s o f i e -

4.e dagen i nyazeeland

Hejsan! Jag tänkte berätta lite kort om hur jag har det här i nyazeeland, och svaret på det är UNDERBART! Har aldrig sett ett så vackert ställe som det här, av det lilla jag sett nu. Jag känner redan nu att tre veckor är alldeles för kort för att uppleva nyazeeland! Hur som helst så tänkte jag berätta vad vi gjort sen vi kom hit, och det är att vi åkte till en ö som heter waiheke och den tillhör NZ och där har vi varit tills idag. Såå himla fint ställe, önskar vi hade stannat lite längre! Har badat i havet och kollar runt lite där. NU är vi i auckland hos min morbror där han bor, och imorgon åker vi vidare på andra äventyr. Får berätta mer om det senare :) den här texten blev väldigt osammahängande nu, men jag ska inte sitta här och dega nåt mer! Puss på er

det är såå svårt att få med hur fint det verkligen är på bild, men här iaf några bilder. Och min kamera är inte den bästa heller, tror jag måste köpa mig en ny så jag kan få bra bilder innan jag åker hem.


Kommentarer
Postat av: elin

sola åt mig! <3

2011-02-24 @ 10:55:11
URL: http://eelineriksson.blogg.se/
Postat av: JULIA BJÖRKSTRAND

Åh va fint det ser ut! Misss you baby! Tur du har det bra! <3

2011-02-24 @ 18:20:49
URL: http://juliabjoorkstrand.blogg.se/
Postat av: theresemark

Jag har en frågestund på min blogg, var jättesnäll och ställ en fråga eller fler i det här inlägget: http://theresemark.blogg.se/2011/february/fragestund.html. Tack i förhand! :)

2011-02-26 @ 17:35:54
URL: http://theresemark.blogg.se/
Postat av: ♥ KHANGKHENG

fina bilder :)

2011-03-13 @ 12:57:37
URL: http://scenbloggen.com/khangkheng

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0