag

lite bilder från igår



Kul kväll vare vekligen!


Your love is the strength that I lean upon

Nuuu är det helg, och freeedag! Hur skönt är inte det då? Och är taggad inför ikväll, hoppas det blir en lyckad kväll ;) Har nyss snyggat till lägenheten, och ska börja fixa mig osv nu. Var ju på folkets hus idag, från 12 till två och kollade på teater med två från gruppboendet, var faktiskt as bra om jag får säga det själv. Och nu är äntligen den här veckan avklarad, och jag har kommit fram till att gruppboende är nog ingenting för mig, men det var kul att prova på. Nej nu har jag inte tid att skriva nåt mer. men kommer säkert tas en del bilder ikv som kommer ut sen. Satt, ha en bra fredag allihopa! Pöss

det bästa mina ögon har skådat! Och då överdriver jag inte.




I can't live if living is without you

Kvällen har vart bra, gjorde sista dagen på praktiken. Det var rätt segt men blev glad när jag fick gå hem. Sen när jag kom hem så var emma och lizette hos mig :) Åt massa onyttiga grejer, snacka killar osv, haha alltid roliga samtalsämnen med er tjejer. Sen så slingade vi mitt hår (det blev som de blev, hoppas jag bli nöjdare sen) Just nu sitter jag och snackar med lizzan som ligger på en madrass på golvet. Vi ska snart sova, och imåååra är det helg :D Är tagggad på imorgon kväll!!!!! Puss

före färgning


efter färgning




Du o jag, vi ville dela livet
Fanns ingen oro eller tvekan, vad kunde gå snett
Men idag, tar vi varann förgivet
O har förlorat allt det där som var så rätt

Men vad är det då som gör att jag är kvar
fast jag har sagt jag ska gå

Kan det va kärlek åå
Kan det va sååå
Att jag nog älskar dig ändå


And the best part Is when I’m in your arms

ska snart till och lägga mig, är huuuur trött som helst. Har ju varit uppe sen sex satt inte så konstigt. Mamma åkte för en stund sen. Hon har vart här och hälsat på lite, alltid trevligt :) Sista dagen imorgon på gruppboendet, känns verkligen skönt att ha det gjort. På fredag så ska vi bara vara på folketshus så det blir slappt. Imorgon så ska lizette sova hos mig, hon ska slinga mitt hår osv så de blir najs. Ääntligen så får jag bort den tråkiga brunfärgen, är rätt less på den nu, får hoppas det blir bra bara, att jag passar i det  ;p hehe lägger troligtvis in en bild imorgon på det! Nej nu hörrni så blire sooova, godnatt! Skrivs mer imorgon


När du nuddat botten, kom ihåg mig då..

slutade nyss praktiken, och måste bara säga att det var så sjukt jobbigt att kliva upp imorse. klockan ringde väl halv sex men jag snoozade till kvart över för jag orkade verkligen inte, har knappt sovit nånting inatt heller? Gick bara inte att somna igår, för många tankat i mitt huvud just nu? aja, ska iallafall fixa lite här hemma, sen vid ett så ska jag fika med tjejerna nere på stan, dom har jag saknat en massa :) och efter det så kommer mamma och hälsar på som jag också har saknat btw. Nej nu ska jag trycka i mig massa mat och greja lite. Ha det bra, pöss!


I'm losing grip, what's happening?

hejhej. Kollar just nu på desperate housewives, som vanligt på tisdagar. Praktiken gick bara bra idag, gick fort också så det var skönt. Imorgon börjar jag sju på morgonen och slutar tre timmar, så de blir bara tre timmar. Plus att jag är ledig hela kvällen sen så det blir skönt. Har fått upp hyllorna på väggen nu, blev as bra tycker jag. Mycket mysigare känsla, speciellt med massa tända ljus till. Fick tyvärr inte till någon bra bild. aja, ska kolla klart på dhw nu. Sen sova sova sova, upp tidigt imorgon! Puss


Hold me now

Nu har min blogg stått tråkig igen. Men praktiken igår gick bra, fast det va ganska tråkigt. Fanns inte så mycket att göra precis, men det va ju bara första dagen så det blir säkert mer. Efter det så drog jag till pappa en snabbis, sen kom jonatan och hämtade mig för vi skulle åka och handla osv. Börjar fyra idag, skönare. Nej nu ska jag ta och städa upp lite i lägenheten, och jag har inte fåt upp hyllorna än eftersom det är betong vägg så vi måste ha en hårdare borr för att få upp dom, men tror pappa ska hjälpa mig med det ikväll. Hörs senare, puss


du betyder så jävla mycket för mig.


Let me fill your heart with joy and laughter

godmorgon! Vaknade för en stund sen. Håller på att göra lite frukost just nu, och snart kommer jonatan också för att fixa hyllorna. Olle jonte och emil gick vid sex imorse, lagomt trött jag var då. haha. Börjar om ca tre timmar, Och kul att jag inte ens vet vart jag ska vara? jag har en liten aning om vart det kanske är, men inte exakt. Så måste kolla upp det där först. Ångrar att jag inte klev upp lite tidigare för nu kommer det bli lite stressigt, aja. Skriver mer ikväll om hur det var oså. Nu ska jag äta. Pöss

åååh så fin!!!


Nu finns du överallt.

förlåt att min blogg har vart tråkig på sista tiden, men det ska de bli ändring på! Har haft annat och tänka på dom senaste dagarna. Jonatan åkte för en stund sen, han va här och kollade ensam mamma söker och skulle hjälpa mig med hyllorna fast det gick inte så bra eftersom jag inte har en borr, så han ska komma hit imorgon och fixa det istället, snälla han :) Men iallafall så kommer olle och jonte snart, dom ska sova här eftersom dom kommer inte hem på något annat sett och dom hade glömt att hoppa av i järpen när dom åkte tåget tydligen? Så hamnade dom istan. Men men alltid trevligt med sällskap. Börjar halv fyra imorgon, så har läängsta sovmorgonen. Men har ju ännu en praktik vecka, och den här veckan på gruppboende, får se hur de går. Bloggar mer om det imorgon. Nej nu ska jag fortsätta att kolla på och så kom polly som går på trean just nu.
Puss

skön låt


Lördag

hann inte skriva nåt igår,så min blogg har vart lite tråkig. Kom iallafall nyss hem från sundsvall, jag och pappa har vart på ikea idag, ÄNTLIGEn säger jag. haha har väntat på att åka dit länge nu, men nu har jag iaf köpt lite grejs till lägenheten, bland annat en klädställning, två hyllor och en hatthylla och sko ställ och lite annat. Kan lägga upp en bild imorgon på hur det blir, orkar inte fixa det ikv. Men ikväll så blir det iallafall film kväll med olle och carro. Trevligt trevligt :) Klippte han igår förresten, och snyggt blevre! Bara hojta till om du vill att jag ska klippa just dig, haha, tycker det är sååå kul att fixa och trixa med hår. Kanske sattsat på fel karriär? Nej frisör kan man bli när som helst, aja. Nej nu ska jag hoppa in i duschen och skynda mig och bli klar så inte dom får vänta allt för länge. ha en trevlig kväll folk! Puss


I gave my heart away for a long time, and I never really got it back.

Nu är jag hemma från järpen, från körskolan alltså. Och det var rätt segt, 3 timmar att bara sitta still och lyssna. Inte riktigt min grej tror jag. Men nu väntar sängen, är mega trött. Ska sova ut så jag blir riktigt pigg imorgon! :)
Godnatt på er!


you are my last my First!

Hold me, tell me everything’s ok


Make it feel good when I hurt so bad

slutade för en timme sen kanske. Den här dagen på "jobbet" va mycket roligare, vi fick göra mer osv. Fick en som vi inte trodde kunde prata säga några ord, man lyser verkligen upp när man hör dom prata :) Och spelat fia med två stycken, det uppskattades mycket såg man. Sen så va de väärldens godaste lunch också (gulaschsoppa och bröd) finns inte så mycket godare än det. Imorgon är det sista dagen, känns lite trist eftersom jag bara vart där två dagar än. men men, kanske sommarjobbar där? vem vet. Men nu ska jag bege mig till pappa och äta, sen åker vi vidare till järpen. Ska ju på övningskörnings kurs. Ha det bra! Puss


you have to walk on through

gjorde min första praktik dag idag, gick bra fast det var lite små segt då och då. Men tror det kommer bli roligare när man kommit in i det, var ju trots allt min första dag. Har ju annie där och emma en våning upp så då blire ju roligare. aja, har vart ganska trött idag men det är mycket för att jag vart sjuk, är fortfarade jätte trött orkar inte göra nånting så känner mig nog inte riktigt kry fortfarande. Men jag ska lägga mig tidigt ikväll så jag inte bli sjuk igen. Nu ska jag äta lite. Pusshej


Your touch makes it hard to breathe

sitter just nu och kollar på one tree hill som går på femman, bara gamla avsnitt som jag redan sett 100 ggr men bra ända. Har ju vart hemma hela dagen idag och vilat mig eftersom jag inte fick gå på praktien idag heller. Och nu känner jag mig frisk och pigg igen, as skönt. Så imorgon får jag gå ut på praktik, hoppas jag inte missat allt för mycket bara. Tar 17.45 bussen till stan, så är framme runt sju. Skönt att få komma till lägenheten igen, när jag inte vart där på en vecka. Nu ska jag äta någonting, har inte ätit sen frukosten så är rätt hungrig. Puss


Like a shadow from the past and nothing is true

nej nu ska jag ta och hoppa i sängen, är rätt trött. Har inte så mycket krafter i kroppen efter man har vart sjuk, orkar inte ens gå och göra fika och det brukar vara prio 1 innan jag lägger mig. Men ska iaf sova nu så jag får tillbaka min energi till imorgon. Och då bäre av till stan också, äntligen! Godnatt på er, skrivs mer imorgon :)


Your words make me whole again

Har inte orkat skrivit nånting idag fast jag vart hemma hela dagen. Tänkte bara säga att jag inte har någon feber längre :D känns jätte skönt! men har fortfarande lite ont i huvet och världens träningsvärk i magen efter allt hostande. Så får hoppas de går över. Jag får inte gå på praktien imorgon heller, eftersom pernilla (min mentor) och mamma tycker att jag ska se till att bli riktigt frisk först. Så på onsdag kommer jag kunna gå och imorgon kväll åker jag till stan också. Nej nu ska jag se till att få någon mat i magen. skriver mer sen. Puss

 

 

 


Ms Sjukling

tänkte göra ett snabbt inägg innan jag fortsätter kolla på filmen på trean (på smällen) skit bra film btw. Orkar inte göra så mycket annat fför är fortfarande sjuk :( febern vägrar att gå neråt. Tycker det är sjukt trist, för ville verkligen inte missa första dagen på praktiken.. Hoppas att jag mår bättre imorgon så jag kan gå på tisdag. Vill inte missa så mycket. Är ialla fall i järpen nu, mamma ville inte lämna mig själv istan när jag är såhär sjuk. Nej nu ska jag dricka några mer koppar te och sen sova! Och ni i klassen hoppas ni får det kul imorgon ;)
godnatt


RSS 2.0